ЯК ОВІДІОПОЛЬЦІ ВІДНОСЯТЬСЯ ДО ЗМІНИ НАЗВ ВУЛИЦЬ НА УКРАЇНСЬКІ?

Кількість переглядів 3949

Журналісти «Альтернатива.орг» вирішили дізнатись димку Овідіопольців щодо зміни назв вулиць з російських на українські.

В нашому населеному пункті є вулиця полководця російської імперії Суворова, який свого часу керував придушенням повстань українців у Правобережній Україні. Є вулиця Туполєва, конструктор літаків, які сьогодні випускають ракети по Україні. Є вулиці з прізвищами культурних діячів російської та радянської імперії, ну наприклад – вулиця Горького, вулиця Маяковського, вулиця Пушкінська?

Чи потрібні нам такі назви вулиць? Подробиці дивиться у відео сюжеті.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

72 thoughts on “ЯК ОВІДІОПОЛЬЦІ ВІДНОСЯТЬСЯ ДО ЗМІНИ НАЗВ ВУЛИЦЬ НА УКРАЇНСЬКІ?

  1. Тупость, это история, и Туполев не выпускал самолёты для того чтобы россия бомбила нашу страну, все нужно делать с умом

  2. Треба змінити назви вулиць! Прибрати все москальське і послати все це , як рускій корабль! А оця вата , яка проти перейменування це і є путінська братва , яка чекає його з хлібом-сіллю!

    1. Це не путінська братва,,,це люди в яких є розум. Історію ми повинні знати,добра історія чи ні ми повинні пам’ятати і вчитися на помилках.Ніхто не зможе видалити з пам’яті те що було !

      1. Ти історію знаєш лише по назвам вулиць?
        Спробуй черпати знання з книг!

        1. Продемонстрируйте свои знания из книг!Послушаем твою историю!)

        2. Я вчила історію в школі а те що ви історія переписуєте і дописуєте кожні два роки щось нове,то ваші справи з політикою,а я добре пам’ятаю що мені розповідали мої дід і бабця.

            1. Спроси у своєї родини,бабусі,дідуся.

  3. Рома под шумок с бюджета получит копеечку,,,,,если так всё русское среш то чего пользуешься русским языком,,,бездарь неможе виучити український

  4. Це наша історія,без історія немає майбутнього!!!! Нация без рода и племени

  5. Всю коммуничтическую и российскую сволочь вычеркнуть из нашей жизни навсегда!!!!!!!!!!!!!!!1

    1. Удали свою память и будет тебе счастье,тупое существо.

      1. 💯%. полудурки – просто отдыхают..

      2. Олигофрены просто отдыхают. нервно курит в стороне.
        Мозг уже удалили. тэпэр давайте вулыци миняти…

  6. Боожеее, шо вы несёте? От лишь какую-то хYйню написать. Живёте в прекрасном посёлке, в котором видно что что-то делается, но все равно морозитете хeрню

  7. История не надо забывать,изменять и искажать!!!

  8. Рома , не провокатор в этой ситуации! Он даже очень сильно прав ! Это Савельева отмараживается на счот переименования Это она как голова должна была выйти с такой инициативой! Но она бзднула , ждала ! А люди вы точно за Украину , если против переименования ? Скореее за Рашу ! Будете , не дай Бог зайдет сюда раша, стукачами , колаборантами , а потом рабами ! Да ОПЗЖ у нас , еще есть как партия или фракция ? Кже Верховная Рада их разогнала , а наши на измене сидять Ждуны!

    1. Іди в сраку! Хто не скаче той москаль,більше ти нічого не в змозі сказати,про чому тут голова громади.Громада сама вирішить і без нашого кореспондента провокатора.Повинен бути якийсь розум а не тільки аби що писати,тип паче що не на часі це питання.Сьогодні повинні піклуватися про наших захисників а Рома ніхто,йому вигідно бігати від будинка до підвала

    2. Ми точно за нашу державу, але без таких психологічних атак, які дозволяє зараз собі Роман. Не діліть населення Овідіополя на наших і ваших! Краще, Романе, використайте свої статті на консолідацію Овідіопольської спільноти! Пошуком ворогів народу займаються відповідні державні служби. До речі. Це вже третя спроба Романа помусолити одне й теж під різними кутами, а ще полаяти людей між собою. В такий час подібне і є провокація. Навіть ви (Мефістофіль) тут зробили припущення, які не додають вам честі. Щодо ОПЗЖ-почитайте уважно виборчий кодекс. І хоча я особисто вважаю що цей документ прийнято з порушенням Конституції і наші права суттєво звужені щодо права обирати та бути обраним на останніх виборах, але все ж він (кодекс) чинний. А конкретних вказівок після законодавчих актів щодо заборони діяльності окремих партій і подальшої лигітивності обраних депутатів від ОПЗЖ, влада не надала, сподіваючись на вашу обізнаність. Може Роман візьме на себе сміливість та висвітлить це питання у повному обсязі та заспокоїть цим спільноту ОТГ? Може зробить репортаж та запросить на бесіду голову колишньої фракції від ОПЗЖ для роз’яснень ситуації? А може просто ЗАКЛИНИЛО бідного, виснаженого війною Романа, і подальші публікації теж будуть про зраду та таблички? Тоді ШКОДА і Романа і його кишенькову “Альтернативу”.

  9. Моя історія це мати і батько,дід і баба,і я добре пам’ятаю що вони говорили.А твоя Рома історія це дуже сподобатися нашим правителям,мені ані назва вулиць а ні пам’ятники ніякої загрози не несуть,у мене своє мислення На історія вчаться

    1. Побудуйте нові будинки а потім називайте вулиці героями теперішнього часу!!!

