ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Кількість переглядів 1199

29 березня 2023 року відбулось засідання виконавчого комітету Овідіопольської селищної ради. На порядок денний було винесено 13 питань.

Порядок денний:

  1. Про затвердження переліку обєктів та видів оплачуваних суспільно корисних робіт на території Овідіопольської селищної ради у 2023 році для відбування порушниками, на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт.
  2. Про затвердження переліку об’єктів та видів безоплатних суспільно корисних робіт на території Овідіопольської селищної ради у 2023 році для засуджених до покарання у виді громадських робіт та для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт.
  3. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Овідіопольської селищної ради від 28 грудня 2015 року № 17 «Про затвердження складу громадської комісії з житлових питань».
  4. Про прийняття на квартирний облік.
  5. Про призначення Сидорчука Ю. В. піклувальником для неповнолітньої Черкасової Є. М.
  6. Про призначення Сидорчука Ю. В. піклувальником для неповнолітнього Черкасова В. М.
  7. Про призначення Сидорчука Ю. В. опікуном над малолітнім Черкасовим В. М.
  8. Про надання дозволу на реєстрацію місця проживання неповнолітньої дитини без згоди батька.
  9. Про надання дозволу на реєстрацію місця проживання неповнолітньої дитини без згоди батька.
  10. Про надання згоди на психіатричний огляд та госпіталізацію до закладу з надання психіатричної допомоги малолітньої ******** *. *.
  11. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Овідіопольської селищної ради від 26.01.2023 року № 352 «Про надання фінансової допомоги мешканцям Овідіопольської громади в 2023 році».
  12. Про надання матеріальної допомоги.
  13. Про відпуск (виділення) та оновлення матеріальних цінностей з місцевого матеріального резерву Овідіопольської селищної ради Одеського району Одеської області.

По інформації Овідіопольської селищної ради, всі питання порядку денного були опрацьовані та по кожному з них прийняті відповідні рішення.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

  1. Vox populi
    Немного раскладов с конвойной службы
    Долго думала публиковать или нет. Подтверждение информации заняло некоторые время. Сейчас публикую письмо, которое пришло мне «без купюр и правок»

    Шановна ІРИНА
    Ми працівники поліції звертаємось до Вас, як до принципової людини, яка принципово ставиться до проблем простих людей. Ми щоденно виконуємо завдання з конвоювання злочинців, але ситуація, що склалась в батальйоні це вже не просто знущання, а край терпіння. Ми розуміємо, що звертатись до керівництва поліції немає сенсу- порішають. Може хоч розголос зверне увагу до ситуації. Через тиждень будемо писати до генеральної прокуратури та дбр. Але сподіваємось на Вас!!!
    Це колективний лист працівників батальйону конвойної служби гунп в Одеській області стосовно роботи командування батальйону конвойної служби в особі Валерія Бузило.
    Ми побачили реакцію керівництва університету внутрішніх справ на знущання старшими офіцерами над курсантами та вважаємо за необхідне звернути увагу керівництва і на наші проблеми.
    Звертатись до керівництва національної поліції та міністерства вважаємо безрезультатним з вищевказаних причин і як каже наш командир – я все сам решу и разберусь, мне никто не указ и начальник меня любит и уважает, я им по жизни нужен, вопросы только я решаю. На даний час створені нестерпні умови несення служби у підрозділі.
    Постійні приниження нас (придурки, тормоза, недолугі ідіоти та прастітутки) скільки можна??? Ми що скоти?? На шикуваннях та під час спілкування.
    Після його призначення з підрозділу було викинуто усіх людей які щось розуміють у роботі конвою та хоч іноді могли заступитись за підлеглих (звільнено або переведено до інших служб більше 20 працівників) а зараз всім, хто намагався подати рапорт одна відповідь-або служиш тут або на фронт- це як розуміти !!! Хоча сам воювати не збирається- такі люди як я потрібні біля генерала!
    Хоча сам баран бараном нічого не розуміє в роботі- взагалі нічого, він писати не вміє сам, все за нього помічники роблять- тому що тупий, тільки зади лизати вміє усім, хто вище та важливіший.
    Прийшли свої люди, які вирішують питання для боса:
    Гончар- головний по тиловим питанням, накривання столів у підрозділі та по ресторанам міста ( а зараз війна), збір коштів з особового складу ( на ремонт приміщень підрозділу, ремонт машин, на дні народження керівництва поліції області та інших поважних людей), списання палива і т.д.
    Мишаня Чередніченко – практично на роботі не буває, він старший по особистим завданням боса ( з інформації від його колишніх колег перевезення спирту та наркотичних речовин по місту) -хоча по функціоналу він повинен організовувати службу, а коли з’являється на роботі то до нього не звертайся- зам царя, а служба йому не потрібна! А надбавки платять чомусь!
    Надбавки окрема тема!
    Тут вирішується тільки для тих, хто лагідний до Боса! Хто не наш-тому дулю з маком!
    Відношення до наших дівчат, це взагалі слів немає, троє вродливих дівчат, що відмовились від статевих зв’язків викинуто з підрозділу. Дівчата на пости і чергування ходять в повній екіпіровці ( з автоматами та в броні) а хлопці з пістолетами – гендерна рівність.
    Графік службового навантаження
    Маєш кошти і ти ходиш на теплі місця, а не маєш тоді йди мерзнути на вулиці та подумай про свою поведінку.
    Кому війна, а кому бізнес. Посвідчення працівника громадського формування сприяння поліції (не беруть до армії, поблажливе ставлення на блок постах, вирішення питань у комендантській час і т.д) він вторговує за 300 у.е. при цьому кому він їх видає ВЕЛИКЕ ПИТАННЯ.
    Збори грошей на що завгодно – починаючи на ремонти приміщень, ремонт транспорту та канцелярію, взагалі будь на що, завершуючи на похорони керівництва мвс ( ви серйозно?) Держава це зробила за державні кошти- навіщо збирати з нас? І чому БКС повинен зібрати більше грошей, чим райвідділи???
    Ми більше всіх заробляємо???
    Бос є особливо наближеною до заступника по кадрам та грошам та деяких народних депутатів, які дуже хизуються своєю принциповою позицією борців з корупцією.
    Через нього вирішуються питання про присвоєння чергових та позачергових звань поліції, на даний час вже існує проплачена черга щодо кадрових переміщень для присвоєння звань, особливо полковника та підполковника (вартість послуги від 1000 до 3000 у.е), має доступ до тіла заступника начальника гунп.
    Просимо ДОПОМОЖІТЬ!

  2. Тут рассказали, что вроде Семенишин написал рапорт на пенсию. Гаспаров временно исполняет обязанности.

  3. Весь исполком состоит из работников поселкового совета – подчинённых Савельевой. Только один член, точнее членкиня, не с Лилиного двора. Это жена Бакалова. Да и та смоталась в Германию! Смех да и только!

    1. А чего смоталась та? Злые языки поговаривают, что уже и не вернётся!

  4. Тут очень злые и очень осведомленные язычки рассказали, что Главу АМПУ Алексея Вострикова лишили кресла. За ним пошел и его первый зам.
    Говорят, что помимо частых замечаний от Кубракова по поводу нервозности и постоянного подергивания 😜🤫, Востриков уличен в темах вокруг дноуглубления Дуная.

  5. А где член исполкома Бакалова Леся?

  6. На заводах “Krauss-Maffei Wegmann GmbH & Co KG” собирает танки Leopard для украинской армии. Юру вызвала к себе- рук на заводе не хватает!

Comments are closed.