ПРИЗНАЧЕНА ВОСЬМА СЕСІЯ ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Кількість переглядів 726

Розпорядженням № 63-Ср від 13.04.2021 року на 22 квітня 2021 року призначена чергова восьма сесія Таїровської селищної ради VIII скликання.

Пленарне засідання відбудеться о 10 години в приміщенні Таїровської селищної ради за адресою: Одеська область, Одеський район, смт. Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 27.

Відповідно до п. 2 Розпорядження, у зв’язку із необхідністю попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19 депутатам рекомендовано проведення засідання у закритому режимі.

Відповідно до п. 3 Розпорядження, депутатам рекомендовано для розгляду наступні питання:

  • Про внесення змін до рішення Таїровської селищної ради від 24 грудня 2020 року             № 15 –VIIІ «Про бюджет Таїровської територіальної громади на 2021 рік».
  • Про внесення змін до найменування юридичної особи-Управління гуманітарної політики Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області та затвердження Положення про управління гуманітарної політики Таїровської селищної ради у новій редакції.
  • Про надання згоди на безоплатне прийняття майна, зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Таїровської територіальної громади.
  • Питання Управління містобудування, архітектури та землеустрою.
  • Різне.

По матеріалам: Таїровська с/р

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ПРИЗНАЧЕНА ВОСЬМА СЕСІЯ ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

  1. Ромик, а что в Великодинской ОТГ сессии вообще не проводятся? Что-то ни разу ты о них не информировал народонаселение. Или их освящение не входит в твои “творческие” планы?

Comments are closed.