ОВІДІОПОЛЬ: ВРАНЦІ У ЛІСОСМУЗІ ЗНАЙДЕНИЙ ПОВІШАНИЙ

Кількість переглядів 10265

Вранці 24 січня 2024 року біля Овідіополя у лісосмузі знайдений повішаним 25-річний чоловік. Попередньо, ознак насильницької смерті не виявлено.

За попередньою інформацією, автомобіль повішаного ВАЗ2106 д/з А4077ОД знаходився вдовж автодороги між населеними пунктами Овідіополь та Роксолани з вечора 23 січня. Особа повішаного встановлена – Лисак Владислав Олександрович, 28.07.1998 року народження. Мешканець с. Барабой.

За фактом знайдення тіла Лисака С. О. відділенням поліції № 1 Одеського районного управління № 2 ГУНП в Одеській області зареєстроване кримінальне провадження. На місці злочину проведені слідчі дії. Тіло повішаного направлено на експертизу.

Знайдений на місці автомобіль ВАЗ2106 не належить покійному. За інформацією редакції право власності на автомобіль зареєстровано за Білоус О. О.

В рамках досудового розслідування будуть встановлюватись всі обставини, які спричинили смерть Лисака В. О.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
9
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
1

158 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ВРАНЦІ У ЛІСОСМУЗІ ЗНАЙДЕНИЙ ПОВІШАНИЙ

  1. Нашли вешальника без признаков насильственной смерти!Хоть стой хоть падай!Ум за разум зашёл!Договорился!

    1. Слідів насильницької смерті поки що не знайдено. У рамках кримінального провадження буде проведено експертизу. Що вона покаже, поки що теж не відомо. Сподіваюся, нас поінформують. Все-таки 25 років хлопцеві було і хочеться зрозуміти, що передувало такому вчинку.

  2. Он пришел в отпуск с войны.До этого еще был в армии.Добровольно ушел на войну.

    1. Он с войны пришел по ранению, понял какое тут скотское отношение к военным, что нигде и никому он не нужен. Не смог себя найти на гражданке в итоге повесился

      1. У него не бедные родители.Отец работал управляющим в семье олигарха.Он легко мог взять его к себе каким то охраником.

  3. Роман,расскажите что случилось.Ведь не могут хорошие мальчики так уходить.

  4. Пока в церквях Будет Звучать русская речь_пака будут происходить такие события.Слава всем депутатам способствующих этому.

  5. Старшая сестра .Организатор и ведущая,тамада праздников.Это меньший брат.Барабой,что там у Вас ?

  6. Це він Лисак Владислав Олександрович, колу наші хлопці боронили нашу землю від нападу орків у 2014 році цей торгував зброєю зі своїм батьком та спільники з вісковоі частини та теж після посадки їх затримали з гранатими 12 штук противотанкові міни 12 штук, тротил 3 кілограми та 12 броніжелетів, 12 касок, та посадили за ґрати. Романе ви робили про нього репортаж забули, мабуть знову продавав оркам зброю або зливав локаці, мабуть вдруге не хотів сісти у тюрьму.

    1. Боже что за бред 🤦. Парня нет в живых а вы пишите херню. О покойном или хорошее говорят или молчат . Его родным и так сейчас плохо 😞

      1. З приводу обвинувачень, які тут написав “Барабоі все знає” – вони відповідають дійсності.
        Владислав був засуджений за незаконну торгівлю зброєю, був притягнутий до відповідальності за самовільне залишення військової частини, був засуджений за незаконне придбання PVP — небезпечного синтетичного наркотика, був притягнутий до відповідальності за керування ТЗ у стані алкогольного сп’яніння та на момент смерті був позбавлений права керування ТЗ.
        Все це було їм скоєно за останні 4 роки життя.
        Окрім цього на 9 годину ранку 23 січня 2024 року було призначено судове засідання у судді Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області Щербини О. О. по кримінальному провадженню. Виходить є ще якесь кримінальне провадження, яке мало бути розглянуто судом.

        1. Будь ласка подавайте інформацію перевірену, і коректно. У справах, які згадані відсутня інформація про притягнення до відповідальності за самовільне залишення військової частини.

