25 ЛИСТОПАДА. ЗВЕРНЕННЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЩОДО ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ

Кількість переглядів 1157

Доброго вечора! Шановні мешканці Овідіопольської громади! Доводжу до Вашого відому, що питання електропостачання в нашій громаді поки остаточно не вирішено по причині нестабільності роботи всієї електросистеми України. Але нам обіцяють, що довготривалих відключень не буде. Дане питання під контролем Одесаобленерго та керівництва області та району.

З працівниками Овідіопольської дільниці я на постійному зв‘язку. Проблему, завдяки якій не було подано електропостачання по всьому селищу Овідіополь, вже знайдено і ліквідовано.

Дуже сподіваюсь, що в подальшому питання електропостачання буде покращуватись завдяки праці енергетиків на всіх ділянках.

Ми з Вами не повинні забувати, що ситуація може змінитись в будь який момент. Ворог мріє про бунти та безлад всередині нашої держави, про негативне ставлення людей до влади різних рівнів. Зрадники та провокатори нажаль ще є. Але і до них дійде черга.

Тримаймося всі разом і надалі, якби важко нам не було. Разом ми дійсно велика сила і ворог ніколи ге змусить український народ стати на коліна. Велику ціну ми сьогодні платимо за волю і майбутнє наших дітей.

Наші захисники вірять нам, адже їм набагато важче. Пам’ятаймо про це!

Овідіопольський селищний голова

Савельєва Л. І.

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0