ВИРОБНИК ДИТЯЧИХ ІГРАШОК ТД «STRATEG» ВІДСВЯТКУВАВ 15-РІЧЧЯ

Кількість переглядів 604

В Одесі 28 вересня 2021 року виробник дитячих іграшок торговий дім «STRATEG» відзначив своє 15-річчя. На урочистому заході були присутні представники міської влади, журналісти, діти та їхні батьки.

Компанія ТД «STRATEG» вже не перший рік існує на українському ринку. Виробництво відрізняється індивідуальним підходом до кожного продукту. Команда ТД «STRATEG» під керівництвом Олександра В’ячеславовича Сивак, який є засновником компанії, заробили прекрасну репутацію не тільки в Україні, а й за кордоном. З 2017 року ТД «Стратег» представляє Україну на світових виставках дитячого товару. Продукція була представлена в Німеччині, Польщі та Україні.

Компанія стрімко розвивається, асортимент постійно розширюється, сьогодні ТД «STRATEG», «Світ Лео» та інтернет магазин «ПЛАТОШКА» товари не тільки для дітей, а й для підлітків, дорослих. Команда Олександра Сивака працює над інтелектуальними, освітніми іграми, які зможуть розвивати логіку, мислення та аналітичні здібності як у дитини, так і дорослого. Продукти на виробництві відповідає всім нормам і стандартам, матеріали є безпечними для дитини. Кожен день команда працює над створенням нових інтерактивних ігор, які будуть цікаві кожному. Сьогодні ТД «STRATEG» розробляє корпоративні ігри, конкретно під ваш бізнес з урахуванням всієї специфіки роботи.

Крім того, Олександр Сивак і його згуртована команда активно беруть участь у соціальних і благодійних проєктах, неодноразово продукція радувала дітей з інтернатів та дитячих будинків. Дитячий сміх і захопленість – головне завдання ТД «STRATEG».

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0