ОДЕСЬКА ОБЛАСТЬ ПРОДОВЖУЄ ЗАЛИШАТИСЬ В ЧЕРВОНІЙ ЗОНІ КАРАНТИНУ

Кількість переглядів 982

Департамент охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації попереджає, що Одеська область продовжує знаходитись у червоній зоні адаптивного карантину тому варто розуміти, що будь-яке нехтування протиепідемічними правилами подовжує пандемію, призводить до нових захворювань та смертей.

22 квітня 2021 року відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Одеської ОДА області на якої було прийнято рішення відтермінувати розгляд рішення щодо впровадження змішаної форми навчання – очно-дистанційної, у закладах освіти приватної власності.

На засіданні комісії повідомили, що наш регіон поки не відповідає трьом критеріям, які є головними індикаторами з п’яти необхідних:

  1. Рівень інфікованості
  2. Рівень госпіталізації
  3. Рівень зайнятості ліжок з підключеним киснем

Як і раніше, групою особливого ризику є люди похилого віку та пацієнти з супутніми хворобами. Тому Департамент охорони здоров’я нагадує, що карантин продовжується, отже:

  • дотримуйтесь дистанції
  • носіть маски
  • мийте руки
  • користуйтеся антисептиком

Також нагадуємо про вакцинацію. Для цього необхідно пройти реєстрацію на порталі Дія. Дуже скоро групи людей, що підлягають щепленню будуть розширені та відповідно провакциновані!

По інформації: Департамент охорони здоров’я Одеської ОДА

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ОДЕСЬКА ОБЛАСТЬ ПРОДОВЖУЄ ЗАЛИШАТИСЬ В ЧЕРВОНІЙ ЗОНІ КАРАНТИНУ

  1. Если красная зона,значить нужно чтобы закрытые били пляжи. И туристов не принимать,ато только лето и резко всё можна, так толку не будет.
    Всё закрыть!

  2. А китайской вакциной,колитесь сами.
    И вообще это должно бить добровольно.

Comments are closed.