В ОВІДІОПОЛІ ПРОЙШОВ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Кількість переглядів 2231

22 липня 2023 року в смт Овідіополь на ринкової площі по вул. Вертелецького команда Катерини Бурковської провела благодійний ярмарок на підтримку 22 бригади Збройних сил України.

На ярмарку всіх охочих безоплатно пригощали солодощами, випічкою та прохолодними напоями. Навіть дощ не став завадою для проведення ярмарку!

Також велика подяка нашим спонсорам, за допомогою яких відбувся цей ярмарок:

  • Артем Величко
  • Оксана Гоцаценко
  • Сергій Волошин
  • Ірина Шинкаренко
  • Артур Васиков
  • Наталя Олійник
  • Наталя Незельська
  • Армен Газіян
  • Ольга Безкровна
  • Світлана Стефанюк
  • Марина Одинцова
  • Тетяна Гонтар
  • Людмила Гонтар
  • Ольга Чебаненко

Після проведення ярмарку в офісі редакції «Альтернатива.орг» члени команди Катерини Бурковської підбили підсумки збору – 26’921 гривня.

ВСІМ ДЯКУЄМО! СЛАВА УКРАЇНІ!

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

23 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ ПРОЙШОВ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

  1. А Арменчик Газияночка опять 100 пирожков на ярмарку дал? За это не забудьте ему сказать 200 раз спасибо.

    1. Наверное тебе ничего не досталось!Вот ты и злишься!

    2. Все коротко и по делу, но как по мне Армяну Газияну не достаточно искренне сказали спасибо. Он может расстроиться и впасть в кому так как возраст уже не молодой и здоровье подводит

    3. Вы все плохо поблагодарили Арменчика, все приходиться делать за вас. Арменчик для тебя дорогой наш поц: Бляха спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо спасибо Арменчик. Ровно 200 спасибо. Это чисто тебе на русском так как ты украинского не знаешь и слово Дякую.

  2. Щира подяка організаторам цієї благодійної акції на підтримку ЗСУ

  3. Наверное тебе ничего не досталось!Вот ты и злишься!

    1. Прості люди нічого не чекають ,закатують рукава та й самі працюють ,та вся біда в тім що наші срані,, бізнесмени плапять копійки аби їх нащадкам було добре жити

  4. Місцезнаходженням штабу 22 бригади, якщо погуглити, є м.Миколаїв, а її бойовий склад (підрозділи) розквартировані у Чернівцях, де і платять місцеві податки з доходів військовослужбовців до місцевого бюджету.

    Чому чиновники Овідіополя, де ця бригада не поповнює бюджет, займаються матеріально-технічним її забезпеченням?

    Це питання, судячи з серійності “ярмарків”, вже особливо великого розміру,…

    1. У 22 бригаді несе службу чоловік Катерини Бурковської. Катерина та її чоловік – мешканці Овідіопольської громади. 22 бригада є складовою Збройних сил України. Всі воїни 22 бригади боронять Україну від загарбника. Все, що команда Катерини Бурковської передає нашим воїнам, все бере безпосередню участь у захисти Незалежності Всієї України!

      1. Мене не цікавить передок Катерини Бурковської, рівно як і задок її чоловіка.

        Я тобі і іншим все пояснив. Будь-яка війна – це золото, золото і золото. Якщо обраний 73% з тих, хто голосував, Президент роззброював ЗСУ і зараз не займається її озброєнням, а бере кредити, то дії з витягування з населення коштів і майна з протилежною метою є злочином.

        Беремо Закон України “Про волонтерську діяльність”. У першій статті цього закону написано, щ волонтерською діяльністю є добровільна, соціально спрямована, НЕПРИБУТКОВА діяльність, що здійснюється волонтерами шляхом надання волонтерської допомоги, тобто робіт та послуг, що безоплатно виконуються і надаються волонтерами.

        А про що йдеться у твоїх “ярмаркових” репортажах? Про гроші, про готівку? То ти не журналіст, а “передок”Катерини Бурковської. Читай закони, виконуй закони, телепню.

