ЧОРНОМОРСЬК: ОЦІНОЧНЕ СУДЖЕННЯ ЧИНОВНИКА ДИСКВАЛІФІКУВАЛО УЧАСНИКА АУКЦІОНУ

Кількість переглядів 1815

7 грудня 2021 року Управління комунальної власності та земельних відносин Чорноморської міської ради провело аукціон із передачі в оренду нежитлового приміщення загальною площею 124,2 м2, розташованого у м. Чорноморськ на вул. Паркова, 14/74-Н.

Сам аукціон, можливо, і не був би таким цікавим, якби не дивна поведінка управління комунальної власності Чорноморської міськради. На перший погляд, мета аукціону – це як найвигідніше для бюджету передати в оренду приміщення, тобто – хто більше дасть «того і тапки». Але, як виявилось, ні у цьому випадку.

Справа все в тому, що той, хто більше дав, був дискваліфікований з метою передати в оренду тому, хто більш вигідний. А вигідним у цьому випадку виявився «Відокремлений підрозділ всеукраїнської громадської організації «Федерація кікбоксингу України ВАКО».

Керівником цього відокремленого підрозділу ВАКО є громадянин МКРТЧЯН АРТЕМ ВАЛЕНТИНОВИЧ, який також є керівником громадської організації «КІК МАЙСТЕР», яка вже орендує у цьому ж будинку два приміщення площею 97 м2 за 886,62 грн/міс. та площею 110 м2 за 1007,53 грн/міс.

Ось й у цьому випадку Артем Валентинович намагався отримати в оренду ще одне прилегле приміщення, але вже площею 125 м2, за вигідною ціною, десь так гривень за 850 на місяць – саме таку пропозицію Артем Валентинович спочатку виставив на аукціон.

Другим учасником аукціону було ТОВ «Група Атлант», яке одразу задало темп – з початкових 801 грн/міс. – саме такою була ціна аукціону від міськради, яке запропонувала одразу 3’500 грн/міс. та за підсумками трьох турів товариство перемогло з пропозицією у 4’501 грн/міс.

Здавалося б, управління комунальної власності мало бути задоволена підсумками торгів – первісна ціна оренди зросла майже у 6 разів та замість 801 грн, міська скарбниця щомісяця буде отримуватиме 4’501 грн.

Але в управлінні комунальної власності бачили іншого переможця у цьому конкурсі й тому одразу взялися гадати, яким чином дискваліфікувати переможця?

Ви запитаєте, а який інтерес? Ризикнемо припустити, що ГО «КІК МАЙСТЕР» чудово «ділиться» від здавання непотрібних йому площ у суборенду. Адже сама зала «КІК МАЙСТРА» розташована в одному приміщенні, а друга, поділена навпіл, умілим керівником Артемом Валентиновичем, та чудово здається продавцю харчових добавок та фітнес клубу ЛІБЕРТІ. Ми впевнені, що далеко не за ту 1’000 грн, яку він згодом перераховує у місцевий бюджет.

Яку ж причини дискваліфікації вигадали чиновники? До чого вирішили, так би мовити, «домахатись» начальник відділу комунальної власності Чорноморської міськради Тетяна Баришева?

Тетяна вирішила не побачити інформацію про бенефіціарного власника ТОВ «Група Атлант», яка розкрита у повному обсязі та не може бути відсутньої на сьогоднішній день серед інформації про будь-яку юридичну особу, зареєстровану та працюючу в Україні.

Також, Тетяна була незадоволена тим, що директор підприємства ТОВ «Група Атлант» Сергій Ложков є керівником та засновником цілої групи юридичних осіб, які офіційно зареєстровані та працюють в Україні. Не розумію звичайно, що цим бізнесмен порушує, але у своїй службовій записці, Тетяна приділило цьому опису цілу сторінку.

Ще одна деталь, яка сильно обурила Тетяну – це наявність у підприємства, де пан Ложков виступає власником та кінцевим бенефіціаром, приміщення на праві приватної власності у цьому ж будинку за адресою вул. Паркова, 14.

Не полінувалася Тетяна Баришева ознайомитися і зі сторінкою у соціальній мережі facebook Сергія Ложкова, за результатами аналізу якої, вочевидь використовуючи свій «дедуктивний метод» дійшла висновку, що Сергій Ложков збирається отримати приміщення в оренду по вул. Паркова, 14/74-Н зовсім не для тих цілей, які він заявляє.

Загалом, заздрість та оціночне судження змусило Тетяну Баришеву звернутися до заступника начальника Управління комунальної власності Чорноморської міськради Віти Цинько з проханням не затверджувати ТОВ «Групу Атлант» як переможця аукціону на приміщення площею 125 м2 за адресою м. Чорноморськ. Паркова, 14/74-Н.

