ПРИВІТАННЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Кількість переглядів 922

Шановні мешканці Овідіопольської громади!

Від усього серця вітаю Вас з 31-ю річницею Незалежності України – величним святом нашої Державності.

Нелегким був шлях до нашої Незалежності. Та попри всі труднощі українцям вдалося збудувати власну державу, а відтак втілити в життя мрію багатьох поколінь. Ця визначна дата започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, свободи, економічного зростання і вже 31 рік гуртують український народ у його прагненні до власної державності, свободи і демократії. А ще у ці дні ми усвідомлюємо всю повноту відповідальності за особисту долю, розвиток держави і майбутнє наступних поколінь.
День Незалежності був і є особливим святом для кожного українця. 31 річницю Незалежності ми зустрічаємо з тривогою, але з надією та великим бажанням миру на нашій землі. Сьогодні схиляємо голову перед пам’яттю тих, хто поклав своє життя, хто виконував і продовжує виконувати свій військовий обов’язок захищаючи рідну землю, незалежність та суверенітет України.

З нагоди свята щиро бажаю Вам міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку, щастя і добра, успіхів у Ваших справах та починаннях, наснаги на довгі і щедрі літа! Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі! Любіть свій народ, свою землю, яка є найкращою в світі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії та любові до рідної землі, додається енергії, снаги й впевненості у власних силах і переконаннях. А день прийдешній нехай дарує всім світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до будівництва нашого рідного дому, ім’я якому – Україна.

Зі святом Вас!

З повагою, Овідіопольський селищний голова

Лідія САВЕЛЬЄВА

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0