ПОДІЛ МАЙНА ПОДРУЖЖЯ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ СИЛИ

Кількість переглядів 2087

Колишня подружня пара Віктор та Олена Миролюбенко після понад 20 років спільного життя прийшли до повної особистої неприязні й навіть ворожнечі під час розподілу спільно нажитого майна та бізнесу. Основним каменем спотикання для колишнього подружжя стали склади, які розташовані у с. Прилиманське, по вул. Червонофлотська, 158.

Ділити крім цієї бази є що, але саме цей об’єкт став основною точкою розбрату та перетягування каната: кому ж після розділу майна він відійде.

Не дивлячись на те, що сам спір про розділ майна розглядається судом, 18 травня 2021 року Віктор Миролюбенко за підтримки охоронного агентства «САМСОН» приїхав на спірний об’єкт з вимогою звільнити приміщення.

Хочемо зауважити, що сам об’єкт по праву власності належить колишній дружині Олені Міролюбенко та розуміючи, що протистояти охоронному агентству поодинці буде важко, на місце була викликана поліція.

Після довгих суперечок, нарікань, поїздок до Головного управління поліції та у Департамент внутрішньої безпеки нацполіції, вирішили конфлікт припинити та спробувати домовитися.

Чи надовго? Час покаже!

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “ПОДІЛ МАЙНА ПОДРУЖЖЯ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ СИЛИ

  1. Клоуны которые решили сами себе что могут решать без каких либо документов кто хозяин ,а кто нет,кому можно зайти ,а кому нет- расстрелять на х у й!!!

  2. Я ржу с этих дыбилов охраников😂😂😂одни понты для приежих.

  3. Это же тот Миролюбенко который в Овидиополе построил магазин на Одесской?

    1. Да, причем построил незаконно, с обманом, поддельными документами, об этом говорили на сессиях, но…

      1. Ничего не перепутал? Мне говорили что ты заднеприводный и что теперь это правда?

      2. Виктор, а ты еще и заднеприводными интересуешься?

      3. Ты, Витя, обидел не одного человека, и ты свое получишь, готовь задний привод!

  4. Даааа…. Как оказывается, выстроить бизнес с нуля проще.чем разделить потом его. Двадцать лет работы превратить в кормушку для разного рода стервятников. Лена с Витей !! Переступите через свои амбиции,договоритесь и не кормите всех этих адвокатов,СБ, т.д.

  5. Вообще ничего святого у него нету детей родных за детей нещетает.

  6. Где же наши хваленые спецподразделения такие как был беркут. Они бы этих клоунов жрать землю застсвелибы вместе с хозяином.

Comments are closed.