ПЕРШІ НАСЛІДКИ ВІДМОВИ ВІД ВАКЦИНАЦІЇ

Кількість переглядів 4472

Директор Сухолиманської початкової школи Таїровської селищної ради Продоус Катерина Вікторівна відсторонена від виконання своїх обов’язків у зв’язку не дотриманням протиепідемічних заходів (відмова від вкацінації) з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Відповідну доповідну записку 05 листопада 2021 року підготовлено управлінням гуманітарної політики Таїровської селищної ради на підставі якої Таїровський селищний голова Хасаєв Т.Х. підписав Розпорядження щодо її відсторонення.

Редакція зателефонувала Катерині Продоус з метою дізнатись деталі такої події. Катерина Вікторівна повідомила, що у п’ятницю 05 листопада вона отримала повідомлення щодо її можливого відсторонення від посади. Ознайомлення з Розпорядження заплановане на понеділок, 08 листопада.

Нагадую, що з 08 листопада 2021 року всі заклади освіти, культури, спорту працюють в очному режимі з дотриманням протиепідемічних заходів. Працівники, які не вакциновані, будуть відсторонені від роботи до усунення причин. Їх обов’язки будуть виконують інші працівники.

Таки заходи застосовуються відповідно до нормативно-розпорядчих актів Кабінету Міністрів України, постанов головного санітарного лікаря України, листів Міністерства освіти і науки України, наказів та листів Департаменту освіти і науки та Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської облдержадміністрації, Одеського обласного відділення з (філії) комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Управлінням гуманітарної політики селищної ради та відділом освіти, культури, молоді та спорту Управління.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
11
Surprise
Surprise
0

35 thoughts on “ПЕРШІ НАСЛІДКИ ВІДМОВИ ВІД ВАКЦИНАЦІЇ

  1. Молодцы ! Унизить человека вы мастера…

  2. Такая новость зверская….которою нужно было опубликовать на сайте

  3. Конституция, законы???? Не не слышали, а что это такое? Да и зачем это нам надо. Главное, что у нас есть “народный президент”. Ну тупой, ну смешной, ну конченый, но зато НАРОДНЫЙ. Надеюсь Екатерина обратится в суд.

    1. На “Думській” відомий активіст Дібров поширив посилання на відеоконсультацію тим, хто не хоче собі вводити експериментальні кандидати в вакцини:
      https://www.youtube.com/watch?v=Nrxq_hOdva1

  4. Пусть подаёт в суд.
    За это время отдохнёт.
    За вынужденный отдых ей компенсируют ее зарплату.

  5. Якщо ви повідомляєте, що з 08 листопада всі заклади освіти працюють в очному режимі, чому в Овідіопольського ЗОШ діти працюють дістанційно

    1. Роман ************** может только нести в масси не правдивую ифнормацию. НИКАКИЕ учебние заведений не виходят с 8 числа – ето полний пизд*шь

  6. Пошла “:жара”Идет великий шухер.Ну кто кого!

    1. У сторонников и противников вакцинации одна объединяющая черта: и те и другие уверены,что в итоге все дураки вымрут,и им станет легче.

  7. Не правда, школы на дистанционке, не все учителя вакцинированы, и никто никого не замещает

      1. Да нам родителям старших почхать на младшие классы как и им на нас! Как черчение онлайн учить, как учить все предметы это не малыши 2*2=4, публикуйте кто не вакцинировался, родители тоже хотят знать своих героев в лицо

        1. Завтра пойду в школу к директору и получу у нее ответы ,кто из учителей не хочет и почему они до сих пор не отстранены от работы.

          1. Какое Вы имеете право влезать своей журналистской рожей в сведения о состоянии здоровья или наличии вакцинации учителей?

        2. інформація про щеплення як медичну процедуру, вид медичної допомоги ПІДПАДАЄ ПІД ДІЮ СТ. 39-1 ЗУ “Законодавство України про охорону здоров’я” І НЕ МОЖЕ РОЗГОЛОШУВАТИСЬ БЕЗ ЗГОДИ ПАЦІЄНТА.

          публикуйте – публикуйте

          1. Інформацією про щеплення не є діагнозом, а це означає, що непотребує згоди.

        3. А радытели вакцинированы? А то ваши деты основные разнощики заразы от радытелей. Публикуйте кто из радытелец не вакцинирован и не пускайте их детей в школу.

        4. Вы вообще с катушек послетали? Мозг вакциной выветрился? Вы не имеете права интересоваться и разглашать сведения о здоровье любого человека. Учитель прошел медкомиссию, он был допущен к работе. Все!!!! Остальное Вас не должно колыхать. А дети пусть садятся и учат то, что им задают. Для того чтобы выучить стих, не обязательно ходить в школу. Мой ребенок прекрасно рассказывает стихи на уроке в зуме. Приучите и Вы своего учиться, а не наезжать на учителей и искать в них виновников пандемии.

        5. Они по закону Украины ничего Вам не должны. А темболее открывать свою медицинскую тайну. Не будьте баранами

        6. Что значит публикуйте, кто не вакцинировался. Это личный выбор человека, озверели совсем. Завтра скажут детей вакцинировать, тоже будете за вакцину топить? Хотите быть подопытными кроликами-будьте, оставьте тех, кто не желает это делать с собой в покое. Люди проснитесь наконец-то.

      2. А старшим учиться не нужно? Сразу после 4 класса на работу?
        То света нет, то интернета, то технические неполадки, дети прочитайте сами. Какая это учёба?!

        1. а ви только под кроватью возмущаться и можите – организовивайте пикети

        2. Ну та нічого страшного ! У Бакалова ж добре виходить працювати , а у нього якраз 4 класи. Ось і у вас вийде…
          Головне ‘правильно’ влаштуватися…

        3. Овидиопольская школа №1, мой ребенок в 8 классе – все уроки проводятся. Может это не учителя не выходят в зум, а ребенок учиться не хочет и придумывает отмазки?

  8. Со старшими классами нужно что то решать, это не дело,дистанционка ерунда полная, учителям конечно же красота уроки из дому по 30 мин, некоторые как математичка может вообще не выйти в эфир сказав что у неё нет света интернета и тд. Как детям учится?? Один беспредел почему школы в Одессе буду учится на очном а мы ещё 3 года если не больше на дистанционке

  9. Добрый вечер !!! Роман ! Уделите пожалуйста внимание продавщице магазина ;Аврора; Дабижа Ирина спасибо

    1. Можно уточнить у вас, какое внимание я должен ей уделить? Предлагаю варианты:
      1. подарить ей цветы
      2. купить ей подарок
      3. пригласить в гости и накормить

      1. Повеселили!!!! Я выбираю все три пункта. Можно прайс?

        1. Грузинський гумор: пункти 2 і 1 про те, що Ромчик у подарунок купить квіти, а пункт 3 – заведе до себе у гори і цими квітами нагодує.

          Ольго, шукайте українських хлопців, а від шелудивих кавказців ви можете мінімум псоріаз підхопити.

          1. Вернеетупой юмор не Романа Варшанидзе, а анонима! Я
            Даже наверно знаю, кто аноним. Типа Шапокляк, а имя свое показать боиться

Comments are closed.