ОВІДІОПОЛЬ: ВОДІЙ CHERY ELARA НЕ ВПОРАВСЯ З КЕРУВАННЯМ

Кількість переглядів 2219

28 березня 2024 року в Овідіополі по вул. Євгена Колісниченка трапилась дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля CHERY не впорався з керуванням та в’їхав у дерево.

Входячи у поворот на перехресті вул. Дністровська та Є. Колісниченка водій CHERY Elara д.н.з. ВН6110СА не розрахував швидкість та виїхав за межи дороги та здійснив зіткнення з деревом.

За свідченнями свідків, водій покинув місце пригоди з метою викликати евакуатор. Попередньо, ніхто серйозно не постраждав. На місце під’їхали поліціанти для складання адміністративних матеріалів.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ВОДІЙ CHERY ELARA НЕ ВПОРАВСЯ З КЕРУВАННЯМ

  1. Ромка,сколько отстегнули тебе бабосов чтоб пьяного на камеру не светил ты водилу,может статус или родственные связи прегразили тебе,проверили на алкогольное и наркотическое опьянение водилу?И сколько он ехал чтоб в повороте въехал в дерево и дерево оказалось на уровне с лобовым?Обычно ты ,Рома,бабулек за костры кошмаришь,а тут такое дтп и ты спокойно говоришь что водитель вызывает эвакуатор!?Странно.

  2. Все таки доїздилися . Не вийшло в Роксоланах перевернутися і зробити ДТП , так він в Овідіополь поїхав.

  3. Мужчина не виноват, гнал на всей скорости спешил в военкомат а тут это дерево выскочило из ниоткуда

      1. Не”СКОКА”а,скоЛЬкО ((неуч). Да и не имеет значения… Кто-то пострадал кроме авто, и дерева? Жаба-“друг человека”,так? Какое ваше дело? Может педали перепутал…. Главное-НИКТО НЕ ПОСТРАДАЛ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.