ЩО ЗА «КОЛЯ» «РІЖЕ» КРУЧІ В ОВІДІОПОЛІ?

Кількість переглядів 3598

13 квітня 2023 року в смт Овідіополь по пров. Причальний якийсь невідомий «Коля» пригнав техніку, яка глину з кручі почала скидати на берег лиману з метою розширення проїзду.

Ніяких дозвільних документів водій трактора JCB д.н.з. 20993ВН мешканцям вул. Стуса (Чижикова), будинки яких розміщені нагорі кручі, не надав. Після телефонного дзвінку до Овідіопольської селищної ради та до поліції, тракторист поїхав з місця робіт.

Написана заява до поліції в ході розгляду якої буде встановлено законність та безпечність будівельних робіт.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
5
Surprise
Surprise
2

8 thoughts on “ЩО ЗА «КОЛЯ» «РІЖЕ» КРУЧІ В ОВІДІОПОЛІ?

  1. А напротив Суховия идёт стройка. Фундамент заливают. Конкуренты строят автомойку или бывший депутат бизнес расширяет?

  2. Берег лиману хіба не територія ннп (нижньодністровський національного парку).

  3. Війна, люди вмирають а місцячкові царьки творять що хотять, який під…ас в тому ж районі збудував собі хату з причалом прямо в воду? Що не існує охоронної зони на березі лиману ?Зніміть про цього гумового чоловіка сюжет

  4. Спалили трактор НАХУЙ . ПРИЙДЕ ХАЗЯЇН ТОАКТОРА , ВІДПИЗДИТИ

  5. Шановний, Романе, просимо Вас звернути увагу, що відбувається в кручах в с. Миколаївка спуск біля Будинку культури. Велика площа землі розгорнута, порізані скали, насаджані дерева, ведеться капітальне будівництво, а ця територія не може бути приватною власністю. Потім ця територія розшириться, обгородиться парканом, а місцевим людям прохід до лиману через цю «ландшафти» буде заборонено .

  6. Це Микола Наймов будує. Він мешкає у будинку 14 по цій же Чижикова.

Comments are closed.