ПОЛІЦІЯ ВІДКРИЛА КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ ПО ФАКТУ РОЗПОРОШЕННЯ ПЕРЦЕВОГО ГАЗУ ВОСЬМИКЛАСНИКОМ

Кількість переглядів 832

28 квітня 2021 року в Одеській школі № 22 виникла конфліктна ситуація між викладачем та учнем: під час уроку учень 8-го класу на ім’я Даниїл у відповідь на зауваження вчительки розпорошив їй в обличчя вміст перцевого балончика. Жінку доставили в лікарню з опіком роговиці очей, учнів класу евакуювали.

За словами директора школи Оксани Смірнової, вчитель Тетяна Скрипник у цьому класі була на заміні та не знала сімейних обставин дитини, у якого недавно померла мама. А конфлікт стався через вимоги вчителя дістати зошит і працювати на уроці. Директор стверджує, що відеозйомку жінка не вела. Однак на який потрапив в мережу відео зафіксовано зворотне.

Відділом поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України. Згідно з санкцією статті, за хуліганство передбачене покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Слідство триває.

По матеріалам: ГУНП України в Одеській області

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ПОЛІЦІЯ ВІДКРИЛА КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ ПО ФАКТУ РОЗПОРОШЕННЯ ПЕРЦЕВОГО ГАЗУ ВОСЬМИКЛАСНИКОМ

  1. Смешно – полиция проснулась. Когда азейбаржанцы убили кикбоксера в Одессе – никто почти ничего не получил, каждый день кого-то убивают и ничего, а тут нашли козла отпущения, его нужно лечить, а не судить…

    1. Його треба судити !
      Можливо, вилікувати, а потім судити.

    2. Если у него трагедия, то можно простить ему такое? Не просто так учитель делала замечания. И не просто так у него вдруг посреди урока оказался в руках тот баллончик.

Comments are closed.