ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: ЯК ДЕПУТАТ НІКІТІНСЬКИЙ ЗАВОЛОДІВ МАЙНОМ НАРКОМАНА ДОРОХИНА

Кількість переглядів 3704

Суд ще не висловився у справі за звинуваченням депутата Великодолинської селищної ради Одеського району Одеської області Юрія Нікітінського з приводу організованою ним групою осіб по привласненню та розтраті бюджетних коштів в особливо великих розмірах (судова справа № 522/5896/18), як вирисовується інша справа, теж не безкорислива та з «душком» шахрайства.

АЛЕ ВСЕ ПО ЧЕРЗІ.

Редакція «Альтернатива.орг» отримала доступ до документів, які свідчать про дуже й дуже сумнівне розв’язання питання спадщини померлого 15 червня 2010 року мешканця смт Великодолинське – наркомана Дорохина Андрія Георгійовича, майно якого на сьогодні знаходиться у фактичному користуванні так званого «ПОМІЧНИКА ЗІ СКЛАДНИХ ПИТАНЬ», депутата від забороненої судом проросійської партії «опзж» Юрія Нікітінського.

НЕВЕЛИКИЙ ЕКСКУРС В ІСТОРІЮ.

Боротьба за спадщину наркомана Андрія Дорохина розпочалась ще до його смерті. А боротись було за що:

  • двокімнатна квартира площею 41,6 м2 під № 14 по вул. Ентузіастів, 6 в смт Великодолинське,
  • будинок 98,3 м2 під № 82 по вул. Малинова у ГО «Зоря-1» в с. Молодіжне (Великодолинська громада),
  • земельна ділянка площею 0,06 га під цим будинком № 82 кадастровий номер 5123782000:02:0013216.

Ще у 2019 році, я описав історію спроби заволодіти майном Андрія Дорохина його співмешканкою Оленою Старінковою, яка після його потрапляння в лікарню у передсмертному стані, спробувала та зареєструвала з ним шлюб. Але, експертиза встановила, що наркоман Дорохин на момент реєстрації шлюбу знаходився у стані глибокої астенії та не міг розуміти значення своїх дій та не розумів їх.

Більш детально про це можна прочитати у моєї статі від 12.02.2019 року:

«МАРШ МЕНДЕЛЬСОНА», СЫГРАННЫЙ НА СВАДЬБЕ НЕДЕЕСПОСОБНОГО. ОПЯТЬ ЧЕРНОМОРСКИЙ ЗАГС И ЧЕРНОМОРСКАЯ БОЛЬНИЦА

Процесом відсторонення Олени Старінкової від спадщини наркомана Дорохина займався особисто «ПОМІЧНИК ЗІ СКЛАДНИХ ПИТАНЬ» депутат Юрій Нікітінський, якій допомагав тітки померлого – Павлікової Лариси Іллівни.

Але, чи то зусиль Юрія Нікітінського було недостатньо, або якісь інші обставини, скористатись спадщиною померлого наркомана Дорохина А. Г. не вдалось, ані його тітки Ларисі Іллівни Павлікової, ані його бабусі, громадянки російської федерації Наталії Сергіївни Дорохиної. Обидві померли під час тривалих судових спорів так і не вступивши у спадщину.

Остання надія на спадщину наркомана Дорохина теоретично залишилась у громадянки російської федерації Куртікиної Ольги Афанасіївни, яка є донькою померлої Наталії Дорохиної. Але, по інформації редакції, Ольга Крутікина, відмовилась від таких спроб.

І ось, у такій ситуації виникає патова ситуація при якій спадщина на все майно повинна визнаватись ВІДУМЕРЛОЮ, а право власності на все, за рішенням суду, переходить до територіальної громади. У такому випадку до Великодолинської селищної ради.

Але, такий розвиток події не всіх влаштовував та, напевно, не дуже подобався так званому «ПОМІЧНИКУ ЗІ СКЛАДНИХ ПИТАНЬ» депутату Юрію Нікітінському.

У 2015 році Овідіопольський районний суд Одеської області розпочинає розгляд цивільної справи № 509/1996/15-ц за позовом Підгорної Тетяни Анатоліївни в інтересах свого неповнолітнього сина Підгорного Ігоря Миколайовича 1999 року народження, в якому вона вказує, що виявляється у покійного наркомана Андрія Дорохина є прямий спадкоємець, а саме її син Ігор, якого вона народила саме від Дорохина А. Г. при цьому перебуваючи у законному шлюбі з іншою людиною – Підгорним Миколою Михайловичем.

Головна вимога позову – внести зміни у свідоцтво про народження Ігоря Підгорного та вилучити запис про батька Підгороного М. М. замінивши її на запис про батька Дорохина Андрія Георгійовича.

