ЧОРНОМОРСЬК: ХТО І ЯК НАРАХОВУЄ СПОЖИВАЧАМ КІЛОВАТИ У ГУРТОЖИТКУ?

Кількість переглядів 1620

До редакції звернулась читачка Ковалинська І. В. з міста Чорноморськ з проблемою нарахування платежів за спожиту електроенергію у гуртожитку № 1 по вул. Олександрійській, 16. У будинку відсутні індивідуальні лічильники тому функцію розподілу витраченої електроенергії між споживачами 9-поверхового гуртожитку завжди виконував комендант.

Але, виявилось, що коли з електропостачанням проблем не було, нашій читачці Іамзе Ковалинській, яка проживає у кім. 524 гуртожитку, нараховували по 150 кВт, а коли почались аварійні відключення, то у листопаді нарахували 170 кВт, а у грудні 244 кВт.

Яким чином так вийшло, що у ті дні коли електропостачання іноді не було упродовж доби споживачам почали приписувати додаткові кіловати залишається загадкою.

Зі слів Іамзе Володимирівни, колишнього коменданта звільнили ще у липні 2022 року. До грудня 2022 року будинок був на балансі державного підприємства морський торговий порт «Чорноморськ», а з січня 2023 року їх передали на баланс Чорноморської міської ради.

Для з’ясування всіх питань редакція звернеться до Чорноморської міської ради з метою дізнатись де, коли і як можна отримати інформацію про механізм нарахування комунальних платежів у гуртожитку № 1 по вул. Олександрійської, 16 при відсутності індивідуальних лічильників.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ЧОРНОМОРСЬК: ХТО І ЯК НАРАХОВУЄ СПОЖИВАЧАМ КІЛОВАТИ У ГУРТОЖИТКУ?

Comments are closed.