ВНОЧІ У ПОЛЬЩІ АВТОБУС З УКРАЇНЦЯМИ ПОТРАПИВ У ДТП. Є ЗАГИБЛІ

Кількість переглядів 1195

За повідомленням речник МЗС України Олега Ніколенко, вночі 06 березня 2021 року у Польщі рейсовий автобус «Познань-Херсон» потрапив у ДТП, внаслідок чого загинули шестеро українців. Ще 15 людей отримали травми.

Травмовані українці госпіталізовані. Консули виїхали на місце події, взаємодіють із місцевою владою і лікарнями для надання консульської допомоги українцям та з’ясування усіх обставин аварії.

За даними RMF24, автобус з українськими номерами вночі впав з віадука поблизу Ярослава. За даними видання, шестеро українців загинули, 34 отримали поранення. Загалом в автобусі було 55 пасажирів та два водії – усі вони українці.

На місці працювали близько ста рятувальників та два вертольоти.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ВНОЧІ У ПОЛЬЩІ АВТОБУС З УКРАЇНЦЯМИ ПОТРАПИВ У ДТП. Є ЗАГИБЛІ

  1. Наші консули – на місці трагедії. Робимо все можливе для надання допомоги. Я так думаю, що потрібно робити все можливе, щоб люди могли заробляти тут в Україні, а не ризикувати своїм життям заради того, щоб прокормити своїх дітей та батьків.

    1. Не говорите ерунды! Туристические автобусы постоянно попадали в аварии, люди хорошо зарабатывали и имели денежку поехать смотреть мир! Нет разницы какая цель поездки

  2. За сприяння консулів перша група із 24 українців вирушила до України.
    У лікарнях залишаються 26 наших громадян. Вони забезпечені необхідним лікуванням та цілодобовою консульською опікою.
    «Гаряча лінія» МЗС для родичів: +38 044 238 15 88

Comments are closed.