Юрій Нікітінський його родичі та знайомі брали активну участь у справі як свідки, з показів яких виходить, що вони всі впевнені у тому, що Ігор Підгорний і є сином та спадкоємцем першої черги наркомана Андрія Дорохина.

Але покази показами, проте наука вже має інший більш надійний спосіб встановлювати батьківство – це ДНК експертиза. Саме її й призначив суддя Курочка В. М. своєю ухвалою від 16 грудня 2016 року. Призначив… та через 10 днів пішов у відставку. Справу було передано іншому судді Овідіопольського райсуду – Ганзію Д. М.

У справі виникає пауза. Чекали на експертизу. Проте сама експертиза ще більше призупинила справу. За інформацією редакції, експертиза не підтвердила батьківство Андрія Дорохина. Точне формулювання результатів експертизи у мене поки немає, але достеменно відомо, що там 100% немає підтвердження батьківства.

У липні 2018 року по справі змінився позивач, замість своєї матері Тетяни, позивачем став у зв’язку з досягненням ним повноліття сам Підгорний І. М.

Далі, ухвалою від 08.10.2018 року справу призупинено – Ігор Підгорний до серпня 2019 року перебував на військовій службі у лавах ЗСУ.

Але прийшовши з армії Підгорний І. М. пише заяву про розгляд справи без його участі та у заяві вказує, що він погоджується на ЗАОЧНЕ рішення суду.

Але ж у справі є не тільки позивачі, а й відповідачі. Одним з яким був законний на момент народження Ігоря Підгорного чоловік Тетяни ПідгорноїПідгорний Микола Михайлович. Що він сказав суду з приводу позову?

Виявляється НІЧОГО! На сайті Овідіопольського районного суду Одеської області я знайшов, як мінімум, три повідомлення про виклик у суд відповідача по справі Підгорного Миколу Михайловича:

Виходить, що у суді Миколу Михайловича так і не дочекались. Останнє відоме місце проживання Миколи Підгороного – це квартира № 54 у будинку № 6-а по вул. Ентузіастів, де він і мешкав зі своєю родиною у складі його дружини Тетяни Підгорної, сином Ігорем Підгорним та тещею Павловою Людмилою Валеріївною.

Я побував за адресою: смт Великодолинське, вул. Ентузіастів, 6-а кв. 54, де дізнався, що Павлова Л. В. вже померла, а де знаходяться Тетяна Підгорна, Микола Підгорний та Ігор Підгорний ніхто не знає.

Судячи з документів, які є у розпорядженні редакції, Ігор Підгорний зареєстрований за місцем проживання родини «ПОМІЧНИКА ЗІ СКЛАДНИХ ПИТАНЬ» депутата Юрія Нікітінського, але звичайно, там не проживає.

І ось, не дочекавшись відповідача та не вислухавши офіційного батька Миколу Підгорного, використавши покази свідків Юрія Нікітінського та інших, серед яких були й родичі Нікітінського, проігнорувавши результати експертизи ДНК суддя Овідіопольського районного суду Одеської області Ганзій Д. М. приймає ЗАОЧНЕ рішення, яким все ж таки визнає батьківство померлого наркомана Андрія Георгійовича Дорохина та вилучає запис у свідоцтві про народження Ігоря Підгорного про батьківство Підгорного Миколи Михайловича.

Все б нічого, може й правда син дочекався справедливості та вписав у своє свідоцтво про народження свого справжнього батька. Але чомусь при цьому, Ігор Підгорний не змінює не тільки прізвище на «Дорохина», а навіть «по батькові» залишає без змін. Він і досі «Миколайович», а не «Андрійович».

І тут стає зрозумілим чому саме так. Виявляється Юрій Нікітінський ще 25 листопада 2021 року, тобто за 54 дні до ЗАОЧНОГО рішення суду, отримав генеральну довіреність від імені Підгорного Ігоря Миколайовича на виконання будь-яких дій з майном померлого наркомана Андрія Дорохина.

Напевно, Ігоря Дорохина, на сьогодні вже не так просто знайти, з різних причин. В Україні війна, багато людей виїхало за кордон, багато чоловіків призвали до лав збройних сил. А «ПОМІЧНИКУ ЗІ СКЛАДНИХ ПИТАНЬ» депутату Юрію Нікітінському тримати на «паузі» насилу вимучене рішення суду не має ніякого сенсу.

