САЙТУ «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» 4 РОКИ

Кількість переглядів 2392

Чотири роки тому, 23 січня 2018 року вперше почав свою роботу сайт «Альтернатива.орг».

За цей час на сайті з’явились понад 4’500 тисячі публікацій, а сам сайт відвідало біля 3 млн 200 тис читачів, які залишили 36’500 коментарів, які у переважній більшості були критичними, а іноді образливими.

Це лише підтверджує головне – журналістів не люблять, їх ненавидять, тому що, якщо хтось хоче, щоб його ненавидили, він повинен сказати правду.

І мені особисто, як головному редактору ДЗМІ «Альтернатива.орг» це дуже імпонує, адже, як тільки ми почнемо писати те, що подобається всім, ми перестанемо бути журналістами. З тієї миті ми станемо шоуменами.

З Днем Народження «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ»!

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

11 thoughts on “САЙТУ «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» 4 РОКИ

  1. Мне кажется, Рома давно стал шоуменом местного розлива.Но в любом случае, с праздником

  2. Поздравляю редакцию “Альтернатива” с днём рождения. Желаю редакции процветания, сотрудникам здоровья а читателям почаще видеть на сайте интересный материал.

  3. Савельева ему в год платит 200000гр а на развитие громады денег нет с такой головой нихера в громаде делаться не будет.

    1. Та ты что? Платит Саше счетоводу, целых 200 тысяч грн? Правильно таких профессиональных сотрудников нужно лелеять. Я бы Саше, такому умному 200 тысяч каждый месяц платил. Правда не в гривнах а в дулях, но это неважно.

  4. Сашенька а ты в нашей громаде счетовод? Так посчитай буквы в слове нах*й и иди туда. Как ты уже задолбал (или задолбала, не знаю ты девочка или мальчик), под каждой новостью ты чем-то недовольный, не нравится не читай. А если против выделения бюджетных средств, приходи на сессии и говори про это открыто.

  5. Вітаю! Бажаю подадбших успіхів!

Comments are closed.