В ОВІДІОПОЛІ ПРОЙШЛА АКЦІЯ – ДЕНЬ ЄДНАННЯ

Кількість переглядів 2594

16 лютого 2023 року в Овідіополі біля Овідіопольського ЗЗСО ім. Т. Шевченка пройшла державна акція – День єднання.

Акція була оголошена 14 лютого 2022 року Указом Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» № 53/2022 з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

День Єднання не став одним днем. Він перетворився на рік. Наш приклад єдності надихнув інші народи, інші країни. І в нас повірили! Невелика Україна, завдяки силі духу, зуміла протистояти величезній мілітаристській імперії й тоді, країни світу, також, об’єдналися у допомозі Україні здобути Перемогу над світовим злом. Важко дається нам ця війна. Цвіт нації, кращі із кращих платять найвищу ціну за Перемогу – своє життя.

Ми – єдині! Ми – нація! Ми – українці!

Честь підняти Державний прапор був наданий кращим учням наших шкіл – Гатенюку Івану та Чаду Дмитру! Саме такі юнаки та дівчата – наше майбутнє, інтелектуальне, патріотичне, освічене.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ ПРОЙШЛА АКЦІЯ – ДЕНЬ ЄДНАННЯ

  1. Знову загнані бюджетники “відбувають” чергове свято….
    Отак і на виборах голосують, а потім дивуються чому живемо у такій срaцi.

  2. А це чучело на фото отримало повістку в у’центр комплектування ?

  3. Прокинулися!!! Де ви всі були коли Україна спливала кров’ю з 2014!?

  4. Доброго, а на який це законних підставах Овідіопольські центр комплектування у простонародні військомат забирає людей з маршруток і завозить у військомат? Попахує викраденням людей, запугую їх там, здійснюють моральний тиск. Так мало того цим займаються представники тероборони, чи чим вони там являються в Овідіополі. Романе просимо спитати у військкоматі та у Голови Овідіопольськой ОТГ, та чому її чоловік та сини досі не у військкоматі??? Може вони хворі може їм потрібна допомога??? До голови дуже багато питань а відповіді немає??? Вона відповість за всі цю корумповану систему яку вона кришує у ЦНАПі у Лікарні у Гуманітарному напрямку, у Земельному відділі, у КП Водопостачь та інші відділи, якщо ви думаєте що війна все спишуть, ні, будете відповідати за кожну корумповану вашу схему, і це все у важкі для країни часи. Савельева Л чекай гостей!!!

    1. З тебе брали хабарі ???
      у ЦНАПІ ? у лікарні ??? у земельному відділку ?
      у КП ВодопостачЬ ???
      То ти і є той хто порушив Закон !!!
      Ст. 368 – прийняття та вимагання хабара !
      Ст. 369 – пропозиція та давання хабара !

      якщо ти, аноніме не подавав заяви про корупцію щодо перелічених тобою закладів, то закрий пельку.

  5. Хто це такий Лихенко? Чому йому не вручать повістку у військомат?
    Моя дитина захищає Батькіщину

  6. Какой смысл этой акции? Кроме того, что проветрить бабушкины платки, куплены во времена ссср. У них моль завелась, а вчера как раз была ветренная погода вот женщины их и проветрили. Умнички. Другого смысла её проведения нет.

    1. Тян, а ти помітила, що ти тут лише одна руZZка тваринка ???

Comments are closed.