ВОЇНИ 28-Ї БРИГАДИ ПЕРШИМИ ЗАЙШЛИ В УКРАЇНСЬКИЙ ХЕРСОН

Кількість переглядів 2591

Майже вісім місяців воїни 28-ої Окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу запекло боролися за кожен сантиметр Херсонщини та Миколаївщини. Серед випалених снарядами степів, де доводилося вриватися у ніби бетонну землю, аби сховатися від ворожого прицілу. Де кожен необачний крок стає фатальним, а раніше золотисті поля политі кров’ю.

Це були запеклі місяці. Найкращі сини та доньки України віддавали свої життя, аби захистити свободу та звільнити від окупації. Саме лицарі успішно відбивали наступи найбільш боєздатних російських підрозділів, які щоразу переважали у кількості. Ні ворожі десантники, ні танкісти, ні спецназівці не могли пробити оборону наших воїнів. А коли наші бійці йшли уперед, то рашистам не залишалося нічого, окрім як тікати.

І ось, нарешті настав довгоочікуваний момент. 10 листопада 2022 року лицарі відтісняють ворога та повертають під українські знамена Правдине, Олександрівку, Станіслав, Миролюбівку, Киселівку, Чорнобаївку та інші багатостраждальні села. А вже 11-го першими заходять в український Херсон під гучні оплески, слова подяки та щасливий сміх.

Кожен наш воїн зробив величезний вклад у цю перемогу. А тих, хто віддав своє життя заради цього моменту, ми будемо вічно вшановувати та пам’ятати. Вони навіки у нашому строю.

Слава Україні!

Відео: 28 окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу

По матеріалах: Міністерство оборони України

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
4
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

2 thoughts on “ВОЇНИ 28-Ї БРИГАДИ ПЕРШИМИ ЗАЙШЛИ В УКРАЇНСЬКИЙ ХЕРСОН

  1. Хай вас Бог береже, лицарі наші! Ви герої з героїв і залишитесь такими на віки!

Comments are closed.