    2. Не пам’ятаю такого репортажу. Нагадайте його назву, або діючих осіб. По призвіщу Лисак на сайті є:
      ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В ОВІДІОПОЛІ – ведуча Карина Лисак
      ОВІДІОПОЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЗАТВЕРДИЛА ПЛАН ЗАХОДІВ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ – ведуча Карина Лисак
      ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ХОРЕОГРАФІЧНОГО КОЛЕКТИВУ «КВІТКА МРІЙ» – солістка Лисак Тетяна
      ВОНИ РІЗНІ ЗА ПОЛІТИЧНИМИ ПОГЛЯДАМИ, ПРОТЕ ОДНАКОВІ В ПОГЛЯДАХ НА КОРУПЦІЮ – активіст Олег Лисак
      МІНІ МІС ТА МІНІ МІСТЕР ОВІДІОПОЛЬ 2018 – міні міс Грація 2018 – Лисак Тетяна

  7. Судові справи 496/4067/20, 496/4067/20, 185/3273/23, 185/3845/23, 947/18467/20 1-кс/9979/20, це частина, та тут торгівля зброєю, торгівля наркотиками, повний букет.

    1. Боже які у на люди, людина боронила нашу землю і ніхто навіть не припускає які наслідки несе ця війна. З яким психологічним станом живуть ці люди, наші захисники, в яких вони умовах і з якими ситуаціями кожного дня стикаються, бачать тіла своїх побратимів. Може в людини просто здали нерви, не витримала психіка і сталася біда. Хай спочиває душа і тіло цього хлопчини, лише він все знає.

        1. Вы самі писали що на перший погляд слідів насильництва немає, слідство триває тож остаточно інформації немає, сам повісився, чи не сам?

            1. Что значит “уже наверное”?
              Не много позже роскажет он !!!
              Как бабка на рынке…
              По чему сам не пошел служить?
              Хорошо сидеть и прикрыватся чужой кровью. Хаеть других людей
              , и тыкать носом людей в их проступки. Человека нет а вы не уважаемый бегаете ищите инфу и льёте в уши. Думаю что бумеранг всё ближе к вам

        2. Можна напоїти і повісити тіло.Любого.Ми не знаїмо в якому душевному стані він був.Чого боявся.Який біль він перервав.Сім.я дуже красива.Зараз говорять.що після війни рухнуть всі релігії.Появиться дуже багато скритої інформації.Молитва Отче наш перекручена.Як доказує письменіця Софія Бланк.Дуже хочеться ,щоб наш Роман зробив про це репортаж.І розказав своїй аудиторіі ,як її треба правильно читати.Щоб вона ішла до Бога,а не до …

            1. Ты пишешь про факты которые доказывают то что он сам это сделал. Зачем бегать собирать информацию а потом пускать её в свет? Хоть бы чуть чуть совести имел и сочувствие к чужому горю

      1. З приводу обвинувачень, які тут написав “Барабоі все знає” – вони відповідають дійсності.
        Владислав був засуджений за незаконну торгівлю зброєю, був притягнутий до відповідальності за самовільне залишення військової частини, був засуджений за незаконне придбання PVP — небезпечного синтетичного наркотика, був притягнутий до відповідальності за керування ТЗ у стані алкогольного сп’яніння та на момент смерті був позбавлений права керування ТЗ.
        Все це було їм скоєно за останні 4 роки життя.
        Окрім цього на 9 годину ранку 23 січня 2024 року було призначено судове засідання у судді Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області Щербини О. О. по кримінальному провадженню. Виходить є ще якесь кримінальне провадження, яке мало бути розглянуто судом.

        1. Могли бути спільники,яких він боявся.Які погрожували йому розправою,після суду.Наркотики,гроші,друзі.Як страшно за молодь.Бідні батьки.щирі співчуття.

        2. Будь ласка подавайте інформацію перевірену, і коректно. У справах, які згадані відсутня інформація про притягнення до відповідальності за самовільне залишення військової частини.

            1. тоді уточнюйте, бо стаття кодексу має загальну назву, і Ваші читачі , сприймуть інформацію саме так, як Ви написали, а в даному випадку іде мова про невчасне з’явлення на військову службу, а не самов. залиш. в/ч.

              1. Коли військовослужбовець не прибуває до військової частини вчасно, це також кваліфікується, як самовільне залишення частини.

