ПРИКОРДОННИК СПРОБУВАВ ЗҐВАЛТУВАТИ 12-РІЧНЮ ДІВЧИНУ. РОЗПОВІДЬ МАТЕРІ

Кількість переглядів 3896

13 березня 2023 року у телеграм каналах почали писати інформацію про спробу зґвалтування 12 річної дівчини у селі Мирне району Одеської області. Повідомлялось, що на дівчину напав мешканець села Маяки 28-річний Коптяков Владислав Вікторович, у якого вже були проблеми з законом саме за схожою ситуацією, яку того разу йому вдалось «зам’яти».

Увечері 14 березня ми побували в селі Мирне вдома у дівчинки та поспілкувались з її матерю – Мариною Шураєвою, яка розповіла деякі подробиці того злощасного дня (подробиці дивиться у відео сюжеті).

Марина Шураєва нам розповіла, що поліція відразу відмовлялась реєструвати справу з правильною кваліфікацією злочину, а саме по ч. 4 ст. 153 КК України – сексуальне насильство відносно особи, яка не досягла 14 років. Спочатку була зареєстрована якась банальна – ст. 125 (легкі тілесні ушкодження). Саме тому Владислава Коптякова відразу не затримали.

Дуже дивують такі безвідповідальні дії поліції, адже свідчення про намір зґвалтування малолітнього дитини поліціантам були дані відразу. Якщо ми так будемо реагувати на злочини сексуального характеру то, як ми взагалі збираємось вести боротьбу з таким ганебним явищем?

Чекаємо на більш рішучі дії від Державного бюро розслідувань, адже виявилось, що Коптяков Владислав Вікторович – військовослужбовець Регіонального управління Морської охорони Адміністрації державної прикордонної служби. Кримінальні провадження відносно військовослужбовців проводять саме слідчі ДБР.

Нам достеменно відомо, що Владислав Коптяков, 1994 року народження, перебуває на службі у 1-му загоні морської охорони з 29 листопада 2018 року. У цей день, 8 березня, Коптяков перебував у відпустці, але чомусь був у військовій формі.

Продовжуємо слідкувати за перебігом подій по цієї справі та спробуємо отримати коментарі у поліціантів з приводу затягування реєстрації кримінального провадження та відверто невірної кваліфікації злочину.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
10
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “ПРИКОРДОННИК СПРОБУВАВ ЗҐВАЛТУВАТИ 12-РІЧНЮ ДІВЧИНУ. РОЗПОВІДЬ МАТЕРІ

  1. Це просто жах! Найсуворіше покарання винуватцю та поліціянтам!!!

  2. На мою думку, створення національної поліції, у тому вигляді як вона є, це була сама велика помилка. Це була дуже невдала реформа правоохоронних органів. Довіра до цих дибілів – нульова. Користі від них – ніякої

  3. Якщо факт підтвердиться, каструвати підонка.

  4. Нічого дивного. Цими прикординниками керує Сергій Мула – сепар та рашист.В нашій прикордонний службі повно сепарів та рашистів. Насамперед серед контрактників та їх недокомандирів. Кадровий голод, ще до війни, сприяв укомплектуванню цієї служби покидьками різного пошибу.
    Дуже хотілося би, щоб справа була доведена до кінця, та набула максимального наголосу.
    Покидька – на Бахмут, а потім, якщо виживе, падло, – відбувати покарання за гратами.
    Мусора з погранцами, це єдине ціле. (((
    «Кришування» браконьєрства, наркотрафіку, здирництво на пунктах пропуску, нагібаніє місцевого населення (((

  5. Коментарі від поліціантів… Зараз вони ще й почнуть казати, що дитина його спровокувала.
    Покласти всю провину на жертву це вони вміють

  6. Цей покидьок зґвалтував 10 років тому дівчину на ім’я Альбіна в Надлиманському. Потім порішали та він не сів. Альбіні тоді було 15 років.

Comments are closed.