      1. Це дуже дорочено. НОВІ БУДИНКИ дуже потрібні зараз для усіх, в перщу чергу для воїнів і тих хто втратив житло в результаті бойових дій. Овідіополь тільки стане ще краще.

        1. Я За ,,тільки землю уже розібрали

          1. Я не за землю говорю, а за багатоповерхові будинки. В нас має бути не деревня , а сучасне місто з усіма привилегіями.

  10. Буде сесія і точно перейменують! Овідіопольці, долучайтесь ! Вносьте пропозиції! Овідіополь – це Україна !

    1. Сесія краще прихистила б переселенців,

    2. Потрібно передивитися питання землі,не більше 6 соток на одного чоловіка

      1. На всіх все одно не вистачить 💯%, а будівництво дуже потрібно. То вже б вистачило би усім!!!

  11. А как правильно-купить дом в Совиньене или купить дом на Совиньене ?

  12. Все зависит от постановки вопроса. Пример №1. Как относитесь к конструктору Туполеву с самолетов которого Ту-16 или других модефикаций сейчас русские летчики бомбят нашу страну? Пример №2. Как относитесь к конструктору Туполеву на самолетах которого Ту-16 и других украинские летчики до последнего эвакуировали людей, спасая их жизни от террористов в Авганистане? ОТВЕТЫ ЯВНО БУДУТ РАЗНЫЕ! РООООМААААА!!!!! Не держи всех за лохов!!!!

    1. Приклад #2 недоречний.
      ТУ-16 не тільки непридатний для перевезення пасажирів, а ба більше – він не експлуатується Україною.

  13. Что сегодня произошло в Овидиополе? Пожар, вроде как по Ватутина

  14. Для достижения цели все средства хороши. Приоритетная цель Романа-деньги для выживания. И это понятно. Труд всегда в почете.Вопрос только в средствах достижения этой цели. Ведь работать в теплице, например, Рома не хочет. Это сложно и затратно. Разводить живность тоже не его стиль. А вот разводить лохов и забрасывать их информационными бомбами- это ДА. Только читаемость его статеек, рейтинги, а значит и заработок неуклонно падает. И тут как у Чернышевского-ЧТО ДЕЛАТЬ? Выход есть всегда, но иногда он пахнет не очень. Вот и приходится и самому в дерьме купаться, и всех остальных настойчиво и вежливо приглашать на этот пляж.

    1. Роман говорит что многие жители почему то не хотят выражать своё мнение,а подумайте Роман почему так,вы же всегда на чьё либо мнение которое не угожено вашему,создаёте скандал!Алхимова Света тоже высказывала своё мнение,во что вы превратили ее мнение?С вами никто уже не хочет связываться!Сделайте выводы и будьте рядом со своими односельчанами,а не на против!!!

  15. Что сегодня сгорело в Овидиополе? Пожар, вроде как по Ватутина

  16. Это Роман проводил показательную акцию сожжения ненавистных табличек))))))

  17. Было похоже, что там горит крейсер “Москва”

  18. Все это скрытые враги , которые работают на кума .

  19. Роман в первую очередь смените фото Савельевой на ЗВЕРНЕННЯХ. В стране война, а председатель с самовлюбленным видом позирует на камеру. Начните с местной власти.

    1. Це зараз дуже важливе? Закрийте рота та йдіть як я допомагати ЗСУ!!!!!

    1. В себе на подвір’ї можеш поміняти назви,наприклад не дім а хата і кожну кімнату назвати в честь своїх кумирів

  20. Розбудуйте місто а потім уже щось міняйте.Ломать не строить!

  21. Скоро за всю имеющуюся недвижимость будем платить налоги в Дия,ура,может тогда остановится нажираловка

    1. Мабудь десь там, де знаходяться зараз сім’ї наших депутатів-патріотів. Ось і нова тема для Романа.)

  22. Лучше эти ДЕНЬГИ ДА НА СТРОИТЕЛЬСТВО МНОГОЭТАЖНЫХ ДОМОВ для людей, а там будут и новые названия улиц. Будьте благоразумны, НЕ ВРЕМЯ РАСКИДЫВАТЬСЯ ДЕНЬГАМИ, которых и так не хватает. А от нового строительства будет намного лучше, тут и рабочие места ( что немаловажно) и Овидиополь станет красивее и деньги обещают на строительство выделить.

    1. Переименование улиц не стоит денег! Просто принятие решения на сессии!

      1. ХОрошо ,тогда проспонсируешь таблички😂

  23. Козацьке поле для забудови будинків для героїв і переселенців!!!! З назвами вулиць в честь героїв !!!

  24. Давайте спочатку дойдемо до кінця мінного поля, а вже потім будемо думати як його розмінувати !!!
    Ви такий варіант пропонуєте ? Анонім, який каже, що вулиці зачекають…?
    Ні, так не вийде !
    Треба братись і за Савельєву і за вулиці …

    1. Треба братися за нашу перемогу, а не займатися ХYЙНЕЮ в коментарях

  25. ВЫ тут не можете никак поделить 6 соток и т.д. и т. п., а Россия бомбит уже завод, где укрылся полк Азов с гражданскими людьми и скоро уже может быть здесь.

  26. А шо там наш борцун від партії Пальчевського? В теробороні чи як? Не видно і не чутно його…
    Там його воЖдь на московії з’явився, на рассісі24 виступає…

  27. Перейменуйте вулицю Суворова на честь Бориса Джонсона чи на Варшавську.

  28. 💯. Займитесь лучше делом. Трепачи…

Comments are closed.