ЛЮДИНА ЗНАЙДЕНА (!!!) РОЗШУКУЄТЬСЯ МЕШКАНЕЦЬ СЕЛА РОКСОЛАНИ РУСЛАН ЧИСТЯКОВ

Кількість переглядів 7959

UPD: Людина знайдена, пошуки припинені!

28 грудня 2023 року виїхав з дому та зник мешканець села Роксолани Чистяков Руслан Сергійович.

Біля 16 години 28 грудня Руслан Чистяков виїхав з дому за власними справами на власному автомобілі Toyota Land Gruіser кольору хакі. Біля 19 години його автомобіль був виявлений на автошляху «Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші» між населеними пунктами Роксолани та Овідіополь.

Власні речі, у тому числі телефон Руслана, залишились в автомобілі. На місце була викликана слідча група відділення поліції № 1 Одеського РУП № 2 (селище Овідіополь) ГУНП в Одеській області. Матеріали зареєстровані до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводяться слідчі дії.

Прикмети:

Чистяков Руслан Сергійович, 06.03.1975 р. н.,
Зріст приблизно 170-175 см., тілобудова середня, вага приблизно 70-75 кг., очі карі, волосся темне. Татуювань не мав, мав шрам на лівій руці на плечі, приблизно 4-5 см, в лівому вусі носив кільцеподібну сережку
Проживає Руслан Чистяков: с. Роксолани, вул. Берегова, 7-а,
автомобіль Toyota Land Gruіser 4.5 , д.н.з АX2112СВ, кольору хакі.

Руслан мав при собі мобільний телефон з номером: 050-302-2999

Прохання всім кому відоме місцезнаходження Руслана Чистякова, або ви володієте інформацією про обставини його зникнення зателефонувати до поліції за телефоном:

  • 102

Дружина Руслана, Юлія готова сплатити матеріальну винагороду за реальну інформацію обставин зникнення, або місцезнаходження чоловіка.
Телефони Юлії:

  • 096-812-6656
  • 050-302-8878

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
3
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2

40 thoughts on “ЛЮДИНА ЗНАЙДЕНА (!!!) РОЗШУКУЄТЬСЯ МЕШКАНЕЦЬ СЕЛА РОКСОЛАНИ РУСЛАН ЧИСТЯКОВ

  1. Машина у Руслана цвета хаки, уточните он имел отношение к военным?
    Если нет. Скорее всего он сейчас находиться на Заньковецкой 7/7. Их номер. +380 (48) 730-43-50. Они не дают отчет полиции и полиция не занимается делами если они связаны с Малиновским ТЦК. Позвоните узнайте нет ли такого. Без матов без ничего лишнего. Просто скажите пропал человек с собой не было телефона.
    Совет, обзвонить все ТЦК (военкоматы) региона.

        1. Це в Дальнику є вояки. Називається хто сцить іти в ЗСУ, той сидить в добровольчому формуванні

            1. Ага, а всі ті хто сидить у добровольчому формуванні є не придатними?!! Чи може лижуть Крутюку щоб лишитися тут аби не потрапити на передок!! Знаю я, згадайте той день коли нас всіх відправили у військомат і вже деяких які підлягають службі у Збройних Силах України мали переводити в ЗСУ як тут телефонують Сергію Івановичу щоб їх жопи лишилися тут на місці

              1. К чему твой бессмысленный текст??? Человек пропал, есть что сказать, скажи, а кашу тут создавать не нужно.

              2. Ты прям всё знаешь)а ты откуда пишешь?д*лб*еб твое 2 имя,не знаешь не п*зд*

            1. А ти спитай у Дмитра Орєхова, якого ти обікрав (євробляха, да), звинуватив у педофілії і оббріхав у суді під присягою. Він служить. Телефон його тобі відомий, він був твоїм другом…

              1. Кто такой Орехов? Он причастен к этому делу?

    1. Вариант с ТЦК отпадает, человек с первых дней на защите нашей страны. Тут что то другое

  2. 28.12.2023 СБУ, поліція, БЕБ, НАБУ, FBI, DEA, Інтерпол проводили спільну операцію зі знищення/нейтралізації мережі і учасників кол-центрів та наркосиндикату. Оскільки номери автівки харківські, даю посилання на харківську публікацію на цю тему.

    https://www.newsroom.kh.ua/news/nacpoliciya-likviduvala-merezhu-shahrayskyh-kol-centriv-yaki-zapodiyaly-zbytkiv-na-milyardy-gryven-foto-video

    1. Він причетний до колцентрів??? На відео його там немає і машини немає. До чого цей допис???

