ЗВЕРНЕННЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ПРИВОДУ 233 РІЧНИЦІ ЗАСНУВАННЯ СЕЛА МИКОЛАЇВКА

Кількість переглядів 895

Шановні жителі села Миколаївка! З великою повагою до кожного із Вас звертаюся в цей святковий день.

Сьогодні ми святкуємо 233 річницю від дня заснування села Миколаївка. День народження села – це наше з вами спільне свято.

Вам пощастило жити в чудовому селі зі славною історією, яку творять люди, і головна заслуга у цьому Ваша. Всіх, хто працює на підприємствах, будує, ремонтує, прибирає, годує, вчить та виховує наших дітей, хто лікує нас і залучає до культурних цінностей.
Кожен з нас хоче бачити Миколаївку сильною та процвітаючою, а громадян – щасливими і й забезпеченими. Сьогодні, у складний для України час, Ви згуртувались та щоденною працею робите спільний внесок у перемогу українського народу.

Дорогі миколаївці! Висловлюю слова глибокої вдячності усім за любов та вірність рідному селу, за внесок у розвиток та добробут Миколаївки. Дякую всім, хто не тільки на словах, а й конкретними справами розбудовує та прикрашає свій будинок,свій двір, вулицю, все наше село.

Вітаючи Вас з Днем села, я бажаю Вам добра та щастя, родинного затишку у Ваших оселях, миру, благополуччя та достатку Вашим сім’ям, успіху в усіх Ваших починаннях. Нехай здійснюються мрії та надії на краще майбутнє Ваше та села Миколаївка.

Хай квітне наша рідна Миколаївка!

З Днем народження!

З повагою,

Овідіопольський селищний голова Лідія САВЕЛЬЄВА

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0