СУХИЙ ЛИМАН: ПУБЛІЧНЕ ЖОРСТОКЕ ПОБИТТЯ ДИТИНИ

Кількість переглядів 3489

03 грудня 2021 року у с. Сухий лиман (Таїровська громада) відбулось жорстоке побиття одинадцятирічної дитини дорослою людиною, за наслідками якого досі не зареєстроване кримінальне провадження, не допитані свідки та і взагалі у матері потерпілого хлопчика складається враження, що кривдника намагаються увести від відповідальності.

Дитяча бійка між п’ятикласниками Таїровського ЗЗСО Іллею Чернецьким та Ігнатом Кісеоларом закінчились втручанням у конфлікт папи ІгнатаДмитра Кісеолар, який відлупцював Іллю та наразі намагається звинуватити у всьому саме дитину.

До редакції зателефонувала мати ІлліТетяна Чернецька яка не розуміє, що робити після конфлікту під час якого її 11-річна дитина дістала тілесні ушкодження від дорослого чоловіка, проте, дільничний офіцер громади Євген Бедрій, замість передачі матеріалів слідчому, з метою реєстрації кримінального провадження, намагається запевнити Тетяну, що Дмитро кається та й взагалі йому нічого не буде, бо, як переконує дільничний, побиття дитини це не кримінальним злочином, а лише адміністративне правопорушення.

Коментар Тетяни її подруги Світлани Волохової та малолітнього свідка подій Ігоря Хмарського дивиться у відео сюжеті. Отримати коментар самого кривдника не вдалось, він боягузливо сховався у будинку, а замість нього його жінка Яна Кісеолар намагалась розповісти нам про провину дитини та її батьків, при цьому перебуваючи перед нами з явними ознаками тілесних ушкоджень від насильства, які вона спробувала замаскувати за допомогою тонального крему.

Редакція «Альтернатива.орг» допоможе Тетяні Чернецької звернутись зі скаргою до слідчого судді з метою примусової реєстрації факту побиття дитини в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, проведення ретельного розслідування та притягнення до кримінальної відповідальності кривдника, який, за свідченнями сусідів та нашими спостереженнями ще й чинить домашнє насильство.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
3
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
3

18 thoughts on “СУХИЙ ЛИМАН: ПУБЛІЧНЕ ЖОРСТОКЕ ПОБИТТЯ ДИТИНИ

  1. Папа может, папа может всё, что угодно,
    Плавать брассом, спорить басом, дрова рубить,
    Папа может, папа может бить кого угодно,
    Но Илюшу и ещё трёх не может бить…

    Грузине, покази малоліток засунь собі у чорну дупу, як і твоє “авторське право” показувати обличчя одних малоліток і маскувати обличчя інших. Тебе ще раз поб’ють, як того Іллю, якщо ти не будеш дотримуватися закону.

    Інтерв’ю з малолітнім свідком-фантазером без участі психолога саме ти знищив перспективу притягнення батька Гната до кримінальної відповідальності за побої, бо ніхто вже не повірить малоліткам. І дільничний поліцейський твоє відео покладе в основу відмовного матеріалу по зверненню потерпілої мамаші.

    P.S. Словосполучення “чорна дупа” не є нецензурним, а означає одягнуту у чорний одяг частину тіла гірної тварини.

    1. Боже, что за бред!!! Взрослый человек позволил себе избить чужого ребенка! А у Вас один расизм в голове.
      Интересно, двое взрослых не могли разнять двух пятиклашек? Пришлось избивать и только чужого ребенка?

      1. Я не расист, я українець за національністю, а не за громадянством.

        Деякі батьки відправляють своїх діточок на спортивні секції боксу, боротьбі, єдиноборств і не займаються їх вихованням, тому вихованням таких фізично розвинутих діточок змушені займатися батьки інших дітей.

        Що, власне, і продемонстровано у репортажі.

        Не хочете виховувати своїх дітей самі – їх виховають інші, офіційні особи (ювеналісти, поліцейські) або насамкінець ВУЛИЦЯ, а там одними синцями і подряпинами виховання може і не обмежитися.

        1. Вы что не чувствуете разницы между воспитанием и беспределом? Вот именно где компетентные органы? Чисто самоуправство, жесть… какой-то изверг. Где ребенок, а где мужицкий кулак…как он ему почки не поотбивал…

          1. Різницю відчуваю добре, бо мене самого у дитинстві також били, виховуючи, коли до мене не доходили слова. І не лише батьки. І в міліції били, і у школі, і у військовому училищі. За це я вдячний своїм вихователям.

            А якщо когось били мало у дитинстві чи не правильно виховали, того виховують пізніше, незважаючи на бейджик журналіста, громадянство України та сивину на голові.

            Я ж і пишу: подряпини і синці свідчать саме про виховання, а не про тортури, побої чи мордування.

  2. Это капец, как взрослый человек может, бить ребенка? Даже если дети подрались?

    1. Где в это время была и.о.директора? Продукты воровала со столовой? Мужа в тюрьму садила? Рот свой гнилой ремонтировала? Или отсиживается в кабинете директора? Или свечки за упокой живым людям ставит в монастыре?

  3. Если участковый не зарегистрировал заявление, надо было отправить заявление по почте. Тогда оно считается принятым и зарегистрированым.

  4. Где в это время была и.о.директора? Продукты воровала со столовой? Мужа в тюрьму садила? Рот свой гнилой ремонтировала? Или отсиживается в кабинете директора? Или свечки за упокой живым людям ставит в монастыре?

  5. Пишите жалобу в областной Департамент образования, это булинг в школе процветает. В поссовете нет компетентных руководителей в управлении гуманитарной политики.

  6. Теперь жалобы посыпались на Македонскую??? Бумеранг, он такой

  7. Почему Мораитес не наказали за булинг в школе ?

  8. Зимовец лишил премии Македонскую? За булинг в школе? Она как зам по воспитательной работе нифига не делает. Ни одного приказа за весь год

  9. Я вас прошу. В школе не ведётся уже несколько лет книга приказов, журналы школьные заполняются в конце учебного года, документация не ведётся, все приказы печатаются в конце учебного года за весь учебный год. Такого бардака и срача нет ни в одной школе. Журнал школьный- это финансовый документ, валяется где попало

  10. Ну и хорошо!!!! Должен же кто то воспитывать этих малолетних отморозков,я думаю и чужого набил и свой дома хорошо получил !!! Так нас воспитывали в 80х

  11. Так и надо !!! А то это поколение уже не чего не боится . Ругаются а взрослые боятся сделать замечание а то толпой забьют.

  12. А где в это время была и.о. директора школы? Пиздила продукты со столовой или мужа посадила в тюрьму? Или свечки ставила за упокой живым людям? Или рот свой гнилой ремонтировала? Или просто отсиживается в кабинете директора? Воспитательная работа в школе равна нулю. Булинг процветает. Пишите жалобу в Департамент образования

  13. Ищу маму Татьяну, помогите с контактами, пожалуйста

Comments are closed.