ЧИ ПРИТЯГНЕ СУД СУДДЮ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА КЕРУВАННЯ «ПІД ШАФЕ»?

Кількість переглядів 2483

3 травня 2022 року Овідіопольський районний суд Одеської області провів засідання по справі № 509/1298/22 з розгляду протоколу про адміністративне правопорушення за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння у відношенні судді Одеського апеляційного суду Князюка Олександра Васильовича.

Сам Олександр Васильович на засіданні не був присутній, замість себе він прислав адвоката – Олену Новічкову, яка відразу висловила клопотання про заборону проведення відео зйомки журналістами. Суд відмовив у задоволенні такого клопотання. Тоді Олена Вікторова заявила нове клопотання – про заборону проведення відео зйомки саме її особи. Але і це клопотання суд відхилив.

Під час засідання адвокат зачитала заперечення на протокол в яких була висловлена думка, що Олександр Князюк не керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, а лише сидів за кермом. Також адвокат вказала ще деякі, на її думку, порушення під час складання протоколу.

Суд заслухав думку адвоката, вивчив матеріали справи та наголосив перерву у справі. Подальший розгляд справи буде проведений у письмовому провадженні. Своє рішення суд прийме після закінчення такого провадження. Точну дату прийняття рішення суд не повідомив.

Після засідання журналіст «Народного бюро розслідувань» Володимир Букач повідомив, що був присутнім під час складання протоколів у відношенні судді Князюка О.В. 3 квітня 2022 року та запевнив нас, що як він, так й інші свідки події дали пояснення, які додані до протоколу, в яких вказували про керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння особисто Князюком О.В.

Ще Володимир повідомив, що працівникам поліції надходять погрози у зв’язку з виконанням їх обов’язків та складання протоколу у відношенні судді апеляційного суду.

Інший протокол по ст. 185 КУпАП (злісна непокора працівнику поліції), якій також був складений того дня у відношенні Князюка О.В., теж розглядається Овідіопольським районним судом (справа № 509/1299/22) тим же суддею – Кириченко П.Л. Рішення по справі ще не прийнято.

Будемо й далі спостерігати за розглядом справ у відношенні судді Князюка О.В.
Далі буде…

ПОДІЇ 3 КВІТНЯ 2022 РОКУ

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ЧИ ПРИТЯГНЕ СУД СУДДЮ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА КЕРУВАННЯ «ПІД ШАФЕ»?

  1. КИРИЧЕНКО як підсудний у справі про хабарництво перебуває у стані конфлікту інтересів по відношенню до КНЯЗЮКА як пасажира і судді ВИЩОГО СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО СУДУ УКРАЇНИ З РОЗГЛЯДУ ЦИВІЛЬНИХ І КРИМІНАЛЬНИХ СПРАВ, переведеного без його згоди до АПЕЛЯЦІЙНОГО СУДУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

    Зважаючи на те, як КИРИЧЕНКО розглянув справу пасажира ОРЄХОВА Дмитра Володимировича, відносно якого поліцейські сфальсифікували постанову про керування євробляхою у нетверезому стані і відносно якого ВАРШАНІДЗЕ Роман з ВАРШАНІДЗЕ Мурадом дали завідомо неправдиві свідчення, КИРИЧЕНКО підлягає обґрунтованому самовідводу від розгляду і вирішення справи про притягнення КНЯЗЮКА до адміністративної відповідальності.

  2. Існує схема “поліцейський+журналіст”, у якій поліцейський вдається до службового підроблення, а співучасник цього поліцейського журналіст дає у суді під присягою завідомо неправдиві свідчення щодо обставин, викладених поліцейським на їх підтвердження.

    Джерело: https://www.youtube.com/watch?v=xRsmXKM9I-k

    опис під відео доволі інформативний, хоча і відображає позицію “свідка-понятого-журналіста”

      1. У посла медальйон, у Шпака магнітофон… За які ши-ши овідіопольські поліцейські часто міняють іномарочки? Кириченківські. Бо схема поліцейський-журналіст не працює, якщо у ній немає судді. Корумпованого.

Comments are closed.