            2. тому і звернуто Вашу увагу на те, що інформація саме про самов залиш в/ч не відповідає дійсності , що і підтверджується постановою посилання на яку Ви скинули

              1. звільнити його від адміністративної відповідальності за малозначимістю вчиненого адміністративного правопорушення,

      2. Мурат який ти молодець допомагаєш татові, візьміть всі справи і підіть на цвинтар і розбирайтеся тепер з покійником. А краще зателефонуйте рідним запитайте може ви щось пропустили вам же потрібна правда про людину якої немає.

    2. Не може молода людина прокручувати сама таке в арміі.В таких справах задіяні генерали.

    3. Мурат який ти молодець допомагаєш татові, візьміть всі справи і підіть на цвинтар і розбирайтеся тепер з покійником. А краще зателефонуйте рідним запитайте може ви щось пропустили вам же потрібна правда про людину якої немає.

  8. В час війни всі стають нервовими.У кого слабкі нерви,то психами,Психічно хворими.Бачачи понівечині тіла друзів і побратимів.Зараз ніхто нічого не зрозуміє.Велике співчуття родині.Замість нього призвуть інших.Горе і сльози над нашою країною.

  9. В любій справі можуть підставити.І напоїти і повісити.Булоб на кого.Дуже молодий.Дже шкода.

    1. Виходить, що коментарі все ж таки потрібні…
      Бо саме тут правда ‘вилазе’..

  10. Хіба щось змінеться, людини вже немає, а люди як щурі, один одного готові зжерти.

  11. Люди, схаменіться. Що було, те було. Нічого не змінити, а батькам і рідним з цим жити, адже для них він був сином і як для кожного з нас своя дитина найкраща дитина. Що ж Ви обливаєте брудом того покійного хлопчину, хай покоїться його душа. Ми кажемо про ворогів наших, а самі, як собаки греземось, треба бути дружніми, підтримувати один одного, а не поливати брудом. Для батьків і так велика втрата, ще й Вы зі своїми плідками, йому вже все одно.

      1. Смотри какой правдивый стал Варшанидзе, молись усердно чтобы душу свою грязную хоть немного очистить.

    1. а хто поливає його брудом? пишуть про судові справи, деталі яких ви можете побачити в єдиному реєстрі судових рішень.
      хлопця шода, ніхто не застрахований від помилок.

  12. А Варшанідзе а бы писати і як найбільше бруду. Не вже люди нічого не бояться, божої кари. Людина вже немає, а Ви все копаєте як щур. Дуже бридко це читати

    1. По-перше, якщо бридко читати – не читай. По-друге, якою Божою карою ти нас лякаєш? Божа кара чекає на того, хто скоїв важкий гріх. І по-третє, саме головне у житті, це правда. Без неї не може бути покаяння, а без покаяння прощення. Тому читай та роби висновки!

      1. Не ти, а Ви-це по перше, а по друге я не Господь Бог і я нікого не лякаю, настане день коли ми предстанем перед Господом і відповімо за свої діла і тут вже не відгаємося.

      2. Ты кем себя возомнил, что бы перед тобой отчитывались и покоялись, начни с себя, всё ли так прозрачно в твоих делишках, хорошим людям морду не бьют и ребра не чухают. Придёт и твоё время, будем читать коментарии, я думаю они тоже будут, дай Бог что бы хуже

          1. Покаятися потрібно вам в першу чергу за все, що ви робите. Де доказ що він торгував наркотиками та зброєю ?Ваш син палить траву він теж торгує нею?

  13. А кому потрібна, ця правда? Це ж маленьке село, де кожна собака відома. А тепер будуть смоктати на кожному кроці за спинами рідних.

    1. Варшанідзе потрібна правда, це його робота, за яку чи мало давали звіздюлєй, очевидно мало.

  14. Царство небесное и вечная память рабу божьему Владислав, покойся с миром..

    1. щоби ти живуча поряд з покійним сказала якщо б з тої зброї якою він торгував вбило твою дитину хотів би потім тебе послухати.

      1. Хто вам таке сказав ??? Він 5 років служить. У нього ідеальна характеристика. Владислав офіційно АТОшник. Перевіряйте інформацію правильно. А зальоти є у всіх.Запитайте скільки зальотів у сина Варшанідзе : алкоголік, наркоман, злодій…. І не важливо, що це було , це його характеристика. Звичайно пан Варшанідзе простіше обливати всіх лайном щоб на цьому тлі виглядати Героєм.