Користуючись ЗАОЧНИМ рішенням суду була запущена процедура вступу у спадщину, яка завершилась:

  • 30.08.2022 року видачею Свідоцтвом про право на спадщину на квартиру № 14 у будинку № 6 по вул. Ентузіастів в смт Великодолинське, на ім’я Підгорного Ігоря Миколайовича;
  • 06 квітня 2023 року Свідоцтвом про право на спадщину на будинок № 82, на ім’я Підгорного Ігоря Миколайовича;
  • 06 квітня 2023 року Свідоцтвом про право на спадщину на земельну ділянку кадастровий номер 5123782000:02:001:3216, на ім’я Підгорного Ігоря Миколайовича.

Уникаючи зайвих проблем з Ігорем Підгорним у майбутньому, «ПОМІЧНИК ЗІ СКЛАДНИХ ПИТАНЬ» депутат Юрій Нікітінський відразу після оформлення Свідоцтва на право на спадщину проводить перереєстрацію кожного майна окремо, шляхом оформлення Договорів купівлі-продажу, на свою рідну тітку Заміхановську Валентину Миколаївну, яка вже від себе виписує генеральну довіреність на право продажу на ім’я все того ж «ПОМІЧНИКА ЗІ СКЛАДНИХ ПИТАНЬ» депутата Юрія Нікітінського.

І на сьогодні «ПОМІЧНИК ЗІ СКЛАДНИХ ПИТАНЬ» депутат Юрій Нікітінський, зі слів сусідів по вул. Ентузіастів, займається продажем, як мінімум квартири № 14 у будинку № 6 по вул. Ентузіастів в смт Великодолинське.

Ось така зворушлива багатоходова з елементами шахрайства, в результаті якої Юрій Анатолійович Нікітінський «ПОМІЧНИК ЗІ СКЛАДНИХ ПИТАНЬ» та обвинувачений по кримінальному провадженню за організованою ним групи осіб по привласненню та розтраті бюджетних коштів в особливо великих розмірах, став фактичним розпорядником майна померлого у далекому 2010 році наркомана Дорохина Андрія Георгійовича.

Редакція «Альтернатива.орг», відразу, як дізналась про Заочне рішення суду по справі № 509/1996/15-ц за результатами якого при дуже сумнівних обставинах Ігор Підгорний допоміг Юрію Нікітінському фактично заволодіти спадщиною, яка мала всі ознаки ВІДУМЕРЛОЇ, написала листа до Великодолинської селищної ради та повідомила про всі ці обставини.

Дуже сподіваюсь, що селищна рада напише заяву про перегляд ЗАОЧНОГО рішення суду, доб’ється реальної генетичної експертизи та встановить істину у цієї довготривалій боротьбі за спадщину померлого наркомана Андрія Дорохина.

Адже Ігор Підгорний ніяк не тягне на особу, яка хотіла встановити істину, а більше схожий на «пішака» у руках давнього «ПОМІЧНИКА ЗІ СКЛАДНИХ ПИТАНЬ» Юрія Нікітінського. Ну не укладається у голові той факт, що ти встановлюєш так бажане тобі батьківство, але не береш ані «прізвища», ані «по батькові» того, кого так хотів визнати батьком.

Нагадую, що все таємне колись становиться явним.

Продовжую спостерігати за цією «метушнею».

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали на тему:

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
1

33 thoughts on “ВЕЛИКОДОЛИНСЬКЕ: ЯК ДЕПУТАТ НІКІТІНСЬКИЙ ЗАВОЛОДІВ МАЙНОМ НАРКОМАНА ДОРОХИНА

  1. Никитинскому глубоко начхать на все эти разоблачения.
    Это же результат всеобщей коррупции прошлой и нынешней власти.
    Как ни парадоксально сам разоблачитель эту власть и поддерживает.

  2. Колись з “плівок Мельниченко” світ дізнався про бажання одного президента однієї країни вішати суддів за яйця і вгамовувати грузинів. Вбиті судді і грузин – прикра випадковість.

    У цій справі я для себе побачив одного померлого (ще невідомо за яких обставин) спідозніка-лоха, на якого бандити оформили злочинним шляхом набуде майно, 3 (три) вбивства, мінімум два завідомо неправосудних судових рішення, один завідомо неправдивий висновок трьох експертів (дякую, їхні прізвища я заскринив), укладення односторонніх правочинів в результаті зловмисної домовленості з представником, одна безвісти зникла особа і одна до смерті залякана родичка вбитих.

    Початок є. Слідкуємо, чим же все закінчиться.

  3. Никитинский так привык наёбывать народ, в частности малоимущих что это стало его привычным делом. Без которого он не мыслить свою профессиональную деятельность. Он асс в своей работе. Есть такая профессия-народ наёбывать.

    1. Він уже те майно напевно під іпотеку засунув, і долари згріб. Куди ж там, бідним людям, лише кліпати встигають, хай би жінка менше ляпала язиком як у боки гроші річкою пливуть

  4. Так він і живе, і нічого не змінюється, до нього гроші липнуть як мухи на г…,подивіться лише на нього, він же обкрутить і обдурить на місці.