Ну а Віта Цінько, у свою чергу, погодилася з доводами Тетяни Баришевої та не затвердила товариство з обмеженою відповідальністю «Групу Атлант» як переможця аукціону.

Ось так ось, заздрість та оціночне судження, змушує чиновників йти в розріз із інтересами громади.

Ми постаралися зустрітися з усіма сторонами аукціону та поспілкувалися з директором ТОВ «Група Атлант» Сергієм Ложковим, який вже звернувся до суду з позовом, а також із начальником відділу комунальної власності Тетяною Баришевою, яка впевнена у законності своїх оціночних суджень.

Поспілкуватися з Артемом Валентиновичем вдалося лише телефоном. Він виявився людиною сором’язливою, яка абсолютно не бажає світитися на відео камеру.

Будемо спостерігати за судовим процесом у даній справі та почекаємо висновків Феміди. Все-таки оціночних суджень журналістів поки недостатньо, щоб з’ясувати хто у цьому аукціоні порушив закон.

Також редакціє буде звертатись до Чорноморської міської ради за роз’ясненням деяких питань, відповіді на які ми висвітлимо у себе на сайті.

Деталі аукціону можливо побачити за посиланням:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

22 thoughts on “ЧОРНОМОРСЬК: ОЦІНОЧНЕ СУДЖЕННЯ ЧИНОВНИКА ДИСКВАЛІФІКУВАЛО УЧАСНИКА АУКЦІОНУ

  1. Роман, ці жіночки є лише виконавцями волі царя.

  2. Мне исходя из этого лишь одно понятно,.. Моя хата з краю! Участок территории будет приносить в 6ть раз больше дохода, но, та которая уверен ноет что ой такое вот у нас государство, своими корыстными целями (Артёмка дал ей на лапу что бы та нашла отвод для конкурента), и убивает это государство! И таких как ОНА миллионы по всей стране!!!

  3. Максим и Роман не соглашусь с вашими комментариями. Всё дело в том, что подписи они действительно ставят и если би они сказали кто их это заставляет делать, то завтра они уже были бы на воздухе и без работы, а остаться без средств существования страшно. Кроме этого кадры подбирались с учётом преданности хозяину. Система действительно не работает. Если бы они выполняли требования законов о службе в органах местного самоуправления и были уверены, что будут защищены, а заказчик понесёт наказание, то этого бы не было. Коррупция делает своё дело. Такова сегодня действительность.

  4. Взятки…взятки…взятки
    Всё ради денег!!!

  5. Аферист Сергей Ложков директор тов гр. “АТЛАНТ” не платит налоги! И работает с гос. предприятиями такими как Морской торговый порт Черноморска (где дисклифицирован за нарушение договора) и ДП Белгород-Днестровский морской торговый порт (после проверки возбуждено дело за не уплату налогов).
    Общий налоговый долг составляет 417300 грн.
    Ложков забирает зелёные зоны у горожан, даже есть видео с мэром города в Фейсбуке где мэр лично остановился застройку зелёной зоны. (ул. Парковая)
    Хватит верить клевете на невинного человека, который делает правое дело! Лучше напишите про казнокрадов, что, кишка тонка?!

    1. Антон Сирко ( не буду писать ваше настоящее имя) вы бот, который был заблокирован в фб за лживую информацию. Вы распространяете недостоверную информацию. Аферист это вы!!!

  6. Оценочное суждение – это удел журналистов, а не чиновников

  7. Артёмка поставщик титушек для Черноморской знати

  8. Спорт давно стал бизнесом. Зачастую прибыльнее ресторанного. Ни в один зал не зайдёшь не заплатив. В данном случае совершено преступление со стороны госслужбы, которая должна определить арендатора. Причем сам случай говорит о том, что коммунальная недвижимость должна быть распродана во имя предотвращения дальнейшей коррупции.

  9. Да, в комментарии не пропускают сообщения о том, какие выплаты сельские советы дали этому так называемому журналисту, чтоб он их не терроризировал. Вот такая оценочная цензура от “журналиста”!

  10. Разуйте глаза! Статья заказная, бизнес хочет отжать у спорта помещение!
    Похоже что ресторан Гризли хочет расшириться.

    1. на выборах 2020 из донецка Сергей ложков выдвигал свою кандидатуру в местный совет г Черноморск в команде от партии ДД Юрия Крука.

      1. Тобто це політична боротьба? В якій партії Артем?

      2. Вы раскрыли преступление века😂😂😂😂

  11. Это помещение не принадлежит спорту, разуйте вы свои глаза!!! Были торги в которых мог поучаствовать любой желающий!!!

Comments are closed.