  15. Роман а Ви прямо свята людина, вік живете і дотримуютесь Божих заповідей? Не забувайте :життя це бумеранг.

  16. рома далеко не святий але не лише він а і односельці пишуть за покійного а рому треба ловити на брехні і до суду.

  17. ВАМ КАКОЕ УЖЕ ДЕЛО ДО ЕГО ПРОШЛОГО? ЭТО ПРОШЛОЕ. ЧЕЛОВЕКА УЖЕ НЕТ В ЖИВЫХ.НЕ СМОТРЯ НИ НА ЧТО ОН ПОШЕЛ ЗАЩИЩАТЬ ТАКИХ КАК ВЫ “ПРАВДИВЫХ”. А СЕЙЧАС ВЗЯТЬ ПОСЛЕ ЕГО СМЕРТИ ПИСАТЬ И ИСКАТЬ ПРАВДУ. ВЫ ВООБЩЕ ДУМАЕТЕ КАКАЯ ЭТО ПОТЕРЯ ДЛЯ РОДНЫХ. ЛУЧШЕ БЫ ПОДДЕРЖАЛИ И ПОМОЛИЛИСЬ ЗА ЕГО ДУШУ А НИ СИДЕЛИ ПИСАЛИ ХЕРНЮ…

    1. якщо б з тої зброї якою він торгував вбило твою дитину хотів би потім тебе послухати. або дочку твою на РВР присадив.

  18. ХОТЬ БЫ СОВЕСТЬ ИМЕЛИ ХОТЬ ЧУТЬ ЧУТЬ. НЕ СМОТРЯ ТО ЧТО У НЕГО БЫЛО ЗА ПЛЕЧАМИ ЭТО ЛИЧНО ЕГО И ЕГО СЕМЬИ ОНИ ОТ НЕГО НЕ ОТКАЗАЛИСЬ ЗНАЧИТ ОН НЕ ТАКОЙ ПЛОХОЙ ЧЕЛОВЕК БЫЛ. И ВООБЩЕ В ЧУЖУЮ СЕМЬЮ НОСОМ СВОИМ НЕ ЛЕЗУТ.

    1. ясне діло “ОН НЕ ТАКОЙ ПЛОХОЙ ЧЕЛОВЕК БЫЛ”. но це не заважало йому смертю торгувати.

      1. Так уже какое дело? Его нету. А то что вы сейчас поливаете грязью а родные это читают

  19. Вы вообще адекватные люди? Открывать дела его те что были когда человека в живых уже нет. Нет что бы рассказать какой он светлый и добрый человек. Сочувствую семье с такой большой утратой. Покойся с миром…

  20. Дуже шкода Влада що так сталось, а ось людей які крім того як сидіти на сраці в тилу і писати лайно котре знаходиться у вашому черепі та виливається із пельки вас не шкода , кожен відповідає за свої поступки сам. Пишних тобі хмаринок брате спочивай з миром. Рідним та близьким терпіння та мої щирі співчуття.

  21. так його вже немає горе сім’ї але те чим він торгував може ще досі вбиває і приносить горе і другім. ПРАВДА ЯКЩО ЦЕ ПРАВДА?

  22. Странно что зацепились за то что продавал оружие и ТД, что не чего хорошего он не делал. Знаю что он служил, свою семью любил очень сильно , а семья его любила . А говном поливать это милое дело для не доразвитих , повторюсь у каждого в шкафу есть скилет. Скажу одно жаль парня хороший был.

  23. Романе.Вам велика подяка.що висвітлюєте.Старі люди говорять.що треба вчитись не на своїх,а на чужих помилках.Ось чому йде обговорення.Це не единий випадок.Тому треба все детально знати,що привело до трагедіі.щоб не було послідовників.У кожного є діти.І не всі вони відвертиі з нами.І нам треба бути на сторожі.Пробачте всіх,хто не правий.

