ВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА КАЛАГЛІЇ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Кількість переглядів 5045

Шановні жителі села Калаглія!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята — Дня села.

День села – особливе свято, яке об`єднує всіх мешканців нашої громади, тих, чиєю працею воно створювалось. Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ села, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.

Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомагають молодим розвивати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу.

Нажаль, війна внесла в наше життя свої правила, але я дякую всім мешканцям с. Калаглії за людяність та патріотизм до свого рідного краю.

Від щирого серця й від усієї душі зичимо нехай це свято принесе вам та вашим родинам мир, добробут та злагоду. Нехай живе наше рідне село, народжуються і підростають діти, нехай щастя, любов та достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині.

Також бажаю вам, щоб прагнення зробити село кращим згуртовувало та примножувало взаєморозуміння серед жителів нашої громади.

Зі святом Вас!

З повагою, селищний голова Лідія Савельєва

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “ВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА КАЛАГЛІЇ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

  1. Сьогодні 101 день війни та повномасштабного вторгнення Россії на території нашої суверенної держави. За цей час наш селищний голова Лідія Савельєва не зробила не одної публічної заяви що до підтримки України. Вона обмежилася лише декільками картинками в соціальній мережі Facebook які можна видалити за одну нічь. Наша голова чекає руzzького миру? Невже ми дозволимо щоб над нашим прекрасним містом над лиманом були вивішені дві латинські літери Z та V, які вже стали символом фашизму 21 сторіччя? Для нормальної та адекватної людини питання є абсурдним. Але чи є це питання абсурдним для нашої голови? Чи підтримує вона Україну? Чи є прибічником окупантів? Невже Краматорськ, Їрпінь, Буча нічогісінько нікого не навчили? Я хотів записатися до неї на прийом хоб вона відповіла. Але мені було відмовлено. Теперь я пишу відкритій комментарії, вимагаючи відеозвернення Савельєвої Л. І. Де вона відкрито скаже що осуджує окупантів та все що про них думає без цензури. Покажіть нам Лідія Іванівна що ви є проукраїнським головою, а не тим головою на якого чекає мотузка.

    1. Гадаю, що ви не дочекаєтесь такого відеозвернення. От якби якийсь піар, то так.

  2. Варшанідзе ти галимий чорт продажний.когда ти уже здохниш .мало тибе рило били наверное

  3. Варшанідзе ти галимий чорт продажний.когда ти уже здохниш .мало тибе рило били наверное

  4. Шановні плебеї, що Вам увесь час не подобається? Ну нема у мене часу займатися вашими справами. Зараз думаю як продати хату в Савіньйоні, та вивести всі грошики з країни. Хвате жалітися, ідіть на панщину та не пи….ть

  5. Ты какого х…а вместе с Юлей по рынку ходишь людей провоцируешь. Сейчас сюжет к вечеру готовишь кому он нужен. Ты сам разговаривать не умеешь нормально ни на русском ни на украинском языке водишь с собою переводчицу к людям пристаёте, на каком основании? Знаешь, когда не было интерната то только в твоей семье знали, что ты дурачёк, Тебе заняться нечем иди на передовую к Андрею своему на третьей линии постойте на первую таких как вы не выпускают. Ходить по рынку и задавать провокационные вопросы могут только дурачки по типу вас. Смени свой статус с главного редактора на клоуна, может тогда тебя и зауважают жители.

Comments are closed.