КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ У ВІДНОШЕННІ БОКСЕРА МИКОЛИ БУЦЕНКО БУДЕ РОЗГЛЯДАТИСЬ ОВІДІОПОЛЬСЬКИМ СУДОМ

Кількість переглядів 1900

Овідіопольським районним судом Одеської області закінчено підготовче засідання по справі за звинуваченням боксера Миколи Буценко, його батька Валерія Буценко та їх родича Ігоря Кравченко у нападі 17.10.2020 року на журналістів «Альтернатива.орг».

На підготовчому засіданні сторони не знайшли підстав для повернення обвинувального акту прокурору, тому суд прийняв справу для розгляду по суті.

Засідання заплановане на 14 годину 14 грудня 2021 року.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

15 thoughts on “КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ У ВІДНОШЕННІ БОКСЕРА МИКОЛИ БУЦЕНКО БУДЕ РОЗГЛЯДАТИСЬ ОВІДІОПОЛЬСЬКИМ СУДОМ

  1. Гандзий очень чётко ведёт процесс, всем даёт слово, и все понятно, а то некоторые бормочат под нос себе ничего не понятно, и забывают дать слово учасникам процесса да ещё и решения не допросишься.

  2. Всё очень просто – когда прокурор сопли жуёт и какую-то хе@ню толкает – Рома Фарш делает репортаж с ******* в руке перед дверьми суда; если прокурор глотнул сопли – Роса Фарш покажет кусочек заседания. Просто идёт манипуляция. Показывает так чтоб выставить всех в неприглядном свете, а когда не получается – мямлит перел дверью.

    1. Не сцыте. Будут все заседания. Полностью. Особенно “сопли” папы и сына и конечно же “сопли” зятя.
      Повторите свои рассказы про “ожидание газовщиков” и про то, как на вас бедненьких “напали журналисты”.
      Все послушаем.

  3. Одно скажу-мало дали по соплям Роме .

      1. Гарно сміється лише той, хто сміється останнім.

        Пам’ятай про це, враховуючи презумпцію невинуватості і те, що фізична особа для підсудного (обвинуваченого, підозрюваного) у вчиненні правопорушення, передбаченого ст.171 КК України, стає журналістом не з моменту отримання нею посвідчення чи навіть пред’явлення, а з моменту ознайомлення останнім зі змістом посвідчення та усвідомлення достовірності викладеної у цьому посвідченні інформації. Усні висловлювання особи про те, що вона є журналістом і виконує редакційні завдання, самі по собі не можуть вважатися належними і допустимими доказами, що підтверджують правовий статус цієї особи.

        Особа, яка поширює недостовірну інформацію як журналіст, не може сподіватися на те, що поширювана нею інформація про те, що вона є журналістом, іншими особами може сприйматися як достовірна.

        Що там зі справою за позовом іллічівських судоремонтників? Набрало законної сили рішення суду про притягнення Варшанідзе сотовариші до поширення брехні?

        1. Приходи на суд. Там будешь изъясняться. Заодно послушаем рассказы группы неосведомленных лиц. Это будет самое интересное.

          1. Шкода часу. Що, кого і чого я у судах ще не бачив?
            А мої консультації коштують дорого.
            Вдовольняйся коментарями “аноніма”, які ти публікуєш, видаляєш, знову публікуєш і остаточно видаляєш.

  4. Кто вообще дал право нападать на людей? И зачем показывать удостоверение, чтобы понять, что на человека нападать нельзя? Бред какой-то

  5. Буценки будут сидеть в одной камере с Никитинским?
    Если да, то они между собой будут выбирать голову параши?

    1. Главным на параше будет Игорь. Папа и Коля будут руководить всеми. Юрка будет обеспечивать благами друганов, чтобы им было комфортно в камере.

Comments are closed.