    1. Любой ребенок даже тот что полностью будет открыт вам может такое сделать

  24. На сколько известно, людей с криминальные прошлым в ЗСУ не берут, а ребёнок воевал и не в тылу, а на нуле и не бегал с камерой собирать сплетни

    1. Так криміналом Владислав почав займатись саме в армії. Торгівля зброєю здійснювалось з тієї частини де він служив. Наркоту покупавтому, що почав заробляти брудні кошти – потягнуло на втіхи. Як наслідок дві судимості + вилучення водійського посвідчення та залишення частини.

      1. Сергiй , а ви знаєте хоч одну людину, якій він продав зброю та наркотики? Він продавав зброю здавав позиції, що ви ще там писали і за це йому дали “Атошника” і він був у ” ЗСУ” а решта лежали вдома на диванах такi як Рома I Мурат -Херои.

    2. Кому известно?? Берут на войну всех подряд.Кто Вам сквзал, что люди с криминальным прошлым не подлежат мобилизации?? Лишь бы что нибудь писать и вякать.

      1. А что “чудненько” рома ты чему радуешься это все видели давно ( хочешь показать всем какой ты молодец поднял архив ). Сам скинул и сам комент себе написал . Был суд и решение суда . Ты что о себе возомнил ?Богом себя почувствал ?? На тот момент с ним даже контракт военный не разорвали и часть дала идеальную характеристику и где он служил ничего не пропало. Тебе приятно обливать грязью память погибшего???? Бог тебя седья у тебя тоже двое детей !!!

    1. ух ти оце так добра людина. ану односельці скажіть впізнаєте його. чи може це рома бреше? хлопці з зсу вбивають орків на 0 в він воював з нами тут.

      1. Мдааа всі люди брешуть а ось Варшанідзе знає краще якою він був людиною.
        Ви думаєте, що це новина ви рік бачили? Варшанідзе де ти був коли цей хлопчик на 0 був. Ти хоч раз їздив на 0 питав хлопців, як їм там ти ж вважаєш себе великим журналістом. Твій син чому не йде до сьогоднішнього дня в ЗСУ або він такий же сикун як ти?

  25. Без прошлого нету будущего. Почему так расходятся мнение в комментариях. Но никто не задумывался что этот его поступок (или не его) повесился он или его повесили предстоит разобраться следствию. Но если бы не его прошлое торговля оружием и наркотиками то наверняка парень был бы жив. Такие дела бесследно не проходят. Безусловно что осуждать человека которого нет в живых это грех. А торговать наркотиками и оружием это не грех??? Дыма без огня не бывает. И если есть хоть малейшие факты о торговли оружием и наркотиками то речь идёт о преступлении. Знаете ведь те кто принимает наркотики те нуждаются в лечении и сострадании, а те кто их распространяет нуждаются в наказании и осуждении.

    1. Вы совершенно правы . Но есть одно НО не было продаже оружия , это был у парня единичный случай ( было судебное разбирательство ) Продажи наркотиков другим лицам тоже не был замечен . Статья 2020 года которую все обсосали с ног до головы . На данный момент это никому не интересно прошло 4 года – глупо поднимать эту тему когда человека нету уже . Вечная память парню !!!!. Рома вы знаете что такое профессиональная этика . Зайдите в интернет и прочитайте вам это будет очень полезно. Вы с Овидиополя сделали помойку где вы главный Сборщик Мусора . Я удаляю все ваши странички . Противно уже читать .Мы ждём тебя и сына на 0.

    2. Варшенідзе пішов би служити а не веслом махати тут
      , гидко бачити чути та знати що таке як ти . Бумеранг буде.

  26. Торговал оружием, покупал и употреблял наркоту, ездил пьяным за рулем, нарушал устав в армии, повесился.
    Краткая история сознательной жизни Влада. Смирись с этим Карина.

    1. Вам та какая разница какую жизнь он вел. Многие его знают с хорошей стороны. Лучше бы за своей жизнью следили а не лезли со своим уставом в чужой монастырь

    2. Хм , тобіш тільки сестра на твою думку може стати на захист Влада? Тобі у своєму життєвому шляху розібратися би, і не збирати плітки і бути огидним мерзотником який бездушно лізе до чого горя та лязгає своїм язиком . Люди будьте людьми.

    3. Это его личное дело, у каждого из нас есть свои косяки. Царство небесное. Многие его знают как доброго, весёлого и отзыввчевого человека.

