ПЕРШУ ПАРТІЮ ПИТНОЇ ВОДИ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ м. МИКОЛАЇВ ВІДПРАВЛЕНО

Кількість переглядів 2489

Завдяки акції «ДОПОМОЖЕМО МИКОЛАЄВУ ПИТНОЮ ВОДОЮ» та активної позиції мешканців і гостей Овідіопольської територіальної громади, 21 серпня 2022 року був зроблений перший рейс до міста Миколаїв.

Велике дякуємо овідіопольцям та гостям громади, волонтерам, організаторам, які все зробили, щоб сьогодні у Миколаїв була доставлена така необхідна для життя вода.

Акція стартувала 19 серпня 2022 року, а вже сьогодні близько трьох тон розфасованої у заводську упаковку питну воду, вантажним автобусом, було доставлено до Міської лікарні швидкої медичної допомоги у м. Миколаїв.

У Миколаєві вже під час розвантаження, заступнику Овідіопольського селищного голови Ігорю Ліхенко, який супроводжував вантаж, вдалось поспілкуватись з представниками ЗМІ зі Сполучених штатів Америки.

Дякуємо всім, хто прийняв участь в акції! Сподіваємось, що акція буде продовжена та реалізована.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ПЕРШУ ПАРТІЮ ПИТНОЇ ВОДИ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ м. МИКОЛАЇВ ВІДПРАВЛЕНО

  1. Дякую. Чекаємо ще на такі ж акції. З великим задоволенням в них приму участь. Ми повинні дітям показувати, що разом ми сила и опора друг-другу. Разом до перемоги!!! З Богом!

  2. Головне , що воду освятив Андрій Копилов – батюшка з Московського патріархату ! Церква , яка освячує російську зброю на вбивство українців ! Невже наша селищна рада не розуміє , шо це антінародний поступок ! Це ганьба !Хоча мабудь наша селищна рада любить московський патріархат і ходять до цьої церкви.

    1. Наша церква вже дуже давно не підпорядковується московському патріархату. Спочатку уточнюйте інформацію,а потім пишіть.
      Пів життя всі ходили ,а потім різко всі правильні і побожні стали.
      Бісить

Comments are closed.