      1. До того, що іноді люди припиняють спілкування з рідними ЗА ВЛАСНИМ БАЖАННЯМ. А ті з їх рідних/близьких, хто, знаючи про характер походження коштів у тумбочці, цього не розуміє, розшукуючи їх через тих, хто сам готовий заплатити за інфу про їхнє місцеперебування, завдають таким людям суцільні проблеми.

        Ти дружина? Ти знаєш, чим займається твій чоловік? Ти знаєш, що у нього можуть бути проблеми? Ти знаєш, що за ним можуть полювати “правоохоронці”? Тоді якого біса ти починаєш махати крилами і кудахкати на всю вулицю, коли твій чоловік на деякий час “залягає на дно”.

        Машина дуже дорога і надійна. Слідів боротьби, крові і застосуввння зброї немає. Машина покинута там, де не аж камер спостереження. В машині залишився смартфон/жучок/мікрофон. Значить, машину зупинив водій там, де її не одразу знайдуть, і пересів на інший транспорт.

        Що ще треба пояснити з того, що написано у кожному підручнику з криміналістики і кримінології і майже у кожному детективному романі зі зникненням і розшуком?

        Я раджу дружині зниклого відкликати свою подану здуру заяву про розшук свого чоловіка, щоби полегшити йому “перебування на дні”. Бо за цією заявою головні вороги її чоловіка отримають додаткові юридичні і технічні інструменти його знайти і застосувати до нього та членів його сім’ї заходи державного і корупційного примусу.

    2. Чув дзвін та не знає де він!В публікації сказано про Дніпро,а не про Харків,це по перше.А по друге Руслан вже давно не живе в Харкові!

  3. Мутная история. На въездах и выездах каждого населённого пункта сейчас есть камеры видионаблюдения, можно отследить все произжающие автомобили в промежутке времени между 16:00 и 19:00 когда пропал Руслан. Если не ушёл полями конечно, но даже если ушёл всеравно в каком-то селе должен засветился. Вообще сейчас оперативно-розыскная деятельность стала намного проще чем 20 лет назад, было бы желание. Похоже на инсценировку, если человек имеет отношение к всу возможно он уже сбежал покинул страну а заявление о пропаже жена накатала что бы не статью за дезертирство не пришли, тогда бы его искали уже не как пропавшего, а как дезертира. И машину возможно пригнал и оставил кто-то другой.

  4. Ищите его у бабы в Овидиополе. После Нового года вернется домой немного потрепанный!!!

  5. Нашелся? Что значит просто нашелся? Подняли столько людей, морочили голову полиции и тут – просто нашелся? Я правду писала – был в Овидиополе у бабы! Теперь пусть заплатит шраф за ложный вызов и уплотит за все расходы, которые понесла полиция для его поиска!!!

    1. Ну Ви і кончене
      Новини почитайте
      Ознайомтесь с подробицями діла, а потім коментуйте

  6. 🔫«Заказал» соседа за 10 тысяч долларов: в Одесской области задержали подозреваемого в организации убийства

    🚓Жителя села Роксоланы Одесского района задержали по подозрению в подготовке к заказному убийству. Об этом сообщили в пресс-службе полиции области и источники «Думской» в правоохранительных органах

    🚶66-летний предприниматель решил устранить своего соседа, тоже бизнесмена, который с октября работает директором гимназии в соседнем населенном пункте.

    💰Для этого злоумышленник нанял киллера, которому пообещал 10 тысяч долларов за работу.

    🔍Исполнитель заказа обратился к правоохранителям, которые установили так называемый контроль над совершением преступления: предупредили предполагаемую жертву и инсценировали ее гибель. Директор школы «исчез» 28 декабря. «Киллер» показал работодателю фото окровавленного тела недруга.

    ⛓Заказчика задержали вчера, в момент передачи денег, и поместили в изолятор временного содержания.

    👮‍♀️Мотив, который им двигал, устанавливаются. Отметим, что подозреваемый не раз становился героем публикаций местной прессы из-за, мягко говоря, неадекватного поведения. В Роксоланы он переехал относительно недавно и сразу же вступил в конфликт с соседями. В частности, его бойцовские собаки загрызли таксу односельчанина. Местные жалуются, что злоумышленник натравливал псов и на людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.