    4. Причём тут Карина. У людей горе, а Вы лезете. Кроме родных у него было много друзей и знакомых, которые о нём хорошего мнения. Умейте видеть лучшее в людях, тем более в этой ситуации, человека больше нет и не будет.

  27. Оставьте эту семью в покое, у людей горе, это их родной человечек, он для них самый лучший. Семья очень хорошая, большая и дружная.

    1. Сама семья и развела этот срач тут. Какие они дружные? Видел я их дружбу! Этот поступок Влада следствие этой дружбы.

      1. Ты можешь закрыть свой рот в сторону их семьи? Тебе та какое дело до Влада? Их знают все. И все хорошего мнения о них. А ты просто существо которое что и умеет писать

      2. Забив би ти своє їбало Сергій, тобі нема чого роботи , тоді піди вже заший свій поганий рот. Ти навіть не людина тебе тяжко назвати істотою.

  28. ” це його особиста справа” повністю з цим був би згоден якщо його справа не чіпала наші справи . сусідка та рідні чекотило теж твердили що він людина душа а він їх вбивав з любовю

  29. Вы хоть чуть-чуть с головой дружите? У вас есть совесть такую херню писать? У людей большое горе а вы какое дело вообще имеете к Владу? И нашли с кем сравнить хоть чуть чуть сожаления было бы …

  30. Брехала, брешет и будет брехать. Это я к тебе обращаюсь Карина Лысак. Как только правду начали писать тебя аж подкидывает. Ты всегда реагировала на правду, как чёрт на ладан. Я тебя давно знаю.

    1. Сергей просто плуг. Сейчас хоронят её брата а он все а надежде что Карина ему напишет. Ей как раз до этого

  31. це його особиста справа” повністю з цим був би згоден якщо його справа не чіпала наші справи . сусідка та рідні чекотило теж твердили що він людина душа а він їх вбивав з любовю

  32. особиста справа це коли дома під ковдрою . хайби продавав своїй родині а не дітям та криміналу .БОГ ВСІМ НАМ СУДДЯ

  33. А что было написано в предсмертной записке? Что привело Влада к такому поступку? Насколько я знаю там было указано имя и фамилия некой дивицы. Почему про это ничего не пишите? Хочется знать её данные.

    1. А кто вам сказал такое, что она (записка) вообще была? Вы один из собирателей помоев? Деревня.

    2. Откуда знаешь Шерлок? Или служебную информацию сливаеш ? Возможно причастен? Кто ты воин?

      1. Откуда знаю не имеет занчение. Главное, что ты тоже знаешь, что это правда.

        1. Я же говорю, срач подбираете и дальше распространяете. Это называют – сплетни..

          1. У Влада в кармане нашли предсмертную записку и это является предметом разбирательства в уголовном деле. Надеюсь эту записку опубликуют. Очень инетересно узнать её имя.

  34. Я бы на месте родственников отбил голову этому Варшанидзе, развести такой срач на горе людей,ничего святого,конченый,за своим сыном наркоманом лучше смотри. Сам вор и аферист у мамки под юбкой прятался и сейчас сидит ж@пу греет, за 200 гр штаны спустит,иди воюй и сынка прихвати , покажи пример нормальный хоть на старости лет,а то всю жизнь он только и видел гавно в котором папаша крутился. Правду он ищет, в своей правде разберись сначала ,тварина безсовестная!

    1. Да и толку от того что он воевать пойдет? Что он получит народное признание или такие как вы перестанете на него го*но лить? Вон его бывший «оруженосец» Хлопчик, пошел же и ранен был, но вы и на него помои лили. Так что вам сам Варшанидзе не нравится и что бы он не делал вы будете лить грязь. И все потому, что правду о себе и близких никто не любит.

      1. У кожного правда своя. У нього має бути совість і моральні цінності + професійна етика насамперед, повага до своєї роботи. Журналіст повинен сповіщати людей, а не провокувати їх. ” Хлопчик” молодець низький йому уклін. А що зробив Варшанідзе та його дорослий син він хоч раз поїхав на 0 запитав як їм там….. все що він може зробити написати оголошення що буде ярмарок для ЗСУ. Ви вважаєте його добрим журналістом і чоловіком?

        1. Если с него такой военный как журналист,то пусть лучше дома сидит, не позорит ребят.

    1. Сергей ничего не путает. Записка была. Ждём её текста. Очень хочу узнать её имя.

