ПОЛІЦІЯ ОДЕЩИНИ ВИЯВИЛА РИБООХОРОНЦІВ З РИБОЮ

Кількість переглядів 3379

18 травня 2022 року у с. Маяки (Одеській р-н, Одеська обл.) поліціанти Одещини виявили 174 рака та 41 заборонену до вилову рибину у мікроавтобусі HYUNDAI під керуванням державного рибоохоронця Нижньодністровського національного природного парку на зальну суму штрафу понад 728 тис грн.

У мікроавтобусі HYUNDAI були присутні діючий працівник Нижньодністровського національного природного парку Олег Кудлай та колишній працівник Нижньодністровського національного природного парку Олександр Суровков, який мав у своєму розпорядженні прострочене службове посвідчення державної охорони № 39, терміном дії до 31.12.2013 року.

В автомобілі HYUNDAI знаходились заборонені до вилову у період нересту 174 рака, 1 товстолобик та 40 коропів.

За нашими даними, Олег Кудлай цієї ночі з 17 на 18 травня міг перебувати на Дністровському лимані на державному моторному човні на якому був виявлений мокрий рибальський одяг та лушпиння від риби.

За свідченнями Олександра Суровкова, рибу та раки від придбав на території РСК «Придністровець», але самі працівники господарства це заперечують.

Зі слів поліціантів, є покази осіб з приводу перебування державного моторного човна на території Дністровського лиману під час комендантського часу саме під МОЖЛИВИМ керуванням працівника Нижньодністровського національного природного парку Олега Кудлая.

На місце був викликаний начальник рибоохоронного відділу Нижньодністровського національного природного парку Василь Еш. Слідчі Національної поліції провели необхідні слідчі дії для отримання доказів протиправної діяльності співробітника національного парку.

Сподіваємось на ефективне слідство та надходження коштів до місцевого бюджету у вигляді відшкодування завданих збитків водним біоресурсам Одещини.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
0

17 thoughts on “ПОЛІЦІЯ ОДЕЩИНИ ВИЯВИЛА РИБООХОРОНЦІВ З РИБОЮ

  1. Главный браконьер и коллаборант Овидиополя это Рома Варшанидзе.

  2. Броконьеров нужно наказать,вопросов нет но Роман гамнюкович чистейшей воды провокатор

    1. Рома,если ты называешь себя так званым журналистом,так и веди себя как журналист,во-первых не тычь,во-вторых голос не повышай,тебе скоро будку твою развалят за такое поведение,ведёшь себя как бык колхозный…фу…

  3. Варшенидзе ето фамилия для людей с нормальной психикой а он гамнюк

    1. Варшанідзе уже давно просить по рилу.там где варшанідзе получил туда больше не ездіт.

  4. Парашанидзе по происходящему образу жизни тебе врятли осталось долго!!!!!

    1. А в чем проблема?
      Он вас, уродов, запечатлел на камеру или вы с ментами хотели порешать, а он мешает?

  5. Первый раз поймали,а ловят видно постоянно.
    И милиция, полиция в доле 💯 процентов

  6. Відео підтверджує намагання поліцейських здійснити переділ ринку водних біоресурсів на свою користь. Коли вони з журналістом грабували рибака Самочорного з Миколаївки, можна було би подумати на Савельєву, але коли з тим же журналістом ті ж поліцейські стали вдавати з себе слідчих ДБР на території с.Маяки, все стало на свої місця.

    Поліція співпрацює з прокуратурою (керівник якої виконує функції слідчого судді) та суддями. Оскільки Маяки розташовані за межами територіальної юрисдикції Овідіопольського районного суду, подивимось, хто саме узаконить привласнення поліцейськими функцій рибоохорони і ДБР, накладе арешт на майно нацпарку і на вантаж вирощеної і купленої риби.

    Нехай журналіст і далі полює на раків та коропа, сподіваючись на те, що його вбивство буде розслідувано не як нещасний випадок, мені цікавий не він і не люди з жетонами, а той, хто ними керує і організовує переділ ринку.

    У даний час всі знають Арестовича, а у 2013-2014 роках доволі відомим був колега Арестовича по розвідці Разумовський (отруїли), який багато чого говорив з того, про що слід було мовчати. Даю посилання на фрагмент інтерв’ю з Разумовським 2013 року ДО ЄВРОМАЙДАНА, в якому у доволі доступній формі пояснюється активність поліцейських по боротьбі з браконьєрством у 2022 році:

    https://www.youtube.com/watch?v=JuT9y6zTriY&t=3375s

    Усе інтерв’ю містить багато цікавого.

    ****

    Про існування централізованого і керованого з Одеси (а може і з Києва) переділу ринку водних біоресурсів можна дізнатися ось з такої цікавої новини:

    https://www.048.ua/news/3391021/namagavsa-usunuti-konkurenta-v-odesi-colovik-zamoviv-vbivstvo-pidpriemca-z-privozu-foto

    На Привозі сутички між продавцями є перманентними, “прибиті місця” регулярно переходять до конкурентів, які можуть або запропонувати покупцям нижчу ціну, або мають “дах”. З новини з Привозу особисто мені видно лобіювання поліцією СВОЇХ реалізаторів на цьому ринку, коли ПОЛІЦІЯ ПРОДАЄ СВІЙ УЛОВ (як поліція ловить рибку, ВАРШАНІДЗЕ показав) через своїх продавців, а тих, хто цьому заважає, обтяжує кримінальними провадженнями по надуманим звинуваченням.

