ОЧІКУЄТЬСЯ ЗНАЧНЕ ПОНИЖЕННЯ ТЕМПЕРАТУРИ ТА УТВОРЕННЯ ЗНАЧНОГО СНІГОВОГО ПОКРИВУ

Кількість переглядів 1571

За інформацією Укргідрометцентру, у зв’язку з виходом південного циклону в України з 11 лютого 2021 року очікується ускладнення погодних умов, що може призвести до перебоїв енергопостачання окремих населених пунктів, порушення, а на окремих ділянках доріг – припинення, руху автотранспорту.

Як повідомляє Укргідрометцентр, погіршення погодних умов розпочнеться 11 лютого з західних, північних регіонів України, а також з Вінницькій, Черкаській, Полтавській областей де очікується значний сніг, мокрий сніг та налипання мокрого снігу, місцями ожеледь. У західній частині України очікуються пориви вітру до 15-20 м/с, хуртовини (І рівень небезпечності – жовтий). У Карпатському регіоні сильний дощ та мокрий сніг (ІІ рівень небезпечності – помаранчевий).

12 лютого негода дійде і до північних та центральних регіонів України, а також Одеській, Миколаївській областей де очікується значний сніг, хуртовини, снігові замети. В Одеській, Миколаївській областях можливе утворення значного снігового покриву. У центральних, східних та південно-східних областях місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. Загалом по Україні пориви вітру до 15-20 м/с (І рівень небезпечності – жовтий).

На всіх дорогах країни, крім південного сходу, ожеледиця (І рівень небезпечності – жовтий). Приріст снігу в західних, північних областях 10-20 см, у південних, центральних областях 10-15 см, у східних областях 5-7 см.

12 лютого у західних, Житомирській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Одеській, Миколаївській областях, а 13-14 лютого в цілому по Україні значне зниження температури: вночі до 9-16° морозу, у Чернігівській та Сумській областях до 20° морозу, вдень до 7-13° морозу.

15-18 лютого без істотних опадів, подальше зниження температури на 4-8°.

Ще раз нагадую: такі погодні умови призведуть до перебоїв енергопостачання окремих населених пунктів; порушення, а на окремих ділянках доріг – припинення, руху автотранспорту.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

3 thoughts on “ОЧІКУЄТЬСЯ ЗНАЧНЕ ПОНИЖЕННЯ ТЕМПЕРАТУРИ ТА УТВОРЕННЯ ЗНАЧНОГО СНІГОВОГО ПОКРИВУ

  1. Откуда у вас служебный документ?

  2. Задовбав цей Зеленський !

    При Пороху, такої хер.ні не було !

    😀

Comments are closed.