ВЛАДА КАРОЛІНО-БУГАЗУ САМОЗВАНЦІ – ПОСТАНОВА ВЕРХОВНОГО СУДУ

Кількість переглядів 2831

Нові вибори до Кароліно-Бугазької громади неминучі. Постановою Верховного суду від 11 серпня 2021 року статус та повноваження депутатів і сільського голови Кароліно-Бугазької сільської ради визнані нікчемними.

Колегія судів Верховного суду чітко вказує, що нікчемність статусу та повноваження Каробугазької влади починається з дня визнання виборів депутатів Кароліно-Бугазької сільської ради у відповідних округах та Кароліно-Бугазського сільського голови 25 жовтня 2020 року такими, що не відбулися.

Також у Постанові вказується, що викладене за своїм змістом не є тотожним з достроковим припиненням повноважень легітимно обраного депутата місцевої ради чи сільського голови, підстави для чого визначено у законі.

Отже, суди попередніх інстанцій помилково посилалися на встановлені законами підстави та порядок припинення повноважень депутата місцевої ради та сільського голови як на перешкоду для проведення повторних виборів в округах, де вони були проведені з істотними порушеннями виборчих принципів.

Це означає, що депутати та голова Кароліно-Бугазської сільської ради на сьогодні є самозванцями та по своєї суті захопили владу.

Постанова Верховного суду від 11.08.2021 року по справі № 420/14069/20 (читати уважно п. 137, 138, 139):

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

6 thoughts on “ВЛАДА КАРОЛІНО-БУГАЗУ САМОЗВАНЦІ – ПОСТАНОВА ВЕРХОВНОГО СУДУ

  1. У тебя с выводами совсем плохо. У людей есть несколько решений суда. Одни за них, другие против. Для того и есть суд, тем более верховный, чтобы разобраться. Какое право , ты имеешь оскорблять людей, особенно рядовых сотрудников которые просто работают.

    Какой же ты недалёкий…

    1. Полномочия депутаты и голова должны свои сложить, а не обижаться. Есть решение Верховного суда и оно окончательное. Я помню, как они торопились принять присягу и провести установочную сессию. Им всем казалось, что так они запутают всех и будут сидеть во власти припеваючи.
      Верховный суд четко указал, что полномочия депутатами и головой обретены незаконно! Поэтому вся власть в этой громаде сегодня – самозванцы.

  2. А что за тишина поводу раздачи земли на козацком поле ,все суетятся деньги носят в сельсовет ,уже знают какого где участок,наверно Рома в теме и молчит ,на сессии разве подымали этот вопрос

    1. Та уже весь Овидиополь знает что Рома на подсосе)) шл*шк* бородатая)))

  3. Что за коменты не по теме? Апанасенко в тюрьму за захват власти! Падла он! Кинул меня!

Comments are closed.