ТОРГОВЦІ НА РИНКУ ПРОДОВЖУЮТЬ РЕЄСТРУВАТИ СВОЮ ПІДПРИЄМНИЦЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ

Кількість переглядів 1859

16 липня 2021 року журналісти «Альтернатива.орг» знову побували на місці торгівлі по вул. Євгена Колісниченка та перевірили хто оформлює свою підприємницьку діяльність.

Нами встановлено, що з 7 торгових точок на п’ятьох торгують особи у яких є реєстрація, як фізична-особа підприємець. Це:

  1. Гоцаценко Любов Іванівна (з 10.07.2021 року)
  2. Кротенко Галина Степанівна (з 01.06.2021 року)
  3. Тишинська Марина Петрівна (з 30.07.2020 року)
  4. Ковальчук Надія Василівна (з 06.07.2021 року)
  5. Петрик Світлана Миколаївна (з 18.05.2021 року)

Двоє осіб, які торгували 16 липня не мають державної реєстрації:

  1. Галина Подснежник
  2. Валентина Боговик

У кафе «Шашличній дворик» діяльність здійснює Торосян Ваге Манвелович, який здійснює свою підприємницьку діяльність з 20.01.2014 року.

На торгової точці через дорогу торгували невідомі особи, які вже припинили свою діяльність.

Дякуємо всім, хто з розумінням відноситься до легальної праці та оформив свою підприємницьку діяльність.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

20 thoughts on “ТОРГОВЦІ НА РИНКУ ПРОДОВЖУЮТЬ РЕЄСТРУВАТИ СВОЮ ПІДПРИЄМНИЦЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ

  1. УВАЖАЕМЫЙ РОМАН!
    ЗАЙМИТЕСЬ КОММУНАЛЬНЫМИ ПЛАТЕЖАМИ, ЧТО СДЕЛАЛИ НАША ГРОМАДА
    В ОТНОШЕНИИ ЭТИХ ВОПРОСОВ.
    НА НАСТОЯЩЕЕ ВРЕМЯ ЭТО САМОЕ СЛАБОЕ МЕСТО В ЦЕПИ.
    САВЕЛЬЕВА ЛАРИСА АНАТОЛЬЕВНА

    1. Скажите хоть кто то,как правильно Савельеву зовут? Лариса или Лида?

      1. Лариса Савельева и Лидия Савельева – это два разных человека

  2. Вы салоны красоты проверьте, наращивание ресниц, ламинирование и тд ..а бабушки и так голодуют

  3. У вас в селе Махновщина процветает …

  4. Оказывается все просто ! Есть ПП работай дальше )

  5. Шановна громада!
    Я, Боговик Валентина Андріївна, весь працездатний вік я працювала, та з моєї заробітної плати кожен місяць утримувалися податки, щоб з віком отримувати пенсію. На даний час ми з чоловіком пенсіонери з мінімальною пенсією. На своєї земельної ділянці вирощуємо овочі та фрукти, що може підтвердити вуличний депутат.
    Вас, Роман Варшанідзе, прошу офіційно опублікувати закон, який вимагає реєстрації в податковій інспекції пенсіонеру за віком, щоб продавати городину зі своєї земельної ділянки.
    Чекаю на роз’яснення!

    1. Уважаемая Валентина Андреевна.
      По поводу ваших налогов. В нашей стране уплата налогов и сборов ведется не по накопительной системе, а по солидарной. Это означает, что ваш ПДФО, ЕСВ и прочие налоги тратились в момент их сбора в рамках того налогового года. Т.е. вы ничего не накапливали, а платили пенсии тем пенсионерам, которые жили в том момент в Украине.
      Теперь, чтобы вам платить пенсию, необходимо, чтобы ваши дети работали и платили, иначе пенсии вам не видать.
      Хочу вам заметить, что вы, как пенсионер будете освобождены от уплаты ЕСВ (а это на сегодня 1100 грн в месяц) и будете платить только единый налог (ок. 300 грн в месяц)
      Всё, что вы выращиваете на своем земельном участке, вы можете на своем же земельном участке и продавать, но никак не на земле поселкового совета, где и расположены ваши столы.
      Теперь по вашему месту торговли: Вы ведете торговую деятельность на местах торговли на которые дала разрешение местная власть в виде решения исполнительного комитета, которое дает разрешение на размещения временных сооружений (в данном случае, это железные столы) для ведения ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬСКОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ. Именно ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬСКОЙ.
      Поэтому, или вы регистрируетесь, или вас ждем админпротокол с изъятием всего товара. Не доводите до крайностей.
      Более подробную консультацию, Вы можете получить у юриста, адвоката или в офисе Бесплатной правовой помощи по адресу Овидиополь, ул. Портовая, 9-а

  6. При всем уважение к пенсионерам,Роман сейчас прав!

  7. Роман, есть ли у Вас возможность, прояснить ситуацию по поводу газа? по которому выставленны непонятно кем огромные счета за какойто виртуальный газ. многим звонят с угрозами, что наложат арест на имущество. Звонят с разных номеров и постоянно. Наша газовая служба ничего толком обьяснить не может, так как сами не знают что это такое. И людей стресс и у них каждый день люди со скандалами. Спасибо

    1. Причина состоит в том, что вовремя не были переданы показатели. Но если раньше, при получении реальных показателей, задолженность корректировалась, то сейчас почему-то нет.
      У меня у соседа такая ситуация. Попробую выяснить почему так.

  8. Я та мій чоловік корені Овідіопольці. Любимо наше містечко та дуже хочемо, щоб наші діти та внуки залишилися в рідному краю, розвиваючи його. Але можу впевнено стверджувати, що з таким відношенням до людей, а особливо людей похилого віку, нічого хорошого не буде….
    Зареєструвалася в податковій інспекції та буду платити єдиний податок. Повірте, питання не в 300грн, так, як і раніше говорили не одноразово, що будемо платити на благоустрій Овідіополю, але нажаль ніхто не чує та не підтримує пенсіонерів, бо було ціленаравлене завдання….
    Від Вас, Роман Варшанідзе, відповіді так і не дочекалася за яким законом (знайдіть будь ласка, бо є ще багато пенсіонерів, які продають городину вздовж траси до Роксолан, які цікавляться цим питанням. Чи їм вже не треба реєструватися?). З приводу вашої відповіді та запитань до мене: діти мої мають основну роботу та сплачують податки кожен місяць; так, як живемо не в квартирі, як і майже в кожному дворі, є арки з виноградом (це не новина);
    та найголовніше, багато знайомих мене запитували та я й сама збентежена (так, як Ваша відповідь була адресована мені), що це значить :”вы можете на своем же земельном участке и продавать, но никак не на земле поселкового совета”.
    Будь ласка, розтлумачте свій вислів та дайте посилання на документ в якому це написано. Дякую.

    1. Є багато “не українців” якій торгують вздовж трас продукцією яку вони не вирощувало і подавно, ще й займають узбіччя доріг та заважають руху транспорту.

  9. Этот сцикливый пёс Варшанидзе больше не сунется к шашлычному дворику, наигранно все – показал какую-то туалетную бумагу и ты сбежал. Чего Варшанидзе не проверил на каком основании вообще там ведётся торговля в частности и алкогольными напитками, есть ли на них лицензия, трудоустройство официантов, документы на “этот дворик”. Что ты сцыкун трогаешь пенсионеров ???

    1. Какая там лицензия на алкоголь вы о чём а рома молодец знает как толково смыться с понтом всё везде хорошо))))

Comments are closed.