ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ!

Кількість переглядів 1178

Шановні мешканці Овідіопольської громади, керівники установ, підприємств та організацій всіх форм власності!

     З метою забезпечення екологічного благополуччя жителів громади, збереження та збільшення зон зелених насаджень, підтримки чистоти і порядку в громаді, 17 квітня 2021 року на території населених пунктів Овідіопольської громади буде проводитись  всеукраїнська акція «За чисте довкілля» та День благоустрою.

    Овідіопольська селищна  рада оголошує  у квітні — травні 2021 року  традиційний весняний місячник благоустрою та санітарної очистки.

    Закликаємо Вас долучитись до низки заходів по прибиранню території громади, зокрема провести санітарне прибирання та благоустрій прилеглих і закріплених за вами територій та домогосподарств.

    Кожен повинен розуміти, що чистота нашої громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми  спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.  

P.S.

Цей захід є своєрідною шаною природі за її багатство та велич, адже охорона природи повинна стати моральною категорією і бути пріоритетною за будь-яких політичних ситуацій.

” Якщо людина не зробить так, щоб на Землі стало менше сміття, то сміття зробить так, щоб на Землі стало менше людей”

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ!

  1. Знову на побілку дерев та стовпів спишуть тисячі гривень?
    Коли вже зрозуміють, що ця побілка шкодить деревам і довкіллю? А стовпам вона взагалі непотрібна.

Comments are closed.