ВИЇЗНИЙ МАМОГРАФ В ОВІДІОПОЛЬСЬКІЙ ЛІКАРНІ

Кількість переглядів 1995

В селищі Овідіополь на території лікарні розпочав роботу Одеський регіональний клінічний противопухлинний центр (виїзний мамограф) з консультацією професійних лікарів. Послуги надаються всім жінкам безкоштовно (оплата відбувається за державні кошти).

25 листопада 2021 року ми побували в лікарні разом Овідіопольським селищним головою Лідією Савельєвою, депутатом Одеської обласної ради Валерієм Ославським та заступником директора обласного онкологичного диспансеру Наталією Самокіш. Зустрічав нас керівник Овідіопольської лікарні Володимир Літвинчук.

Окрім виїзного мамографу нам продемонстрували новий сучасний рентген-апарат та кабінет з апаратом комп’ютерної томографії.

Овідіопольський селищний голова подякувала Народному депутату Сергію Колебошину, депутату Одеської обласної ради Валерію Ославському та депутату Одеської районної ради Олександру Ворохаєву за їх піклування здоров’ям нашої громади за підтримку та постійну допомогу Овідіопольській лікарні.

У свою чергу керівник нашої лікарні запрошує всіх наших жінок записуватись на прийом до виїзного кабінету мамографу за телефоном:

  • 063-610-0003

Пам’ятайте, рання діагностика лікує у 95% випадків.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

13 thoughts on “ВИЇЗНИЙ МАМОГРАФ В ОВІДІОПОЛЬСЬКІЙ ЛІКАРНІ

  1. Впродовж, якого часу цей виїзний центр буде працювати в Овідіополі.

      1. Дякую. чекаю відповідь.

    1. На момограф уже не записывают,только на консультацию к доктору-момологу и гинекологу.

      1. Спасибо. Очень жаль, не успела новость появиться уже и не записывают. Консультацию по факту можно и по телефону наверное получить, чтобы не собирать толпы людей или нет?

  2. МРТ внутренних органов тоже можно будет сделать? Какой порядок действий.

  3. Очень достойно! В это нелегкое время, отличная программа помощи для женщин

  4. ТАК уже не записывают,только на консультацию к доктору-момологу и гинекологу. Смысл?

    1. Новость хорошая конечно, но в следующий раз четко говорите, что будет и до какого времени. А так можно уже и не пройти, время ушло. (С 25 по 29.11.2021).

Comments are closed.