    2. Катерина Бурковська особисто готова привести тебе на “передок”, щоб ти на власні очі побачив куди йде обладнання, автомобілі та інша амуніція, яку її команда туди передає.

    3. Цікаво ваше місцезнаходження?Напевно “Ви диванний єксперт?”якщо у вас є час Гуглити!!!!!щось ваш Гугл вас підвів!!!! Організуємо поїздку і покажемо де знаходиться 22 Бригада!!!!!!! Слава Україні 🇺🇦💪💪💪

    4. 22-бригада знаходиться під Бахиутом,щось ви погано погуглили.Якщо маєте бажання то в наступну поїздку запрошуємо з нами.Ці дівчата роблять все можливе і неможливе,щоб допомогти нашим захисникам.Якщоб усі допомагали ,а не тільки ті в кого там рідні то вони б говорили по іншому.

    5. Мені вот дуже цікаво якщо 22 бригада знаходиться в Чернівцях чому мій чоловік та інші хлобці знаходяться під Бахмутом і скриватися під Аноніми та обсерати когось ой як сміло що ти сам зробив для нашої України та тих хлопців які боронить нашу неньку?

      1. Слухай, тезко Аноніме, якщо тобі цікаво, чому штаб знаходиться у Миколаєві, а бойові частини/структурні підрозділи у Чернівцях, відкрий Закон України “Про оборону України” і спробуй його прочитати.

        Ти дізнаєшся, що таке “військове формування” і чим воно відрізняється, наприклад, від військового з’єднання, військової частини та органів управління ними.

        https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1932-12#Text

        Твоя голова знаходиться над плечами, пальці руки на рівні дупи, а статевий орган між ногами. Чому так, не знаєш? Чи, може, краще було б, якби твоя голова була всередині твоєї ж дупи поближче до рук і статевого органу? Тепло, м’яко, безпечно… Я тебе не обсираю, а просто закликаю до роздумів, тобі ж самому це цікаво.

        *****

        Для якої саме України я мав щось зробити?
        Для держави України, для універмага України, для велосипеда України, для території України, для сукупності проживаючих людей України? Уточни, і не забудь нагадати, де написано, що я щось повинен робити з того, чого я сам робити не хочу і не вважаю за потрібне, доцільне чи необхідне.

        Я зараз, коли пишу цей коментар, витрачаю на тебе свій час і свої сили. Безоплатно. Як волонтер.

        1. Так навіщо ти тратиш свій час безкоштовно, давай зустрінемось і я оплачу за ті години тобі

          1. А ти не думав, що ти – ніхто, нуль без палочки, і що на твої ініціативи і пропозиції всім наплювати?

            Твій задок мене не цікавить, а кошти залиш на ліки і лікарів.

  5. Читаю повідомлення і просто волосся стає дибки,замість того,щоб допомогти хоть чимось, наші мешканці як завжди тільки можуть обгадити і більше нічого. Особисто знаю Катерину Бурковську,це людина з ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ, вона не тільки допомагає своєму чоловіку,а всім хлопцям цієї бригади, а також їй завжди допомагають ті жінки,чоловіки яких теж служать в цій бригаді і їм тільки можна побажати терпіння та дочекатися своїх героїв живими та з перемогою, а наша влада чим може, то допомагає, і їм теж велика подяка!!!

  6. Яке відношення “обладнання, автомобілі та інша амуніція” мають до волонтерської діяльності чи волонтерської допомоги?

    Хочеш поволонтерити? Приготуй борщ, випери формений одяг, відремонтуй автомобіль, почисти зброю, заряди акумулятори безпілотників, викопай окоп/бліндаж, зплети маскувальну сітку, тобто виконай роботу або надай послуги. Ти пишеш репортажі без оплати, і цим ти здійснюєш волонтерську діяльність, але якщо ти у своєму репортажі підбурюєш людей до збирання різними Катеринами Бурковськими грошових коштів, то ти перестаєш бути волонтером і стаєш посібником шахраїв.

  7. Зайшли би напроти у ТЦК до начальника і попросили кілька тисяч доларів, я думаю він би без проблем дав…
    А то він часто любить хвалитись що в цивільному житті у нього 10 фірм…

Comments are closed.