РОКСОЛАНИ: «СУСІДСЬКІ ВІЙНИ» ЧАСТИНА ДРУГА. ПОСТРАЖДАЛА ЛЮДИНА

Кількість переглядів 2318

13 жовтня 2022 року у селі Роксолани (Дальницька ОТГ, Одеський район, Одеська область) конфлікт між сусідами з нацькуванням собак продовжився. Цього разу від собак постраждала людина.

Нагадаю, що 04 жовтня ми повідомляли, що на громадянина Мірляна Сергія Дмитровича складений адміністративний протокол за порушення правил утримання тварин, того разу його собаки загризли сусідську таксу.

Цього разу вже не то родичка, чи то робітниця пана Сергія Мірляна нацькувала собак вже на власника загиблої такси, в результаті чого собаки розірвали одяг та завдали тілесних ушкоджень Леоніду Бородавка.

За результатами конфлікту на місце знову викликали поліцію, але ніхто з родини Мірляна до поліціантів не вийшов.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

17 thoughts on “РОКСОЛАНИ: «СУСІДСЬКІ ВІЙНИ» ЧАСТИНА ДРУГА. ПОСТРАЖДАЛА ЛЮДИНА

  1. Зачем тогда нужна полиция,если она не может ничего сделать?кто должен остановить этих сумасшедших хозяев собак?неужели нет никакой управы???они считают себя хозяевами побережья?

  2. Какой кошмар с вашим произношением… не позорьте профессию журналистов

    1. Хто б казав , він хоч і пагано говорить на українській мові , але намагається навчитись , а ось ви говорите і пишите на мові окупантів і терористів , та хто в цієї ситуації виглядає краще , як вважаєте ? Так що перед тим як когось обісрати , треба на себе подивитись !

      1. давно переобулись?))Он ни на каком языке нормально говорить не может если послушать.

        1. Він хоча б не мовчить. А то всі сіли, пельки позатикали, очима лупають та ковтають.

  3. Есть хорошие таблетки против таких собак, работают на 100%. Полиция бессильна в таких случаях

    1. За такі таблеткі, як ви пропануєте є ст.299 о це так лікар ,якій вбиває тварин ,ще і вас можно притягнути до відповідальності!Бо з такими вбивцями ми ще довго будемо у совку сидіти ,за що гинуть наші війскові ???За вбивць ???Люди из під завалів рятують тварин і діляться останнім ,тут що тварини винуваті що хворі психопати їх беруть до себе,ви цих вб”ете воно нових візьме ,і що кожного разу труїти тварин?,???(((Тут треба у хворих людей забирати тварин, щоб вони не мали права заводити жодної тварини!

      1. Животные не виноваты, тогда вот такие зоозащитники инициативные сходите к дому безумного хозяина и лишите его права владения собаки, т.к.он неправильно ее воспитывает!!! А то только тявкаете и взываете к гуманному отношению.

  4. опять составят протокол что собачки неправильно погуляли

  5. Сколько можно терпеть этого ненормального?

  6. На херу вертели так называемую полицию. Сначала законов напридумывали ограничивающих работу, а затем набрали дегенератов.

  7. Ужас какой-то. Нет управы на него?

  8. Мирлян абсолютно неадекватный. От нас он ели ели ноги унес!!! Давите этого гада!!!

  9. Да и в Вилково он регулярно получал по голове

    1. Алкашів собакам теж не можна їсти!!!

Comments are closed.