ТРИНАДЦЯТА СЕСІЯ ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Кількість переглядів 1139

12 жовтня 2021 року відбулось пленарне засідання тринадцятої сесії Таїровської селищної ради VIII скликання. На сесії були присутні 22 депутата та Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв. У зв’язку з відсутністю на засіданні секретаря ради Олександра Орлова, секретарем сесії був обраний депутат Сергій Носар.

Депутати розглянули 41 питання порядку денного та майже одноголосно проголосували «ЗА», окрім 19 питання щодо затвердження проєкту землеустрою земельної ділянки площею 10 соток для будівництва і обслуговування жилого будинку громадянці Женіловій Крестіні Володимирівні. Її проєкт затверджений не був: 8 депутатів – «ПРОТИ», 4 – «УТРИМАЛИСЬ», 10 – «НЕ ГОЛОСУВАЛИ» і лише один депутат «ЗА», це депутат Вікторія Волошинова (дивиться підробці у відео).

Перед голосуванням по п’ятому питанню порядку денного, щодо створення комісії зі здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель Таїровської територіальної громади, дотримання вимог містобудівного законодавства, депутат Лариса Бурлака висловила своє невдоволення щодо не включення двох кандидатів від їх фракції до складу комісії. Керівництво ради запевнило, що всі кандидати будуть включені.

мешканка Червоного Хутору Дронова Є.Ф.

Також на сесії свою подяку депутатам та керівництву селищної ради висловила мешканка Червоного Хутору Дронова Євгенія Федорівна. Інша мешканка Таїровської громади Валентина Копетинська навпаки була незадоволена не включенням її земельного питання до порядку денного (деталі дивиться у відео).

Ще матеріали на тему:

Фото: Таїровська селищна рада

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ТРИНАДЦЯТА СЕСІЯ ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

  1. Заказ принят!
    Выполняю!
    По Овидиополю – Деньги пришли, шастать там не могу.

  2. И в большой низя лазить, афффтанлилыч вчера обыск был у гончарика, корд Николаевский был, в разбоях подозревают. Статья будет?

Comments are closed.