В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ ПАЛАЦІ СПОРТУ ВІДКРИТИЙ НОВИЙ ЗАЛ ДЛЯ БОРОТЬБИ

Кількість переглядів 2346

24 грудня 2021 року в смт Овідіополь у Палаці спорту ім. Віктора Дукова відкритий новий спортивний зал для проведення занять з боротьби. На церемонії відкриття були присутні Овідіопольський селищний голова Савельєва Л.І., депутатський корпус громади та директор палацу спорту Мушег Манукян.

Перед перерізанням стрічки, Овідіопольський селищний голова Лідія Савельєва наголосила:

Ми всі дуже бажали щоб у нас дійсно з’явився новий зал у Палаці спорту, до цього приклали зусилля всі депутати Овідіопольської селищної ради тому в першу чергу я хочу подякувати вам, що ви підтримали ініціативу нашого директора палацу спорту і на сьогодні ми маємо позитивний результат. Тому всіх вітаю з позитивними завершеннями цього року і з тим, що ми зараз побачимо!

Директор Палацу спорту ім. В. Дукова став Мушег Манукян висловив свою подяку за підтримку розвитку спорту в Овідіопольській громаді:

Історія нашого дзюдо в Овідіополі є три майстра міжнародного класу, учасниця Олімпіади в Токіо – Тетяна Левицька, на сьогоднішній день Геворг Манукян і Євген Гончарко є першими номерами збірної України та ведуть підготовку до Олімпіади у Парижі. Це олімпійська кваліфікація, це дуже серйозний рівень та підтягуються дуже багато нових та перспективних хлопців, які з гідністю зустрінуть те що ви робите для них. Дякую вам!

Директор палацу спорту пообіцяв через найкоротший час здивувати всіх новим тренажерним залом.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2