У ЧОРНОМОРСЬКУ ЗАПЛАНОВАНА ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Кількість переглядів 826

09 квітня 2021 року Чорноморський міській голова Василь Гуляєв видав Розпорядженням № 168 про скликання шостої позачергової сесії Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIІI скликання.

Пленарне засідання планують провести 12 квітня 2021 року об 11:00 годині у приміщенні міської ради. На порядок денний голова рекомендує наступні питання:

  1. Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Чорноморська».
  2. Про дострокове припинення повноважень секретаря Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIIІ скликання та переведення на іншу посаду в структурі виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.
  3. Про обрання на посаду секретаря Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIIІ скликання.
  4. Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.03.2016 року № 67-VІI «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області».
  5. Про затвердження на посади заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та на посаду керуючої справами виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.
  6. Про утворення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VІІІ скликання, визначення його чисельності та затвердження його персонального складу.
  7. Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 11.12.2020 № 4-VIII “Про постійні комісії Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIІІ скликання”.
  8. Про Міську програму підтримки здобуття професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти на умовах регіонального замовлення у відповідних закладах освіти, що розташовані та діють на території Чорноморської міської територіальної громади на 2021 рік.
  9. Про внесення доповнень до Міської програми ″Здоров’я населення Чорноморської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки″, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 24.12.2020 № 17 -VIІІ.
  10. Про внесення змін та доповнень до кошторису фінансування заходів, визначених Міською програмою протидії злочинності та посилення громадської безпеки на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на 2019 – 2022 роки, затвердженою рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 09.04.2019 № 416-VII.
  11. Про Міську цільову програму сприяння зміцненню матеріальної бази прикордонної служби «Чорноморськ» Одеського прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України на 2021 рік.
  12. Про Міську програму зміцнення законності, безпеки та порядку на території міста Чорноморська Одеської області “Безпечне місто Чорноморськ” на 2021-2022 роки.
  13. Про затвердження Міської програми співфінансування заходів, направлених на доведення багатоквартирних житлових будинків 13-го мікрорайону м. Чорноморська до стану, придатного для проживання, на 2021-2023 роки.

Джерело: Чорноморська міська рада

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “У ЧОРНОМОРСЬКУ ЗАПЛАНОВАНА ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

  1. О, будут решаться ключевые кадровые вопросы

  2. О Вася заднюю дал, идёт на уступки жОпошникам

  3. Мы делили апельсин . Много нас , а он один !

Comments are closed.