ОВІДІОПОЛЬ: СОБАКА ПОЛІЦІЯНТА ТРИМАЄ У СТРАХУ СУСІДІВ

Кількість переглядів 5609

16 грудня 2023 року мешканці вул. Володимирівська у селищі Овідіополь, які скаржаться на собаку Валерія Гриценко, яка тримає у страху всіх сусідів.

Свою собаку, молоду вівчарку, Валерій періодично випускає на вулицю де вона кидається на людей. Неодноразові звернення до поліції та селищного голови не приносять ніякої користі. Зі слів сусідів, Валерій Гриценко працює у поліції, що дозволяє йому уникати відповідальності.

На місці була викликана поліція. Написана заява, всі сусіди надали пояснення. Чекаємо на реакцію дільничного.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
1

40 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: СОБАКА ПОЛІЦІЯНТА ТРИМАЄ У СТРАХУ СУСІДІВ

  1. Ахринеть. Село и люди : у меня тоже овчарка и он сидит на цепи….. Блин, кто то объяснит этим дебилам, что овчарку нельзя сажать на цепь, себя, курва, посалиина цепь. Собакой надо заниматься, а посадить на цепь эту кyрBy надо и всех ее детей.

  2. Бідні люди,бідна та собака. Він не розуміє,що через його недбалість та неуважність до сусідів, через те,що не виховав ту собаку належним чином, може статися непоправне. Нащо таким людям заводити тварину,якщо він не несе ніякої відповідальності за неї? Він просто відчуває свою безкарність. Хай люди напишуть спільну заяву про недовіру таким поліціянтам,то він відразу відреагує,бо буде боятися внутрішнього розслідування і можливо відсторонення від служби. Просто як на сусіда,який має відношення до поліції, то не спрацює. Його попередять і від відреагує і то буде тимчасово і постійно. Зробіть йому нерви усі разом,хай він буде думати як позбутися усього,що витікає із таких справ

  3. Юрий это Ваше виденье, а то что он живёт в вольере и от туда сбегает и агрессивный, Вас не смущает? Люди не могут пройти безопасного к себе домой. На цепи “это обьез” , человек хотел сказать что собака дома, а не на общественной улице…..

  4. Антонина, если Вы внимательно смотрели видео,то заявление от Всех участников было написано, теперь будем ждать присвоения номера в реестре и какого-то решения вопроса…. Буду надеяться, что возвращаться домой будет безопасно.

  5. Ця поліція це щось незрозуміле. Цей дов6ой.б на цеп посадив собаку, яка, схоже, розумніше за всю родину цієї жорстокої тварини в погонах. А ще один “красавчик” боговик надає послуги жінкам за грошенята. Та і не тільки жінкам… В вузьких колах “шоу-бізнесу” стався викид інформації. Що робиться? Невже так потрібно честь мундира не зважати?
    Дивимось далі на інших уважно.

    1. 😅напевно вам надали таку послугу що ви такою інформацією володієте 😅😅
      Люди, де ваш розум ? Як можно таке вигадати та гей іншим розповідати 😅у вас мабудь є якись проблеми

  6. Треба фіксувати покусані травми,зіпсовані та рвані речі, собаку повинні вилучити,хазяїна оштрафувати.

  7. Все ждут трагедии… или люди собаку… или собака людей… тогда полиция зашевелится!

  8. Вибачте, але це така у нас поліція і такий же хазяїн, такий він і працівник, про що можна говорити. Безвідповідальність ось і все.

  9. Відповідно його декларації:
    ГРИЦЕНКО ВАЛЕРІЙ ВІКТОРОВИЧ, 03.03.1984 р.н.
    ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ
    Старший дільничний офіцер поліції Одеського районного управління №2
    Дружина – Гриценко Марина Василівна
    Донька – Гриценко Вікторія Вікторівна
    Син – Гриценко Ярослав Валерійович
    Донька – Коцюба Людмила Олегівна
    Будинок 103,5 кв.м
    Квартира на Коцюба Неоніла Володимирівна
    Автомобіль VW Passat 1999 р.в.
    Заробітна плата отримана за основним місцем роботи – 645’269 грн
    Має готівкові кошти – 180’000 грн
    ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «СПОРТИВНИЙ КЛУБ ПОЛІЦІЇ «ПАТРІОТ» 43348596
    Відкрите виконавче провадження:
    Стягувач ГРИЦЕНКО ІРИНА СЕРГІЇВНА є стороною у виконавчому провадженні №45085485. Боржником у справі є ГРИЦЕНКО ВАЛЕРІЙ ВІКТОРОВИЧ.
    Провадження має стан Відкрито. Справу відкрито 14.10.2014 року.

