СУДДЯ-УТІКАЧ МИКОЛА ЧАУС ОТРИМАВ ОСТАТОЧНУ ВІДМОВУ У ПОЛІТИЧНОМУ ПРИТУЛКУ У МОЛДОВІ

Кількість переглядів 1159

Колегія Верховного суду Молдови 03 березня 2021 року відхилила прохання надати політичний притулок колишньому судді Дніпропетровського районного суду міста Київ Миколі Чаусу. Його найближчим часом екстрадують в Україну.

По інформацію з джерела, Микола Чаус вже почав співпрацювати з представниками НАБУ. Дуже цікаво буде дізнатись про всі «откровения» цього утікача, адже його пов’язуються з найвищими посадовими особами держави.

Особливий інтерес також викликають деталі незаконного перетину Миколою Чаусом Україно-Молдавської кордону.

Микола Чаус милується видами Молдови. Скоро на батьківщину

Для довідки: Микола Чаус був суддею Дніпровського районного суду м. Київ. У серпні 2016 року детективи НАБУ викрили суддю в отриманні хабара у розмірі 150 тисяч доларів США. Ці кошти виявили в двох скляних банках, які суддя особисто закопав у дворі власного будинку.

У вересні 2016 року Верховна Рада України дозволила затримати суддю, але тоді він уже втік з України. З листопада того ж року Чаус знаходився у міжнародному розшуку та згодом його затримали у Молдові за екстрадиційним запитом України.

У липні 2019 року президент України Володимир Зеленський навіть звернувся до прем’єр-міністра Молдови Майї Санду з проханням посприяти в екстрадиції Миколи Чауса.

Вся Україна чекає з нетерпінням одкровень судді Миколи Чауса.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “СУДДЯ-УТІКАЧ МИКОЛА ЧАУС ОТРИМАВ ОСТАТОЧНУ ВІДМОВУ У ПОЛІТИЧНОМУ ПРИТУЛКУ У МОЛДОВІ

  1. Это приведет к юридически печальному концу его бывшего покровителя – известного политика. Который и отдал приказ госохране сперва скрывать, а потом тайно вывезти в Молдову, находящегося в розыске Чауса

  2. Привет Петру Алексеевичу и беглому нардепу Саше Грановскому. Коле Чаусу есть что сказать.

  3. Поруч з будівлею Дніпропетровського суду міста Києва розташована будівля Печорського.

Comments are closed.