МИКОЛАЇВКА: «ЛЮБОВНИЙ ТРИКУТНИК» НА ВУЛИЦІ НОВОСЕЛІВ

Кількість переглядів 3123

01 червня 2023 року в селі Миколаївка (Овідіопольська ТГ, Одеській р-н, Одеська обл.) біля магазину «Крамниця» помічена літня людина з розбитим носом. На місце викликали поліцію.

Виявилось, що це Стоянов Георгій Георгійович, 1941 року народження, який шість років тому з м. Білгород-Дністровський переїхав у с. Миколаївка до Крецової Ірини Вікторівни та став мешкати в її будинку. Зі слів Ірини Керцової, Георгій дуже багато зробив по дому, доглядав господарство та своїми руками все будував. Георгій отримує пенсію, з його слів близько 15 тисяч грн, але Ірина повідомляє, що близько 6 тисяч. У будь-якому разі, банківська картка Стоянова Г. Г. знаходиться у Керцової І. В.

Останній рік Георгій Стоянов провів у психіатричній лікарні, де працює Ірина Крецова санітаркою. Але, він дуже просився додому та Ірина його зібрала. Тут і розпочались конфлікти. У будинку з’явився новий мешканець – Віктор, як повідомляє Ірина Вікторівна – її далекий, далекий родич. Георгій сприйняв його, як суперника та почав влаштовувати сцени ревнощів.

Одна з таких сцен залишилась бійкою, в результаті чого Стоянов Г. Г. отримав тілесні пошкодження. Поліція прийняла пояснення від Крецової І. В. та від її нового мешканця Віктора.

Після від’їзду поліції, Георгій Стоянов не повернувся додому та пішов геть, Ірина Крецова зайшла у будинок, де вже знаходився Віктор.

Розійшлись, як у морі кораблі… Напевно, це був не останній виклик поліції.

Роман Варшанідзе

АВЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “МИКОЛАЇВКА: «ЛЮБОВНИЙ ТРИКУТНИК» НА ВУЛИЦІ НОВОСЕЛІВ

  1. Дом 2-колхозная версия

  2. Вот это уровень,Роман все так плохо что уже такую херню снимаете??Так держать,скоро получите заслуженного журналиста Украины😄😄

  3. Рома ау, не делай вид что не знаешь про Алексейчук Лильку ,подружку Гуляева ,наладила схему брала откат! Ждём статью !!!! Скоро таракана усатого упакуют , ищи новых хозяев, Пёс!!!

  4. Шановні цей чоловік Георгій він не хворий,вона зробила його таким.Він говорить правду вона похоронила не одного.Реально вона аферистка.

  5. Вибачте, але це вже якийсь х**н*, а не новина 🤦🏻‍♂️

  6. “Нєудачноє возвращеніє Будулая”. Всьо тут понятно і з дєдушкой і з бабушкой. А отой мальчик в кєпочкі – то случайно не син Валєріка і Маї ?

  7. Діду вірю. Серцем і головою. Він, хоча й плутано, але пояснив, що став жертвою нападу, йому було заподіяно тілесні ушкодження іншою особою.
    Яка була реакція поліцейського на звернення діда? Він хоча б перевірив наявність паспорту у кривдника, щоби у базі даних зафіксувати його ім’я?
    Де направлення діда на СМЕ?
    Де отримані від всіх учасників письмові пояснення?

Comments are closed.