    1. Заробітна плата отримана за основним місцем роботи – 645’269 грн

      То в поліції такі зарплати?
      Непогано.

      1. 50 шут в месяц загребает а ворота поставить себе не может
        Все уходит на кокс?

      2. Це ЗА РІК!. Не так вже й багато. В сільраді більше. До речі-два дні працювали у цих людей. НІІЧОГІСЕНЬКО ПОГАНОГО СКАЗАТИ НЕ МОЖЕМО. Людська заздрість іноді вилазе найнесподіванішим способом.

  10. ГРИЦЕНКО ВАЛЕРІЙ ВІКТОРОВИЧ колись працював інспектор-черговий сектору реагування патрульної поліції № 4 Овідіопольський ВП ГУНП в Одеській області

  11. Поліціянт напевно має гарні статки та бабло, от і боїться, щоб люди його не пограбували.

  12. Да кому он нужен и его богатство… Пусть смотрит за своей собакой, чтоб люди безопасно пройти к себе домой, чтоб все понимали он в страхе держит не только эту улицу, но и рядом, как и говорила на видео, что он выбегает на параллельную улицу. Собака не контралируема.

    1. Докажи! По всему Ови бегают собаки,и что?Сами себе противоречите:-бьет по голове аж кулаки забивает…. Стала бы агрессивная терпеть удары по голове? “Жаба душит,Душит ЖАБА…,а ЗАВИДОВАТЬ НЕ НАДО”. Матки героини. Одна беременность свою тычет,другая съезжает на третьих… В общем-ЖАБЕНЬ,и ЗАВИСТЬ.

  13. Гриценко Нина так это получается сын той самой Нины, которая провела много лет в тюрьме за убийство пожилой женщины? А как её сынок может тогда служить в полиции? В конце 80-х Грищенко Нина тогда ещё совсем молодая женщина и мать двоих малолетних детей убила пожилую женщину (свою соседку старушку) за то что старенькая начала жечь мусор или листья, а Нина только повесила сушиться бельё. Она заколола её вилами на смерть. Суд засудил её более как на 10 лет лишения свободы. Муж Нины воспитал детей в одиночку. Когда Нина вышла на свободу дети были уже взрослыми. Сейчас Нина вполне адекватный человек живёт и работает в Овидиополе. Она понесла наказание за свой поступок. Если этот Валерий Викторович её сын то имеет ли он право служит в полиции, если самый близкий родственник (мама) была судима по такой тяжёлой статьи.

    1. Главное костер потушила и мента родила.Надеюсь Варшанидзе не собирается за кострами с видами гоняться?Пусть уж лучше с камерой.

    2. Бля🤦‍♀️Это вообще другая Гриценко. Куда вы лепите .на ровном месте человека сделали убийцей .

  14. Очередной ОБСЕРОН нашей головы ! Люди приходили , жаловались и НИЧЕГО ! Пока Варшанидзе на белом коне не прискакал и не вызвал ментов ! Лидия Ивановна , Вы своей ленью ,недалекостью ,неадекватностью и хроническим похренизмом сами плодите таких как Варшанидзе ,Бакаловы ,Дядики ,Одноглазые бизнесмены и т.д. и т.п. Да народ, голову нужно срочно МЕНЯТЬ !!!!!!!!!

  15. Люди, не приписуйте того чого не має.Ніяка це не Ніна і ніхто в цій родині не був раніше осудженим і не сиділи за ґратами. Маму Валерія Вікторовича звати Наталя а папу Віктор, разом виховували своїх дітей

    1. Шкода.Така історія захоплююча вийшла – мати вбивця,син мусор,собака людожер. І Варшанідзе з камерою!

  16. От таке ж п@дло працювало в черговій частині та приймало заяви бідних людей. Шо воно могло нормально робити там? А зараз дільничий. Вау! Молодь вимирає на фронті, чим воно допомогає тцк та кришує закладчиків чим досить тих, хто зостався поки що. Gandonы ви мусора штопані, поспали в глибокому тилу та зробили собі документи учасників бойових дій та державу доять. Шо жирна скотина лілька зі сворою шо ці гниди всі однакові. Закарпаття на вас немає … поки що

  17. Это происходит уже давно, не первый год, дай бог чтобы больше такого не повторилось

  18. Звертайтесь в інспекцію по особовому складу області чи нацполіції, щоб накрутили хвоста його начальнику.А краще звільнили цього дебіла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.