БІЛЯ ОДЕСИ ЗАТРИМАНИЙ ПРИХИЛЬНИК ЗРАДНИКА СТРЕМОУСОВА – ОЛЕКСАНДР ЄМЕЛЬЯНОВ

Кількість переглядів 4934

23 березня 2023 року співробітники Служби безпеки України провели слідчі дії біля Одеси у приватному домогосподарстві, розташованому на території садового кооперативу «Лебідь» (Авангардівська територіальна громада), в якому мешкає Олександр Ємельянов – давній прихильник колобаранта Кирила Стремоусова, який загинув ще 09.11.2022 року у ДТП на трасі Херсон – Армянськ.

По нашій інформації, слідчі служби безпеки мають вагомі докази протиправної діяльності Олександра Ємельянова, яка була направлена проти держави України. Але, подробиць ми поки не маємо. За результатами слідчих дій Ємельянов О. був затриманий.

Олександр давно висловлював проросійські погляди та був затятим прихильником так званої групи «журналістів Стремоусова», інформація про яку з початку вторгнення російської федерації 24 лютого 2022 року, зникла з інформаційного простору.

Наша редакція повідомляла телеграм-боту Служби безпеки України «Знайти зрадника!» про колобаранта Ємельянова ще 24 травня 2022 року. Сподіваюсь наша інформація допомогла служби безпеки зібрати необхідні докази для викриття його злочинних дій.

Також нагадаю, що 16 жовтня 2018 року у будинку Олександра Ємельянова поліціанти виявили близько одного кілограму коноплі та пристосування для її розфасовки та ваги. За даним фактом було кримінальне провадження, обвинувальний акт по якому з 04.10.2019 року перебуває на розгляді в Овідіопольському районному суді Одеської області. Справа має № 509/5388/19. Головуючий по справі – суддя Бочаров А. І. Наступне засідання по справі заплановано на 11.05.2023 року.

Почекаємо подробиць обшуку та затримання Олександра Ємельянова від Служби безпеки України. За розслідуванням цього кримінального провадження спробую також спостерігати.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали на тему:

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

6 thoughts on “БІЛЯ ОДЕСИ ЗАТРИМАНИЙ ПРИХИЛЬНИК ЗРАДНИКА СТРЕМОУСОВА – ОЛЕКСАНДР ЄМЕЛЬЯНОВ

  1. Как тяжело работать судье бочарову а.и.В 2018гобнаоужили наркотик,причем в большом объеме,а Овидиопольский суд Одесской обл.открыл дело 04.10
    .2019г,а рассматривать будут 11.05.2023г.Да трудяги вы конечно,не надорвитесь.Это что 4(ЧЕТЫРЕ) года нужно рассматривать.Да вы что там в море перекупались.А вам наверное и зарплата начисляется своим чередом.Или у вас как в армии,солдат спит,а зарплата капает.
    .

  2. Мой сосед. Давно напрашивался.

    1. Это мой сосед!!!
      Очень давно напрашивался)

  3. Знакомый тип.Был против войны в Украине.Спасибо Роману за бдительность.

Comments are closed.