  5. Та він наче мав, дав тисячу якусь тому аля сину ,і все, документи підписані . Це якщо сіль рада не проплачена ( щотє сумніви) тоді щось да, а так ну нічого не буде (

  6. Мені під 40, дайте якогось наркомана, треба хатину, навіть не квартиру )

  7. В БД кажуть прилічно наркоманів, треба дружити з ними

  8. Пан варшенидзе таке до вас запитання шо робить заступник Овидиопольськой отг Лихенко Игорь депутат районого совета вид партии Опзж чого ви незвертаете увагу на цей факт :займаеця гомунитаркою в мести з Газияном чи ви? Тильки бачите Никитинського???? Коли буде репортаж

  9. Копайте глибше. Всі брудні справи Нікітінського організує йому його адвокат Котик. У Котика дружина нотаріус, яка і засвідчували всі ці договори. Але, головний саме Котик. Він колишній мент, має зв’язки серед експертів. Це все його рук справи ці експертизи. Дуже дивно, що експертизу ДНК не зробили, але, напевно, хтось цьому перешкодив. Не повірю, що він не зміг домовитись. 100% хтось втрутився та не дав їм зробити ДНК.
    Але ви їм вже не заважите довести все до кінця. Хіба що своїм розголосом зробити їх справу економічно невигідною.

    1. Та все вони заведуть до кінця) у котика один із синів прокурор, нині адвокат. Підвязки шикарні

  10. Ха-ха тупорилий Микола Лу конкурента вже починає мінусувати

  11. Жена юрчика не плохо сасёт ребята я вам скажу

    1. Ну! Прекратите! Это не по мужски. Зачем жену-семью путать сюда? Жена причем?мерзко и низко с Вашей стороны! Речь идет о самом Юре, а не о семье. Будьте благоразумны и про Вашу жену никто такого не скажет😉

  12. Рома ****************************************он же Бугайчук, и выпустил репортаж, а то что у дорохина есть сын внебрачный и Никитинской делает эту квартиру для него , молчишь! Алена наркоманка как только вступит в наследство, Вася сразу отожмет жилье , и ты ************* **************** ! Поэтому жди Ромка , получишь ********** за все свои грязные репортажи !

  13. вся команда зеленых + жопоблок потихоньку расползется по клеткам

  14. Ха ха, проблема Великодолинского в том, что жителям поселка так по%уй на подобные события, что о таком можно в принципе не писать. В Великодолинском власти пи$дили, пи$дят и будут пи$дить дома, бюджет, землю. Жителям громады нассут на голову, а они будут кричать роса божья. Так что в том ,что Юра решил слегка темку прокрутить ничего необычного нет.

  15. мине не пофиг-я за то штобы квартиру и дом забрали,а потом мине.у миня 5 детей, я снимаю дом. а так все у миня сразу будит

    1. Я смотрю, ты только детей клепать научился. А про грамоту забыл. И как их прокормить тоже не особо задумался. А теперь тоже квартирку на шару хочешь.

  16. Йде війна, роботи нема, люди виживають як можуть, а поліція продовжує займатися вимаганням грошей у бідного населення, ганяються за мопедистами та беруть взятки. Нікому нема до цього діла. ТЦК відловлює людей як собак, а ловлять кого??? Простий люд, всі заможні собі покупляли бумаги і їх не чіпають. Повний хаос та беззаконня.

  17. Романадзе трохи в штангу, такі теми робляться кодлом, в якому є Олька-рашистка, Серло-пузирь, а Юрік-гном просто виконавець

    1. Так тут Юрка-рашист
      Але головне, що він гомік )))

    2. Один мильон процентiв. Кубло и гнидник там по вулице Соборна 1А.

  18. Статьей 13 Закона об основах охраны здоровья не допускается разглашение врачебной тайны даже после смерти человека. Предоставление информации о состоянии здоровья возможно только с письменного согласия пациента или его законного представителя.
    Рома каким образом к вам попал акт и на каком основании вы распространяете информацию о болезни умершего ?

      1. У тебя не образования ,не мозгов,не совести.Пес нагуленый,черт общественный.

  19. Кажется ромка себя задокументировал… и пойдет на скамью подсудимых

  20. Йому всеодно що ви знимаете . Він йде до цілі . И його ціль гроші. Це шахрай зі стажем .

  21. Печально, но для Большой Долины это нормально. Мутка на мутке муткой погоняет.) Жителям нравится, значит все хорошо. Не о чем беспокоится.

  22. А судья сколько денег взял за такое?

  23. Ганчеров питкин угнали у юрчика машину а патом дали ему пизди

Comments are closed.