    1. Вздор !!! Запрет сиди дома ! Попал не скули ,,грабують,, их 🙂

      1. Шановний тезко аноніме!

        На території, де запроваджено комендантську годину, забороняється перебування у визначений період доби на вулицях та в інших громадських місцях осіб без виданих перепусток, а також рух транспортних засобів, і це не я так вважаю, а Кабінет Міністрів України у постанові від 8 липня 2020 р. № 573.

        Джерело: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/573-2020-%D0%BF#Text

        ***

        Якщо річку, лиман, автодорогу, рибгосп Ви вважаєте “громадськими місцями”, то Ви помиляєтеся, як і журналіст з хлопцями, які рибу поклали на асфальт під сонячні промені і цим продемонстрували рівень розумового розвитку.

        На законодавчому рівні визначення терміну «громадське місце» наявне лише в Законі України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення».

        Так, відповідно до абзацу другого статті 1 вказаного Закону громадське місце – частина (частини) будь-якої будівлі, споруди, яка доступна або відкрита для населення вільно, чи за запрошенням, або за плату, постійно, періодично або час від часу, в тому числі під’їзди, а також підземні переходи, стадіони.

        Варто відмітити, що в розумінні Кодексу України про адміністративні правопорушення та Закону України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення» до громадських місць відносяться наступні об’єкти:
        ліфти і таксофони;
        приміщення та території закладів охорони здоров’я;
        приміщення та території навчальних закладів;
        дитячі майданчики;
        приміщеннях та території спортивних і фізкультурно-оздоровчих споруд та закладів фізичної культури і спорту;
        під’їзди житлових будинків;
        підземні переходах;
        транспорт загального користування, що використовується для перевезення пасажирів;
        приміщення у закладах ресторанного господарства;
        приміщення об’єктів культурного призначення;
        приміщення органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ;
        стаціонарно обладнані зупинки маршрутних транспортних засобів.
        приміщення підприємств, установ та організацій усіх форм власності;
        приміщення готелів та аналогічних засобів розміщення громадян;
        приміщення гуртожитків;
        аеропорти та вокзали.

        Джерело: https://www.minregion.gov.ua/press/news/rozyasnennya-terminu-gromadske-miscze-v-chastyni-dotrymannya-maskovogo-rezhymu-zgidno-z-postanovoyu-kmu-vid-11-03-2020-%E2%84%96211/

  7. Це моє замовлення. Якщо мене пресують, нехай пресують і Маяки.

  8. Як же надоїли ці браконьєри… Розумію, що це буде і надалі, але судячи по відео, все прикривається своїм же начальством… Медаль в нього… Доки не буде працювати закон, порядку не буде… Журналісту респект! Хотілося б побачити чим це все закінчиться…

  9. Несподіване продовження “рибної” епопеї.

    На Фейсбуці прикордонники (підпорядковуються МВС) опублікували новину про те, що наказом начальника Білгород-Дністровського прикордонного загону від 11.04.2022 року №447-АГ запроваджено додаткові тимчасові обмеження на в’їзд, провадження робіт у прикордонній смузі.

    З 08 год. 00 хв. 23.05.2022, в межах Одеського, Білгород-Дністровського та Болградського контрольованих прикордонних районів Одеської області ЗАБОРОНЕНО, зокрема,
    – провадження БУДІВЕЛЬНИХ РОБІТ,
    – рибальство (за винятком ділянки місцевості вздовж р. ТУРУНЧУК від місця впадіння р. ШПАКОВЕ в р. ТУРУНЧУК до місця впадання р. ТУРУНЧУК в р. Дністер),
    – плавання усіх маломірних суден та інших плавзасобів, за винятком суден флоту рибної промисловості при наявності дозвільних документів на промисел, у межах внутрішніх вод (акваторії водойм).

    Джерело: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1447644465669978&id=100012733143589

    ***

    Нормативно-правові акти МВС з питань прикордонного режиму, видані в межах його повноважень та зареєстровані в установленому порядку, є обов’язковими для виконання центральними та місцевими
    органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, юридичними і фізичними особами, і це не я так вважаю, а Кабінет Міністрів України у постанові від 27 липня 1998 р. N 1147, тому раджу всім зацікавленим особам (журналістам, будівельникам, рибакам, поліцейським, суддям, місцевим жителям) дочекатися державної реєстрації органом Міністерства юстиції України вищезазначеного наказу начальника Білгород-Дністровського прикордонного загону від 11.04.2022 року №447-АГ, який містить доволі революційні і неочікувані положення.

    А поки Мін’юст не зареєструє цей наказ прикордонника, раджу ставитися до нього критично, з гумором і розумінням.

  10. У этого Еш целая браконьерская база на вотэр-сити самая крайнея и сети там .

Comments are closed.