    1. По всей видимости автора этого комментария упустили головой в роддоме – иначе я не понимаю как здравый человек сможет написать такой бред !!!Вы видели записку с именем? Серьезно ? . «Правда» -сборка сплетен

    2. Если бы была записка с именем этой девушки, то я сомниваюсь что она была бы на похоронах и стояла бы возле родителей и родственников. А о записке Варшанидзе бы сразу написал. Не пишите ерунды.

  35. Рома що все Гуляєв , Савельєва , Никитинський , Гудима вбивця …… нічого писати обосрався . Як ти низько впав писати про небіжчика таке. Коли ти ****** про тебе, навіть половину доброго не напишуть як про цього хлопчину. Царство Небесне та Вічна Пам’ять!

    1. Якщо пишеш Царствія Небесного, то, напевно, віруєш в Бога. Сходи до церкви та спитай, як Бог відноситься до повішаних. Спочатку розберись у себе, чи справді ти віруєш в Бога, чи проста так, тому що треба.
      А про Влада тут все написали без мене – торгував зброєю, яку викрадав у військовій частини де служив, купляв синтетичну наркоту для власного використання та попався на цьому. Був позбавлений права керувати транспортним засобом, тому що їздив на підпитку, і на момент знайдення його тіла не мав права приїжджати туди за кермом, самовільно залишив військову частину за що отримав попередження.
      Це все, що зафіксовано судом. Не мною. А судом. Я його за це не засуджую – це було його життя і він жив, як міг.
      Як до останнього його кроку віднесеться Господь? Мені це не відомо та й не цікаво.
      Правда ж, гарно що є Альтернатива! Тут все таємне становиться явним!

  36. Коли чекати репортаж про правду, що саме сталося з Владою, точніше чому це сталося?!
    Рома не тягни кота за хвіст , це всі чекають

  37. Очень хороший парень. А тот кто пишет гадости и клевету пусть смотрят за собой!!!

  38. Не знаю где вы берете эти новости.Это был хороший парень и очень дружелюбный,семья очень хорошая.

    1. Я не писав, що він поганий. Я просто написав, що повісилась людина і те, що повішаного звати Лисак Владислав Олександрович.
      Все інше повідомили читачі – і про незаконний обіг зброї, і про наркоту, і про алкоголь за кермом, і про не повернення до військової частини.
      Про сім’ю взагалі жодного слова. І це не означає, що він був не дружелюбний. Просто, що ви закладаєте у визначення “хороший парень”?
      До речі, Чикатило також зовні жив нормальною людиною, була родина, були діти…
      І ще до речі, всі повідомлення читачів про Влада підтверджується рішеннями судів. Всі рішення у публічному доступі.
      Це просто ПРАВДА, нічого більше. Навіщо так ставитися до правди? Просто сприйміть це, як за інформацію.
      Свого відношення до цієї сім’ї ви можете не змінювати, якщо вас все влаштовує. Сім’я, в принципі, за нього не відповідає.

  39. допоможіть зрозуміти де брехня про влада а де правда я так розумію все що проходить по поліції це правда а імено: зброя наркотики посвідчення водія служба в зсу тоді що брехня хочу рому притягнути до відповідальності.

  40. Серёжа , скучно вам ? Кто вы там он, она …? Вы хотите своими пустыми- глупыми провокациями вывести меня на эмоции , если вы меня знаете давно тогда вы должен знать что это всё бесполезно. Ваша правда меня обсолютно не интересует как и вы сам или сама . Но я вижу о смерти моего брата вы знаете больше чем следователь . Напишите мне в личку я к вам подьеду…… P.S. Ладон можете прихватить.

  41. Роман Варшанидзе у вас есть умный , хороший – сын , красивая маленькая дочка . Не да Бог вам такое горе как у нас не видеть ребёнка нормально 6 лет и потом потерять его навсегда . А кто – то будет информировать людей и вливать не нужную уже никому информацию и при этом сравнивать вашего ребёнка с Чикотилой убийцай и педофилом …..Очень странное сравнение конечно для журналиста с большим опытом работы . Хотя вы больше похоже на Чикатилу если не ошибаюсь у него тоже двое детей как у вас сын и дочь и он тоже на первый взгляд был как и вы добропорядочный муж и отец.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.