ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: ДТП БІЛЯ ПЕРЕЇЗДУ

Кількість переглядів 1776

20 квітня 2022 року на автодорозі Н-33 у населеному пункті Великодолинське біля залізничного переїзду трапилась дорожньо-транспортна пригода між двома автомобілями. В результаті ДТП ніхто не постраждав.

Автомобіль Peugeot д/з ВН1754НО, під керуванням мешканця с. Калаглія Шибаєвим Ігорем Валентиновичем, не розрахував швидкість руху та в’їхав у задню частину автомобіля VW. Дивує, що обидва автомобілі рухалися у бік міста Одеси, але при цьому зіткнення сталося на смузі зустрічного руху, напрямок руху якої з Одеси.

За даними відкритого реєстру МТСБУ за автомобілем Peugeot д/з ВН1754НО не знайдено поліс цивільного страхування, тому на водія Шибаєва І.В. окрім протоколу за скоєння ДТП складений протокол по ч. 1 ст. 126 за відсутність страхового полісу.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: ДТП БІЛЯ ПЕРЕЇЗДУ

  1. варшанидзе ты выродок продажный.ты своей смертью не здохниш

  2. Старый дед совсем из ума выжил
    Устроил гонки
    Тут долги замешаны

  3. Шибаев ждёт русню
    Его зятек тоже готов сдаться

  4. Как у него это получается??? Этот поп слегонца ненормальный!!!

  5. Русские рядовые сейчас раскумекали, собственно что их в совокупности и дополнительно обыденных граждан рф околпачивали. В Украине нет людей, какие угнетают горожан прочих национальностей. Солдат послала воевать в украинское государство лживая криминальная команда руководителей. Солдаты поясняют реальную ситуацию сейчас типичным гражданам, для того, чтобы те познавали истину и отнюдь не поддерживали войну, на которой пропадают, как военнослужащие, так и мирные люди.

Comments are closed.