ПОМЕР ДИРЕКТОР КП «ОВІДІОПОЛЬ-СЕРВІС» ВОЛОДИМИР ОСІЧЕНКО

Кількість переглядів 2985

23 червня 2022 року, на 64 році життя, раптово помер Володимир Іванович ОСІЧЕНКО, який останні роки обіймав посаду директора комунального підприємства «Овідіополь-Сервіс» Овідіопольської селищної ради.

Редакція «Альтернатива.орг» висловлює щирі співчуття рідним, близьким та колегам Володимира Івановича.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
5
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

21 thoughts on “ПОМЕР ДИРЕКТОР КП «ОВІДІОПОЛЬ-СЕРВІС» ВОЛОДИМИР ОСІЧЕНКО

  1. Должность Владимира Ивановича отдадут представителю ОПЗЖ и поклоннику Партии Регионов, депутату поселкового совета товарищу Авраменко! Мечты сбываются!
    Коллективу Овидиополь-Сервис собирать манатки и сушить вёсла!

    1. Полностью поддерживаю это планировали сделать ещё при жизни Владимира Ивановича, но к сожалению не хотели обострять ситуацию. Владимиру Ивановичу вечная память

      1. Судя по прошедшей уже вчера сессии в поселковом совете Владимиру Ивановичу успел попить крови этот местный клоп-депутат Бакалов. Эти пророссийские коллаборанты вцепились в Осиченка как пиявки.

  2. Гниды… бумеранг никто не отменял

  3. Вічна пам’ять! Нас покидають найкращі!

  4. Авраменко и Бокалов еще свое получат. Бумеранг никто не отменял. Довели человека(((

  5. Вічна пам’ять! Назавжди в наших серцях!!! Дуже мудрою людиною був….

  6. Додайте сюди Ще Максіма Трофіменко, який діяв разом з Бакаловим і Авраменко! А ше бурдейний теж допомагав Бакалову і групі опзж . Цікавво , а Ліля Івановна буде підтримуаати холуїв путіна в селишній раді . Ось так слова і дії депутатів допомогли відправити Осіченка В.І.на той світ.Може ще й віночок на могилку понесуть?яЦарство небесне Володимиру Івановичу, а бакалову і к* жити з цим і думати .

  7. Дед просто уже был старый, и пил много из-за этого и умер!

    1. Якщо хтось з твоїх родичів помре, і про нього таке скажуть чи напишуть, тобі приємно буде???
      Як можна таке писати(((((

    2. Какой тварью нужно быть, чтоб такое писать! Видно, что человек вообще не знал Владимира Ивановича. Он не пил, для особо одарённых! Вам бы только писать гадости, мерзость.

  8. Якщо хтось з твоїх родичів помре, і про нього таке скажуть чи напишуть, тобі приємно буде???
    Як можна таке писати(((((

  9. Обращаюсь к ” Анониму” который оставил комментарий в 20:35 – Ты говоришь – “Дед”? Говоришь- ” много пил”?
    Прежде чем такое написать, встань и подойди к зеркалу, внимательно посмотри на себя, человек ты или нет??
    Ибо твои слова, когда у людей такое горе говорят об обратном, поступок твой можно расценить как трусливое тявканье полевой мышки с норки. Ты ведь даже наверное никогда в жизни никому в лицо нечего не говорил, ибо страшно тебе наверное……… Позорище

  10. Конечно ему страшно, наглядный пример диванного воина (((( фу

  11. Партию ОПЗЖ запретили и разогнали в Верховной Раде, а у нас до сих пор работают депутаты от ОПЗЖ? Как так?

  12. Мабуть після перемоги потрібно буде завітати до перерахованих вище дядьків та добряче запитати в них та з них – що саме вони особисто зробили для країни або хоча б для нашого рідного Овідіопольського району?
    Та якщо хтось посміхаючись думає, що таку людину як Володимир Іванович обливати багном, чи погано говорити про нього можна, то вони дуже і дуже помиляються. Смійтеся поки ж можливість, потім будуть сміятись громадяни і мешканці нашої рідної землі. І навіть Ваші пакетики з подаруночками до літніх людей у фейсбуці Вам не допоможуть, бо отримаєте тими самими покатиками по своїм гарним обличчям.

  13. Особисто шановний Пан Трофіменко знає, дуже чудово знає, що на нього чекає!!!!! Мабуть ця команда уявляла собі, що лише вони розумні, і буде все так як вони між собою домовились)))!! Але ні, як би ви там не хотіли, чи не мріяли – можу сказати, що стратеги та тактики з Вас ніякі((((

  14. Яскравий приклад того що не треба приймати участь у схемах, розкраданні держакоштів, зазіхань на чужих жінок – дуже багато забирає нервів.

    «О мёртвых либо хорошо, либо ничего, кроме правды»

    1. Ваш коментар яскравий приклад того, що ви зібрали мабуть якісь сплітки і не більше(((

Comments are closed.