РИБАКИ-ЛЮБИТЕЛІ ПРИЧАЛІВ СТУРБОВАНІ БЕЗДІЯЛЬНІСТЮ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ

Кількість переглядів 2621

Журналістським розслідуванням встановлено, що слідчим відділом Одеського районного управління поліції № 1 ГУНП в Одеській області розслідується матеріали кримінального провадження № 12021160480000109 від 01.02.2021 року та встановлено наявність достатніх доказів у вчинені кримінального правопорушення Митько В’ячеславу Борисовичу у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 197-1 КК України.

Що відбулося на справді починаємо розбиратись.

Так, Митько В.Б., за версією слідства, діючи умисно за попередньою змовою з директором ПП «Земельно-житловий центр «Ресурс»: м. Одеса вул. Небесної Сотні, 47/2,  Гнатенко Іриною Валентинівною та директором Громадської Організації «Водно моторного спортивно-оздоровчого товариства рибалок-любителів»: м. Одеса ул. М. Арнаутська, 111, Киричок Олексій Григорович, розробили злочину схему по заволодінню земельними ділянками Одеської міської громади у вздовж берега Чорного моря. Починаючи  з 2017 року Митько В.Б. діючи як виконавець розпочав будівництво двоповерхового будинку на самовільно занятій земельної ділянці піщаного пляжу в м. Одесі біля товариства «Зелений мис» (вул. Шкіперська в м. Одеси) та причалу № 133 «Зелений мис» ГО «ВМСОТРЛ», всупереч встановленого законодавства порядку будівництва, за відсутністю належних дозволів, що дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт, здійснив самовільне захоплення земельної ділянки та будівництва у вигляді двохповерхової будівлі загальною площею 230 кв.м. В подальшому діючи з організатором злочинної групи Гнатенко І.В. підбурюючим Киричок О.Г., маючи намір скрити свої злочини дії та легалізувати злочину діяльність. З метою проведення державної реєстрації права власності на зазначений самовільно забудований об’єкт нерухомого майна, вирішили. 15.07.2017 року директор ПП «Земельно-житловий центр «Ресурс» Гнатенко І.В. з підлеглим інженером інвентаризатором провели інвентаризацію, якою було визначено що двохповерхова будівля розташована за адресою: м. Одеса вул. Набережна, 10, 1-я лінія вздовж берега «Зелений мис», причал 133, Громадської Організації «Водно моторного спортивно-оздоровчого товариства рибалок-любителів», після було видано технічний паспорт на будівлю. Данні, які вказані в довідці та технічному паспорті не відповідають дійсності тобто Гнатенко І.В. внесла недостовірну інформацію в офіційні документи. В подальшому діючи за попередньою змовою з директором  ГО «ВМСОТРЛ» Киричок О.Г. якій видав довідку про те, що вищевказана будівля збудована на територій ГО та Митько В.Б. являється членом ГО, що також не відповідає дійсності, тобто Киричок О.Г., вніс недостовірну інформацію в офіційний документ. На підставі вищевикладених документів Гнатенок І.В. зареєструвала право власності на вищевказану самовільно забудовану двохповерхову будівлю. Метою вищевказаних дій організованої злочинної групи є заволодіння землями територіальної громади Одеси у вздовж Чорного моря.

Злочині дії  директора, за версією слідства,  ГО «ВМСОТРЛ» Киричок О.Г., директор ПП «Земельно-житловий центр «Ресурс» Гнатенко І.В. виконавця Митька В.Б. підтверджуються матеріалами кримінального провадження та висновком КП «Одеспроект» яким встановлено, що самовільно захоплена земельна ділянка та збудована двохповерхова будівля розташована на землях територіальної громади м. Одеси та ні якого відношення до ГО «ВМСОТРЛ»  не має.

Виникає питання, якщо все так наявно, то коли буде повідомлено про підозру у скоєні злочину директору  ГО «ВМСОТРЛ» Киричок О.Г., директору ПП «Земельно-житловий центр «Ресурс» Гнатенко І.В.?

Чи після розкриття такої злочинної схеми по захопленню земель територіальної громади м. Одеси у слідчих та прокурорів є бажання придбати безкоштовно по легкому шматочок земельних ділянок у вздовж Чорного моря?

Журналісти будуть уважно слідкувати за розслідуванням даного кримінального провадження!

Крім того, якщо слідчим та прокурорам необхідно допомога по розслідуванню резонансної справи та висвітленню у ЗМІ вищевказаного кримінального провадження з детальними подробицями, просимо звертатись на адресу редакції.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
2

5 thoughts on “РИБАКИ-ЛЮБИТЕЛІ ПРИЧАЛІВ СТУРБОВАНІ БЕЗДІЯЛЬНІСТЮ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ

  1. О, Ромчик хочет поживиться… дайте ему деньжат и потеряет Ромчик интерес…
    Все мошенники так делают, чтоб от Ромчика отделаться

    1. Я интересуюсь знать, это вы по себе судите товарищ депутат?)

  2. Когда эту шайку все попересадят

Comments are closed.