ОВІДІОПОЛЬ: КОМЕНТАР ПО СИТУАЦІЇ З ВОДОПРОВІДНОЮ ВОДОЮ

Кількість переглядів 3253

До редакції зателефонував мешканець смт Овідіополь Олексій Бабушкін, який розповів про ситуацію з водопровідною водою.

Олексій займається розведенням акваріумних риб. Зазвичай, він змінює воду в акваріуму простою водопровідною водою, яку попередньо «відстоює». Провівши сьогодні звичайну ситуацію по заміни води, його рибки всі померли (дивиться подробиці у відео сюжеті).

Шановні мої читачі. Зверніть увагу на те, що хоч у нашому водоканалі ми використовуємо воду з Дністра, проте на погіршення ситуації в Дніпрі через руйнування дамби Каховської ГЕС нам все ж треба звернути увагу.

Напевно варто використовувати лише кип’ячену воду у побуті та більш приділяти увагу санітарним нормам. Якщо у комунального підприємства є якісь коментарі з цього приводу, з задоволенням їх вислухаємо, або прочитаємо! КОМЕНТАРІ НА САЙТІ ВІДКРИТИ, незважаючи на велике бажання керівництва громади цьому завадити.

Бережіть себе! Хай нам Бог помагає! Україна переможе!

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
5
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

17 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: КОМЕНТАР ПО СИТУАЦІЇ З ВОДОПРОВІДНОЮ ВОДОЮ

  1. Що ви несете, яке відношення має Дніпро до Дністра, не несіть х…ню. Треба сдати воду на аналіз, Білявка виходить не очищує воду

    1. У варшанідзе морда йоб…..та, та мозги їб…..ті на всю голову. Раз таку дурню пише. Звичайно що треба бути обережним усім у зв’язку з війною, та з усіма наслідками дій які відбуваються. Порадив би тому психу зайнятись чимось корисним, а не смішити людей. Цікаво що курить цей псих?, що таке несе

  2. Риби здохли всі за15 -20 хв.
    Воду не використовувати.

  3. Завтра Бабушкіна Валя буде торгувати водою

  4. щодо того щоб кип’ятити воду це зрозуміло…
    А ось що ж робити з акваріумами ???
    Адже кип’ячена вода туди не підходить !!!

  5. Судячи зі всього, вважаю, що саме Олексій є вбивцею рибок.

  6. 8.6.2023 лікарня швидкої медичної допомоги Одеської області оголосила попередження. “На нас насувається спалах холери! Вже завітали попереджувальні документи до лікарні. Пийте лише кип’ячену воду.”
    ‼️Очікують на появу холерної палички у воді, смертей буде більше, ніж від ковіда. Пити лише кип’ячену воду, чистити зуби, мити фрукти та овочі також кип’яченою водою.
    ‼️НЕ КУПАТИСЯ У ВОДОЙМАХ.
    ❗БУДЬТЕ ПИЛЬНІ ТА ПОПЕРЕДЬТЕ СВОЇХ РОДИЧІВ ТА ЗНАЙОМИХ.
    ‼️Вище за течією річок, що впадають у Дніпро, почали розкладатися ТРУПИ. Ризик виникнення інфекційних хвороб дуже високий. Річ у тому, що зараз для цього дуже сприятлива ситуація через температуру повітря, спеку.
    ❗ПЕРШЕ, ЩО НЕОБХІДНО ЗРОБИТИ
    – забезпечити населення питною водою. Якщо громадяни будуть використовувати місцеві джерела води, то ризики зростають у рази. Якщо безпечних джерел немає, то треба елементарно кип’ятити воду, очищати її.
    🇺🇦🇺🇦 🇺🇦 Бажаю здоров’я!

  7. Варшик уже достал.Сколько можно делать переполох?

  8. Подождите! Мы ещё не успели обговорить тему 12 стульев!

  9. Не існує лікарні швидкої медичної допомоги Одеської області

  10. Рома, ты похож на чёрта в прямом и переносном смысле. Может припудрить тебя как-то надо перед репортажем

  11. У мережі почали поширювати
    повідомлення про страшну епідемію холери

    У МОЗ закликали не поширювати неперевірену інформацію та прислуховуватися до офіційних повідомлень.

    «На затоплених внаслідок підриву Каховської ГЕС територіях можуть виникнути хвороби, пов’язані з обмеженим доступом до чистої води, зокрема і холера. Спричинити такі випадки може змішування каналізаційних вод із питною водою та підземними водами», — зазначають у МОЗ та додають, що наразі в підтоплених
    та прилеглих до них районах здійснюється посилений епідеміологічний нагляд.

  12. Днепр и днестр это разные реки

  13. Ресторани, кафе, їдальні, цехи кулінарії супермаркетів, хлібзаводи тощо використовують ВОДОПРОВІДНУ воду для готування страв.

    Колись давно я займався питанням питного водопостачання і розмовляв з санлікарем з приводу того, що фактично під “питною” водою виробляється технічна (ГОСТ та санітарні норми змінили під забаганки виробників води), так він мені розповів, що у нього є наказ закривати будь-який заклад харчування/виробництва продуктів, якщо йому стане відомо, що там страви готують не на водопровідній воді. Питання довіри до води…

    До слова, на літній період запроваджуються інші нормативи якості води (% антисептиків і антибіотиків), зважаючи на підвищений ризик розвитку в теплій воді збудників хвороб.

    Мої співчуття акваріумісту.

  14. Бабушкин це справжній воїн, він може і Україну захищати і на базарі торгувати – а як гарно дупу свою прикрив – ховається в овідіопольського ТЦК, а після війни буде всім розповідати як вій воював.

  15. Так слуга народа Газеян Армен попал в список депутатов через ротствение связи с Колебошеном племяник Газияна женат на дочке Павленко Людмили ето родная сестра Колебошена жена ина Павленко первий номер в списках слуг народа занимал ,,кум,,Колебошена Ткаченко Саша, прошёл в депутати стал,начальником освити Овидиопольськой ОТГ или ОПГ и сразу Ткаченко Саша разбагател через пол года купил машинку за 35000тисяч доларов ,загорела машинка ну Ткаченко нерастерялся купил через три месяца новую машинку при зарплате 12000 тысяч гривен снял с учителей премии ,закупку делать в системе ,,Прозоро,,умело получать ,откат и ето под покровительством кума народного депутата Колебошена нармальний бизнесмен,,Ткаченко .теперь самий главный врач Овидиопольськой ОТГ извеняюсь Опг Литвинчук владимер Давидович давний друг колебошена и соратник тот вобще больница работает на Литвинчука и Колебошена .подняли цени на услуги передали новый Мрт и гребут деньги с населения вспоминайте
    ВАСИЛИЯ ГУЛЯЕВА ТОТ БИЛ НАСТОЯЩИМ НАРОДНИМ ДЕПУТАТОМ ДЕЛАЛ ДОГИ ТРАТУАРИ ДЕТСКИЕ ПЛОЩАДКИ РОБОТА ГУЛЯЕВА БИЛА ВИДНА ВЕЗДЕ .А ЗДЕСЬ ЧТО КУМОВСТВО И 0000000 ВОТ ВАМ СЛУГА НАРОДА ПРОСТОЙ УЧИТЕЛ ЕСТЬ РАЗНИЦА УБЕДИЛИСЬ ДУМАЙТЕ ГОЛОВОЙ НЕ ЖЕЛУТКОМ!!!!!

Comments are closed.