ВЕЛИКОДОЛИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПРОВОДИТЬ АНОНІМНЕ ОПИТУВАННЯ

Кількість переглядів 1440

13 березня 2023 року Великодолинська селищна рада Одеського району Одеської області у рамках налагодження діалогу в громаді проводить опитування серед мешканців смт Великодолинське та с. Молодіжне.

Опитування анонімне. Питання одне:

«Яка потреба чи проблема вимагає обговорення та вирішення у нашій громаді?»

Для надання відповіді на одне запитання необхідно перейти за посиланням:

https://forms.gle/fgjsaebL2PEnGzYK6

По інформації: Великодолинська селищна рада

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “ВЕЛИКОДОЛИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПРОВОДИТЬ АНОНІМНЕ ОПИТУВАННЯ

  1. Проблема номер 1. Х…й какого размера засунуть Луке в ж…у.

  2. Частиною четвертою статті 140 Конституції України визначено, що органами місцевого самоврядування, що представляють спільні інтереси територіальних громад сіл та селищ, є районні та обласні ради.

    Питання для анонімного опитування: Чому, всупереч Конституції України, спільні інтереси територіальних громад селища Великодолинське та села Молодіжне представляє не районна і не обласна рада, а селищна?

    ***

    Частиною першою статті 140 Конституції України визначено, що правом територіальної громади – жителів села чи добровільного об’єднання у СІЛЬСЬКУ громаду жителів кількох сіл, селища та міста – САМОСТІЙНО вирішувати питання місцевого значення в межах Конституції і законів України.

    Питання для анонімного опитування: Чому, всупереч Конституції України, жителі села Молодіжне і селища Великодолинське об’єдналися не у сільську громаду?

    ***

    Пунктом 12 частини першої статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” визначено, що рішення щодо проведення консультативного опитування з питань, які стосуються спільних інтересів кількох територіальних громад приймаються виключно на пленарних засіданнях районної, обласної ради за пропозицією цих територіальних громад.

    Питання для анонімного опитування: На якому пленарному засіданні якої ради за пропозицією якої територіальної громади було прийнято рішення про проведення 13.03.2023 Великодолинською селищною радою “у рамках налагодження діалогу в громаді” опитування серед мешканців смт.Великодолинське та с. Молодіжне?

    ***

    Задля чого запроваджена “анонімність” вирішенні питань, віднесених Конституцією України до виключного права ЖИТЕЛІВ кількох сіл, селища та міст? Закон України “Про місцеве самоврядування в Україні” не передбачає випадків “анонімності”, а відповідно до Закону України “Про звернення громадян” анонімні звернення розгляду не підлягають.

    Просте запитання: Нахрєна увесь цей цирк?

  3. Для ліквідації корупції провести заміну у повному складі бюджетну комісію, яка перекачує бюджетні кошти через КП “Громадське харчування”.

  4. Дудку посадить и всех уволить Питкина на войну😂😂😂😂😂и его дегенератов….

  5. А шо Дудка еще здесь??говорят шо собирался до папы ,ну а шо все его гомики кинули его включая питкина ,шо ему тут делать? разве что обсираца и обтикать

  6. Голова Овидиопольськой ОТГ яке ти Кончане.

  7. Доброго вечора мешканці Овідіопольськой громади. Овідіопольський селищний голова Савельєва Лілія керує Овідіопольским Цнапом де є працівники МАРУЩАК ЮЛЯ Краєцька Наталія, які від імені голови зробили таксу щодо прийняття документів, від 500 грн до 500 $, все від ситуації. Ці дві особи які від імені голови Овідіопольськой ОТГ, своїми корумпованими діями у такі важки часи для нашої Країни у 2023 році будуть дуже публічними на всю країну. МАРУЩАК Юлія та Краєцька Наталія.

    1. стосовно голови Овідіопольської громади можете тут навіть не писати – всі погані коментарі підтираються, незручні теми ніхто не буде піднімати. Ну ви ж розумієте, не можна кусати руку, яка тебе годує.

  8. Дупутат Рысюк убежал .Лишить мандата.

Comments are closed.