ОДЕСЬКА ОДА ПРОСИТЬ ВСІХ ГОТУВАТИСЬ ДО ЗАТЯЖНОЇ ВІДСУТНОСТІ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ

Кількість переглядів 1760

Дивиться публыкацію:
ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ ВІДНОВЛЕНО! «НЕ ТАК СТАЛОСЯ, ЯК ГАДАЛОСЯ»

10 грудня 2022 року Департамент систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОДА звернулась до мешканців міста Одеси та області з прогнозами відновлення електропостачання в Одеській області.

За прогнозами, мова йде не про дні та навіть не про тижні ремонтних робіт, а тому не виключено, що повне відновлення вдасться достигнути не раніше 2-3 місяців.

Звернення Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОДА:

Дорогі одесити та мешканці області!
Сьогодні вранці ворог завдав підступного удару по об’єктах енергетичної інфраструктури в Одеській області. Ситуація дуже складна. Без світла залишилася Одеса та майже весь Одеський район. Енергетики зробили все можливе та неможливе, щоб подати напругу на об’єкти критичної інфраструктури. Щоб ви вдома мали воду та тепло.
За попередніми прогнозами, часу на відновлення енергооб’єктів в Одеській області знадобиться набагато більше, ніж в попередні рази після ворожих обстрілів. Мова йде не про дні, а навіть тижні й не виключено, що 2-3 місяці.
Ми розуміємо, наскільки складно такий довгий час перебувати без електропостачання. Особливо тим родинам, чиє житло повністю на електрозабезпеченні, у кого малі діти або рідні похилого віку. Саме тому, звертаємося до вас із проханням, якщо ви розумієте, що найближчим часом вам буде складно обходитися без електроенергії й ви маєте можливість тимчасово виїхати з міста Одеси до Одеської області або за її межі, то це варто зробити.
Зі свого боку енергетики та органи влади інтенсивно працюватимуть над відновленням інфраструктури. Ми будемо систематично та оперативно інформувати вас про прогрес у відновлювальних роботах.
Після їх завершення, енергокомпанія буде намагатися вмикати світло хоча б на невеликий час. Нагадуємо, коли в ваших будинках з’явиться електроенергія, не вмикайте одночасно праски, бойлери, чайники чи електроплити в розетки. Це спровокує нові аварійні ситуації й ви можете залишитися без світла надовше
”.

У зв’язку з вищевикладеним, нагадую адреси Центрів Незламності:

  • в Овідіопольській громаді:
    ПАЛАЦ СПОРТУ, смт Овідіополь, вул. Портова, 3;
    БУДИНОК КУЛЬТУРИ, с. Миколаївка, вул. Дністровська, 111-А.
  • в Великодолинській громаді:
    Великодолинське, вул. Світла, 3 (приміщення лікарні)
    Великодолинське, вул. Світла, 1, КП Великодолинське
    Молодіжне, вул. Виноградна, 1 (приміщення сільського клубу)

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
2
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “ОДЕСЬКА ОДА ПРОСИТЬ ВСІХ ГОТУВАТИСЬ ДО ЗАТЯЖНОЇ ВІДСУТНОСТІ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ

  1. Спасение утопающих – дело рук самих утопающих!
    У кого есть возможность – тикайте, а у кого возможности нет – замерзайте!

  2. БОЖЕНЬКО МІЙ милостивий дай сил України та Українцям🙏

  3. Уже працюємо, світла не буде максимум 2-3 дні, і то, в цей час у когось воно буде з’являтися. Росіяни вибили два трансформатори, благо вони в нас є. Якби їх не було – тиждень. Тому все не так погано, як багато хто думає.

  4. А потім нам зроблять електрику по 9 грн і будемо економити,в Європі так.Ще в Європі дуже тяжка праця.Щоб це зрозуміти треба виїхати і там пожити.І жодної копійки даремно з бюджету ніхто не отримує.Мабудь Ромі та таким подібним тяжко буде жити по европейским законам.

    1. Рома с голоду сдохнет со своим умением работать.Весь его доход с грязной заказухи.

  5. Якщо ви думаєте що після війни заживемо то казки.Після війни будемо тяжко працювати і за все платити,а якщо введуть електроні гроші то буде все прозоро,оце буде весело тим хто все життя жив за людські сльози

  6. А як виехати до одеської обл якщо там теж нема світла?

  7. Хватит киснуть, рукава засучили и работать! Все страны рано или поздно проходили кризисный момент, кто в силу войны, кто из-за некомпетентной политики. Тем ни менее, все продвинутые страны благодаря усилиям своих граждан построили то что имеют. Даром ничего не падает с небес. Так что не нойте, а дайте сделать работу электрикам, военным и политикам. А мы должны работать чтобы страна вставала с колен!

  8. На випадок неможливості отримання ТВ-сигналу:
    В Одесі працює Українське радіо на частоті 91,4 МГц та Радіо Промінь на 88,5 МГц.

Comments are closed.