ОВІДІОПОЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ ОТРИМАЛА НОВИЙ УЛЬТРАЗВУКОВИЙ АПАРАТ

Кількість переглядів 1540

19 квітня 2021 року Овідіопольська лікарня Овідіопольської селищної ради отримала новий апарат для ультразвукового дослідження, придбаний за кошти державного бюджету. Привезли апарат до лікарні Народний депутат України по нашому 140-му округу Сергій Колебошин та депутат Одеської обласної ради Валерій Ославський.

У себе на сторінці у facebook Сергій Колебошин написав:

Апарат Vinno — сучасний, зручний, а головне — портативний. Його можна використовувати для ургентних випадків при абдомінальних, акушерських, гінекологічних, урологічних, кардіологічних травматологічних та ще багатьох обстеженнях. Лікарі Овідіопольської лікарні давно звертались з проханням його придбати. Радий, що вдалося. Бо це дійсно швидка діагностика, яка рятуватиме здоров’я та життя”.

Нагадаємо, що минулого року за кошти бюджету соціально економічного розвитку окремих регіонів Овідіопольська лікарня вже отримала два апарати штучної вентиляції легень, портативний рентген, шість моніторів пацієнта, п’ять портативних медичних аспіраторів, чотири шприцевих насоси нового покоління.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ ОТРИМАЛА НОВИЙ УЛЬТРАЗВУКОВИЙ АПАРАТ

  1. Яким боком народний депутат до бюджетний грошей?
    Чергова реклама собі за податки громадян!
    Коли вже цей довбаний совок закінчиться?

    1. Понимаю если б за свои деньги купил. А так за бюджетные и я могу презентовать!

    2. На самом деле, Народный депутат имеет отношение к расспределению этих денег. Когда вделяются деньги бюджета социально-экономического развития на 140 округ, именно Народный депутат этого округа дает список того на что необходимо потратить эти деньги. Конечно же он не один состовляет этот список и естественно он советуется с головами, депутатами, руководителями предприятий и учреждений округа, но сам список подает именно депутат в Кабмин.

  2. За год работы сильный поступок для Овидиополя, распределить бюджетные Деньги на УЗИ!

    1. К этому аппарату толкового доктора вот тогда было бы хорошо,а посадить за него балбеса с купленным дипломом толку не будет

      1. Ну спустя пару лет,может такие депутаты найдут бюджетные средства и хоть одного толкового доктора привезут!

  3. УВ. Аноним. Что Вам мешает стать тем самым толковым доктором?Покажете всем, как надо работать…

  4. За бюджетные не покупать, за свои не купишь. Радуйтесь что хоть что-то, но продвигается. Поменьше негатива, тогда глядишь и все наладится.

  5. А кто же на этом аппарате будет работать?
    Где этот специалист?

Comments are closed.